- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
Kız aşılamaya kadar olan süre daha kolaymış meğersem asıl iş beklemekteymişBisey diyim mi hiic konusmasak yine anlasicaz yakinda cunku o kadar ayni seyler hissediyoruz ayni seyler dusunuyoruz ki. Bende kesin negatif diyorum. Sonra mesela kola icecek oluyorum ya tuttuysa diyorum. Bazen ayy tuttuysa ne zaman dogar diyorumama kesin negatif ya ben takmıyorum pek. Napim diyorum stresten ve caktirmamaya calismaktan delirmeye az kaldi.
Bizde ailelerimiz biliyo ben acayip rahatım ama 6 senenin sonunda bütün deli halleri yaşamış hissediyorum kendimi hatta hepsi benden heyacanlı stresli bana tabak kaldıtmıyorlarBisey diyim mi hiic konusmasak yine anlasicaz yakinda cunku o kadar ayni seyler hissediyoruz ayni seyler dusunuyoruz ki. Bende kesin negatif diyorum. Sonra mesela kola icecek oluyorum ya tuttuysa diyorum. Bazen ayy tuttuysa ne zaman dogar diyorumama kesin negatif ya ben takmıyorum pek. Napim diyorum stresten ve caktirmamaya calismaktan delirmeye az kaldi.
Uyku sıkıntısı bende de var deli gibi uyuyan ben aşılamadan sonra bişey oldu uyanıyorum 10 da o zamanada vakit geçmiyoKız aşılamaya kadar olan süre daha kolaymış meğersem asıl iş beklemekteymiş
Ulen 9 yıl bir çırpıda geçtide şu 12 gün geçmek bilmediidrar testi yapasım geliyor ama doğru sonuç vermiyor diye millet bas bas bağırıyor onada elim gitmiyor. Yaa sabır diye diye günleri atlatmaya çalışıyorum. Mesela progestan yan etkisi olarak uyukluyordum ama artık yok. Dipçik gibi dolanıyorum hani psikolojik olsa bu belirtiler uykuya devam etmem lazım. Belirtiler aslolan amma velakin bu belirtiler tuttuğunamı tutmadığınamı işaret onu çözemiyorum rabbim sen duy sesimizi yarabbim, kucaklarımızı boş koyma yarabbim amin
12 saat uyuyan ben 3 saat uykuyla yasiyirum resmen. O degil de cok gaza getiriyiruz birbirimizi insallah totomuzun ustune oturmayizUyku sıkıntısı bende de var deli gibi uyuyan ben aşılamadan sonra bişey oldu uyanıyorum 10 da o zamanada vakit geçmiyodinleme kendini yoksa herşey işaret oluyo insana canım
Sen benden once tahlile gideceksin. Senin sonuca gore bende anlarim artik var mi yok muKız aşılamaya kadar olan süre daha kolaymış meğersem asıl iş beklemekteymiş
Ulen 9 yıl bir çırpıda geçtide şu 12 gün geçmek bilmediidrar testi yapasım geliyor ama doğru sonuç vermiyor diye millet bas bas bağırıyor onada elim gitmiyor. Yaa sabır diye diye günleri atlatmaya çalışıyorum. Mesela progestan yan etkisi olarak uyukluyordum ama artık yok. Dipçik gibi dolanıyorum hani psikolojik olsa bu belirtiler uykuya devam etmem lazım. Belirtiler aslolan amma velakin bu belirtiler tuttuğunamı tutmadığınamı işaret onu çözemiyorum rabbim sen duy sesimizi yarabbim, kucaklarımızı boş koyma yarabbim amin
Hahahahahhaha güldürdün beni canım ya ben alıştım artık sıkıntı yok12 saat uyuyan ben 3 saat uykuyla yasiyirum resmen. O degil de cok gaza getiriyiruz birbirimizi insallah totomuzun ustune oturmayiz
Bende kaşarlandim artik. Pozitifi gorunce tepki veremicem diye korkuyorumHahahahahhaha güldürdün beni canım ya ben alıştım artık sıkıntı yok
Senin yapman daha hayırlı gerçekten. Ben daha önce çatlatma iğnesi vuruldum. Güya bilmiyorum diye entegre hastaneye gittim hemşire bunu nereden yapıyoruz dedi ben şok tabiki.. Doktora sorup geldi kolumdan yaptıKızlar bide çatlama iğnemi de kendim yaptım ben evde
Hahahah12 saat uyuyan ben 3 saat uykuyla yasiyirum resmen. O degil de cok gaza getiriyiruz birbirimizi insallah totomuzun ustune oturmayiz
Hayırlı olsunMerhaba kızlar ben yeni aranıza katılıyorum
Bende 24. Haziran ilk aşılamamı oldum..
İlk 3 gün karın ağrısı ve batma hisi oldu sonrasında hep sırtım ağrıdı bunun dışında başka hiç belirtim yok sizde nasıldı,
Eşine hiç gerek yok. Aşılama toplam 1 dk sürüyor desem yeridir. Sonra doktor 15-20 dk yatırıyor sonra güle güle diyor hepsi bu.Kızlar pazartesi aşılamam olacak sonrası nasıl bir süreç eşim emniyet personeli o yüzden yoğun biraz kendi işimi kendim yapabilir miyim yanımda biri olmalı mı
Bana ilk gün dinlen dediler sonrasında normal hayata döne bilirsin sadece stresden uzak kalmalısın ve ağır bişeyler kaldırma dedi doktorum..Kızlar pazartesi aşılamam olacak sonrası nasıl bir süreç eşim emniyet personeli o yüzden yoğun biraz kendi işimi kendim yapabilir miyim yanımda biri olmalı mı
Belli vallah tüm zamanızı burda harcıyorsunuzHayırlı olsunvalla bizde belirti olarak yok yok uzun uzun yazdığımız için son yazılan 2 sayfayı oku bence
Bende yana döne buralarda vakit harcayıp kim nasıl yaşamış sürecini okumaktan helak oldumBelli vallah tüm zamanızı burda harcıyorsunuz ☺ bende tam böyle bi sayfa olsada kafa dağıtsam diyordum vallah
sizin gününüz yine yaklaşmış ben ayın 8’de test yaptıracam..
Beni iğneler bile mahvetti onu düşünemiyorumEşine hiç gerek yok. Aşılama toplam 1 dk sürüyor desem yeridir. Sonra doktor 15-20 dk yatırıyor sonra güle güle diyor hepsi bu.
Ağrı sızı olacak diye de korkma çünkü öyle bir şey olmuyor.
Şimdiden hayırlı olsundoktorun progestan yazarsa oda yan etki yapacak bilgin olsun biz uzun uzun yazıştık buralarda vaktin olduğunda okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın
Bende o açıdan sordum çünkü ev işi bile yoruyor insanı bi zararı olur mu diye.. Stresten uzak kalmayı başaramadım 2 yıldırBana ilk gün dinlen dediler sonrasında normal hayata döne bilirsin sadece stresden uzak kalmalısın ve ağır bişeyler kaldırma dedi doktorum..
Benden sana o zaman ilk allah razı olsunBende yana döne buralarda vakit harcayıp kim nasıl yaşamış sürecini okumaktan helak oldumburası sayesinde oyalanıyorum. Bütün gün elimde zaten telefon.
Benim gibi bir sürü kadın olduğunuda bildiğimden başımdan geçen süreci özellikle paylaşıyorum. Soru soranlarada özellikle cevap veriyorum. Çünkü bu işin temeli psikoloji
Kendime faydam olmaz belki ama bir kadının psikolojisini düzeltsem yada cesaretlendirsem bu bile yeter banabir allah razı olsun der belki okuyan birisi içinden. Bir hayır duası alırız kim bilir
Günlerde geçmiyor
O stres sıkıntısı herkezde var gibi zatenBende o açıdan sordum çünkü ev işi bile yoruyor insanı bi zararı olur mu diye.. Stresten uzak kalmayı başaramadım 2 yıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?