Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kız aşılamaya kadar olan süre daha kolaymış meğersem asıl iş beklemekteymiş
Ulen 9 yıl bir çırpıda geçtide şu 12 gün geçmek bilmedi idrar testi yapasım geliyor ama doğru sonuç vermiyor diye millet bas bas bağırıyor onada elim gitmiyor. Yaa sabır diye diye günleri atlatmaya çalışıyorum. Mesela progestan yan etkisi olarak uyukluyordum ama artık yok. Dipçik gibi dolanıyorum hani psikolojik olsa bu belirtiler uykuya devam etmem lazım. Belirtiler aslolan amma velakin bu belirtiler tuttuğunamı tutmadığınamı işaret onu çözemiyorum rabbim sen duy sesimizi yarabbim, kucaklarımızı boş koyma yarabbim amin

Bizde ailelerimiz biliyo ben acayip rahatım ama 6 senenin sonunda bütün deli halleri yaşamış hissediyorum kendimi hatta hepsi benden heyacanlı stresli bana tabak kaldıtmıyorlar ama ben o kadar negatif testen sonra bağışıklık kazandım galiba ama inşallah tutsun istiyorum tabi bi daha iğne yeme düşüncesi midemi bulandırıyo hayırlı olsun hakkımızda rahat olmamız hanımlar bu sefer zafer bizimdir inşallh

Uyku sıkıntısı bende de var deli gibi uyuyan ben aşılamadan sonra bişey oldu uyanıyorum 10 da o zamanada vakit geçmiyo dinleme kendini yoksa herşey işaret oluyo insana canım

Uyku sıkıntısı bende de var deli gibi uyuyan ben aşılamadan sonra bişey oldu uyanıyorum 10 da o zamanada vakit geçmiyo dinleme kendini yoksa herşey işaret oluyo insana canım
12 saat uyuyan ben 3 saat uykuyla yasiyirum resmen. O degil de cok gaza getiriyiruz birbirimizi insallah totomuzun ustune oturmayiz

Sen benden once tahlile gideceksin. Senin sonuca gore bende anlarim artik var mi yok mu ayy hadi birileri iyi haber versin artik yok mu olumlu sonuc alan yahu

Kızlar bide çatlama iğnemi de kendim yaptım ben evde
Senin yapman daha hayırlı gerçekten. Ben daha önce çatlatma iğnesi vuruldum. Güya bilmiyorum diye entegre hastaneye gittim hemşire bunu nereden yapıyoruz dedi ben şok tabiki.. Doktora sorup geldi kolumdan yaptı

Merhaba kızlar ben yeni aranıza katılıyorum
Bende 24. Haziran ilk aşılamamı oldum..
İlk 3 gün karın ağrısı ve batma hisi oldu sonrasında hep sırtım ağrıdı bunun dışında başka hiç belirtim yok sizde nasıldı,

Kızlar pazartesi aşılamam olacak sonrası nasıl bir süreç eşim emniyet personeli o yüzden yoğun biraz kendi işimi kendim yapabilir miyim yanımda biri olmalı mı

Hayırlı olsun valla bizde belirti olarak yok yok uzun uzun yazdığımız için son yazılan 2 sayfayı oku bence

Kızlar pazartesi aşılamam olacak sonrası nasıl bir süreç eşim emniyet personeli o yüzden yoğun biraz kendi işimi kendim yapabilir miyim yanımda biri olmalı mı
Eşine hiç gerek yok. Aşılama toplam 1 dk sürüyor desem yeridir. Sonra doktor 15-20 dk yatırıyor sonra güle güle diyor hepsi bu.
Ağrı sızı olacak diye de korkma çünkü öyle bir şey olmuyor.
Şimdiden hayırlı olsun doktorun progestan yazarsa oda yan etki yapacak bilgin olsun biz uzun uzun yazıştık buralarda vaktin olduğunda okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

Bana ilk gün dinlen dediler sonrasında normal hayata döne bilirsin sadece stresden uzak kalmalısın ve ağır bişeyler kaldırma dedi doktorum..

Hayırlı olsun valla bizde belirti olarak yok yok uzun uzun yazdığımız için son yazılan 2 sayfayı oku bence
Belli vallah tüm zamanızı burda harcıyorsunuz bende tam böyle bi sayfa olsada kafa dağıtsam diyordum vallah
sizin gününüz yine yaklaşmış ben ayın 8’de test yaptıracam..

Belli vallah tüm zamanızı burda harcıyorsunuz ☺ bende tam böyle bi sayfa olsada kafa dağıtsam diyordum vallah
sizin gününüz yine yaklaşmış ben ayın 8’de test yaptıracam..
Bende yana döne buralarda vakit harcayıp kim nasıl yaşamış sürecini okumaktan helak oldum burası sayesinde oyalanıyorum. Bütün gün elimde zaten telefon.
Benim gibi bir sürü kadın olduğunuda bildiğimden başımdan geçen süreci özellikle paylaşıyorum. Soru soranlarada özellikle cevap veriyorum. Çünkü bu işin temeli psikoloji
Kendime faydam olmaz belki ama bir kadının psikolojisini düzeltsem yada cesaretlendirsem bu bile yeter bana bir allah razı olsun der belki okuyan birisi içinden. Bir hayır duası alırız kim bilir
Günlerde geçmiyor

Beni iğneler bile mahvetti onu düşünemiyorum çok sağ olun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Bana ilk gün dinlen dediler sonrasında normal hayata döne bilirsin sadece stresden uzak kalmalısın ve ağır bişeyler kaldırma dedi doktorum..
Bende o açıdan sordum çünkü ev işi bile yoruyor insanı bi zararı olur mu diye.. Stresten uzak kalmayı başaramadım 2 yıldır

Benden sana o zaman ilk allah razı olsun haklısın ama psikoloji desteğe gerek var insanın bu zamanlarda zaten o bitiriyor insanı birde ben kimseyede söylemedim dertlenecek kimsem yok ama bi yandanda söylememek daha iyi oldu çünkü bu sefer bana her türlü stres yaparlardı her türlü yok şunu yapma şunu yap nasıl oldu felan filan tm kötü niyetle dediklerinden değil insan zaten tam bu zamanlarda kendince tüm stresin içindesin birde dışardan geldimi tam olur amaan vallah nedim hayırlısı olsun hepimiz için
zamanda geçmek bilmiyor

Bende o açıdan sordum çünkü ev işi bile yoruyor insanı bi zararı olur mu diye.. Stresten uzak kalmayı başaramadım 2 yıldır
O stres sıkıntısı herkezde var gibi zaten Ben kendimi dikişe bile verdim bıraz olsun kafa dağıtmak için birde yemek yapiyorum onun dışında bişey yapmiyorum eşim evi temizliyor vallah işden geldikden sonra beraber dışarı çıkıyoruz bir saat yarım saat olsa bile hava alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…