- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
Geçmez o zaman kendimden biliyorumBenden sana o zaman ilk allah razı olsunhaklısın ama psikoloji desteğe gerek var insanın bu zamanlarda zaten o bitiriyor insanı birde ben kimseyede söylemedim dertlenecek kimsem yok ama bi yandanda söylememek daha iyi oldu çünkü bu sefer bana her türlü stres yaparlardı her türlü yok şunu yapma şunu yap nasıl oldu felan filan tm kötü niyetle dediklerinden değil insan zaten tam bu zamanlarda kendince tüm stresin içindesin birde dışardan geldimi tam olur amaan vallah nedim hayırlısı olsun hepimiz için
zamanda geçmek bilmiyor
Aynen yaaGeçmez o zaman kendimden biliyorum
Ayy hayırlısı olsunda varsın geçmesin napalım
Bende kimseye söylemedim kafam daha rahattutarsada tutmazsada beni bağlar
Bi tarafım anlat diyor bi tarafım kafayı mı yedin sus kafanı dinle diyor
Kendimizi yıpratıyoruz böyle zamana bırakabilsek olur daO stres sıkıntısı herkezde var gibi zaten ☺ Ben kendimi dikişe bile verdim bıraz olsun kafa dağıtmak için birde yemek yapiyorum onun dışında bişey yapmiyorum eşim evi temizliyor vallah işden geldikden sonra beraber dışarı çıkıyoruz bir saat yarım saat olsa bile hava alıyoruz ☺
İşte ama ne kadarını yapa biliriz insan düşünmeden edinemiyorKendimizi yıpratıyoruz böyle zamana bırakabilsek olur da
Hadi ya tecrübesi yok demekki ben karnımdan yapmıştım yumurtlama iğnesi gibi iş başa düşünce insan herşeyi yapıyo yaSenin yapman daha hayırlı gerçekten. Ben daha önce çatlatma iğnesi vuruldum. Güya bilmiyorum diye entegre hastaneye gittim hemşire bunu nereden yapıyoruz dedi ben şok tabiki.. Doktora sorup geldi kolumdan yaptı
Bende kaşarlandim artik. Pozitifi gorunce tepki veremicem diye korkuyorum
Benim 8 inde aynı test günümüzBelli vallah tüm zamanızı burda harcıyorsunuz ☺ bende tam böyle bi sayfa olsada kafa dağıtsam diyordum vallah
sizin gününüz yine yaklaşmış ben ayın 8’de test yaptıracam..
Evet ama bende aşırı bir rahatlık var bu ay niye böyle anlamadım şimdi atak geçiriyor olmam lazımdıİşte ama ne kadarını yapa biliriz insan düşünmeden edinemiyor ☺
O ilk diye gittim şimdi bende kendim yapacağımHadi ya tecrübesi yok demekki ben karnımdan yapmıştım yumurtlama iğnesi gibi iş başa düşünce insan herşeyi yapıyo ya
En erken testi ben yapacam anlaşılanBenim 8 inde aynı test günümüz
Bende 22 yaşındayımEvet 21 haziran 28 yaşındayım sen kaç yaşındasın sitede bi sıkıntı oldu mesajlarımı yazamadım bi türlü
24 haziranda asilama yaptırıp regly 3 yada 4 temmuz olan var mı?
8..9 temmuz yanlış yazmışımMrb cnm bende 24 haziranda aşılama yaptırdım seninle aynı gün adet günüm 8...9 haziran
Beraberiz ozaman nasılsın durumun nasilMrb cnm bende 24 haziranda aşılama yaptırdım seninle aynı gün adet günüm 8...9 haziran
Bide seninki geçmiş benim daha erken regly donemimiz8..9 temmuz yanlış yazmışım
Benimde aşilama 24. Hazıranda yapıldı ve adet günüm 8...9 temmuz ve o günü kanda test yapmam lazım hepimizin hayırlısı olur inşallah8..9 temmuz yanlış yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?