Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Geçmez o zaman kendimden biliyorum
Ayy hayırlısı olsunda varsın geçmesin napalım
Bende kimseye söylemedim kafam daha rahat tutarsada tutmazsada beni bağlar
Bi tarafım anlat diyor bi tarafım kafayı mı yedin sus kafanı dinle diyor

Aynen yaa bende o durumlara giriyorum neyse sizi buldum artık rahat rahat konuşuruz 6 günüm kaldı bir hafta fazlada bişey yok aslında ama işte saatlar ilerlemiyor sanki bana inat

Kendimizi yıpratıyoruz böyle zamana bırakabilsek olur da

Bende çalışıyorum aslında çalışmak iyi birsey ışe dalıp unutmak istiyorsun kafani isine veriyorsun yarın yıllık iznimi kullanıcam biraz kafami dağıtmak için uzun yola gidicem bi nebze dinlemis oluyorsunuz tatile hepimizin ihtiyacı oluyor inş bebeklerimiz bizimledir.herkezden de allah razı olsun ilk aşılamam tutmadı burdaki ark sagolsun destek oldular hepimiz burdan guzel haberleri vericez ben inanıyorum sizde inanın olumlu düşünün olumlu olsun

Senin yapman daha hayırlı gerçekten. Ben daha önce çatlatma iğnesi vuruldum. Güya bilmiyorum diye entegre hastaneye gittim hemşire bunu nereden yapıyoruz dedi ben şok tabiki.. Doktora sorup geldi kolumdan yaptı
Hadi ya tecrübesi yok demekki ben karnımdan yapmıştım yumurtlama iğnesi gibi iş başa düşünce insan herşeyi yapıyo ya

An itibari ile bir gevşeme geldi üzerime ve anladım ki benim sonuç negatif çünkü yaşadığım belirtiler; çatlamayan arkadan gelen yumurtalarımın çatırdamasıymış okuduğum ve edindiğim bilgiler bu doğrultuda
Varsın dursun zaman umrumda değil, ben normal yaşantıma dönüyorum arkadaş yeter bana bu kadar hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…