• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benden sana o zaman ilk allah razı olsun 🥰haklısın ama psikoloji desteğe gerek var insanın bu zamanlarda zaten o bitiriyor insanı birde ben kimseyede söylemedim dertlenecek kimsem yok ama bi yandanda söylememek daha iyi oldu çünkü bu sefer bana her türlü stres yaparlardı her türlü yok şunu yapma şunu yap nasıl oldu felan filan tm kötü niyetle dediklerinden değil insan zaten tam bu zamanlarda kendince tüm stresin içindesin birde dışardan geldimi tam olur 😂 amaan vallah nedim hayırlısı olsun hepimiz için
zamanda geçmek bilmiyor
Geçmez o zaman kendimden biliyorum 😂😂
Ayy hayırlısı olsunda varsın geçmesin napalım 😂
Bende kimseye söylemedim kafam daha rahat 😌 tutarsada tutmazsada beni bağlar 🤭😂
Bi tarafım anlat diyor bi tarafım kafayı mı yedin sus kafanı dinle diyor 😂

Geçmez o zaman kendimden biliyorum 😂😂
Ayy hayırlısı olsunda varsın geçmesin napalım 😂
Bende kimseye söylemedim kafam daha rahat 😌 tutarsada tutmazsada beni bağlar 🤭😂
Bi tarafım anlat diyor bi tarafım kafayı mı yedin sus kafanı dinle diyor 😂
Aynen yaa 😂😂😂 bende o durumlara giriyorum neyse sizi buldum artık rahat rahat konuşuruz 6 günüm kaldı bir hafta fazlada bişey yok aslında ama işte saatlar ilerlemiyor sanki bana inat 😂☺️

O stres sıkıntısı herkezde var gibi zaten ☺ Ben kendimi dikişe bile verdim bıraz olsun kafa dağıtmak için birde yemek yapiyorum onun dışında bişey yapmiyorum eşim evi temizliyor vallah işden geldikden sonra beraber dışarı çıkıyoruz bir saat yarım saat olsa bile hava alıyoruz ☺
Kendimizi yıpratıyoruz böyle zamana bırakabilsek olur da 😊

Bende çalışıyorum aslında çalışmak iyi birsey ışe dalıp unutmak istiyorsun kafani isine veriyorsun yarın yıllık iznimi kullanıcam biraz kafami dağıtmak için uzun yola gidicem bi nebze dinlemis oluyorsunuz tatile hepimizin ihtiyacı oluyor inş bebeklerimiz bizimledir.herkezden de allah razı olsun ilk aşılamam tutmadı burdaki ark sagolsun destek oldular hepimiz burdan guzel haberleri vericez ben inanıyorum sizde inanın olumlu düşünün olumlu olsun 😀

Senin yapman daha hayırlı gerçekten. Ben daha önce çatlatma iğnesi vuruldum. Güya bilmiyorum diye entegre hastaneye gittim hemşire bunu nereden yapıyoruz dedi ben şok tabiki.. Doktora sorup geldi kolumdan yaptı 😏
Hadi ya tecrübesi yok demekki ben karnımdan yapmıştım yumurtlama iğnesi gibi iş başa düşünce insan herşeyi yapıyo ya 🙄

An itibari ile bir gevşeme geldi üzerime ve anladım ki benim sonuç negatif 😂 çünkü yaşadığım belirtiler; çatlamayan arkadan gelen yumurtalarımın çatırdamasıymış okuduğum ve edindiğim bilgiler bu doğrultuda 😂
Varsın dursun zaman umrumda değil, ben normal yaşantıma dönüyorum arkadaş 😏 yeter bana bu kadar hamilelik 😂

Back