• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
An itibari ile bir gevşeme geldi üzerime ve anladım ki benim sonuç negatif 😂 çünkü yaşadığım belirtiler; çatlamayan arkadan gelen yumurtalarımın çatırdamasıymış okuduğum ve edindiğim bilgiler bu doğrultuda 😂
Varsın dursun zaman umrumda değil, ben normal yaşantıma dönüyorum arkadaş 😏 yeter bana bu kadar hamilelik 😂
Olur mu öyle dikkat et yine de belki kandilinden tutar

Benim aşılamamı gec yaptılar ozaman çünkü asilama ve regly arasi 10 gün oluyor benimde
Kimdi hatırlamıyorum ama birisi daha yazmisti gecenlerde reglimle arasi cok yakin diye. Ama zaten bildigim kadariyla artik regl tarihinin bi onemi yok. Ilaclardan kaynakli degisiyor o. Yumurtlama gunun falan da kayiyor ya aldigin hormonlardan.

Beraberiz ozaman nasılsın durumun nasil
Benimde aşilama 24. Hazıranda yapıldı ve adet günüm 8...9 temmuz ve o günü kanda test yapmam lazım hepimizin hayırlısı olur inşallah
Seninle beraberiz o zaman hakkımızda hayırlısı olur inş doktorum aşılamadan 12 gün sonra kanda gebelik testi yap çıkar sonuçlar diyodu bekliyorum sabırsızla o günü bende ara ara kasık ağrısı var ama şiddetli değil öyle göğüslerim şiş başka herhangi bir belirti yok sende herhangi belirti var mı benim ilk aşılamam ya senin?

Kızlar sağ kasığım da dünden beri ani batmalar oluyor normal mi
Belki tutunmuştur 🤔 bende regl olacakmışım gibi oluyor sadece onun dışında hiç bir şey yok. O regl belirtiside alayımızda olduğuna göre bu tutma belirtisi değil sanırım. Progestanın oyununa geliyoruz 😂
Valla benim modum hayli düştü ve negatif olacağına iyice ikna oldum. İnşallah pozitif görürüm diye umut ediyorum gibi oluyor sonra kendi kendime çok üzüleceksin kaptırma bu kadar kendini diyorum 😏 rabbim bizim için en iyisini bilir hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin, gönlümüzdeki hayırsız ise hayır eylesin amin 😍

Beraberiz ozaman nasılsın durumun nasil
Kasık ağrımlarım var ama şiddetli değil ara ara oluyor ve göğüslerim şiş ve dokunduğunda ağrıyor merakla bekliyorumm..Eşimde sperm bi bakıyosun var bi bakıyosun hiç yok varikoselden amaliyat oldu ama biraz düzeldi gibi ama değişen bişey yok doktorum aşılama dedi eğer aşılamada tutmazsa ikinci aşılama denemeyin tüp bebek diyor bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz hayırlısı bakalım sende durumlar nasıl bi belirti filan bişey var mı bebek olmaması için sorun ne?

Belki tutunmuştur 🤔 bende regl olacakmışım gibi oluyor sadece onun dışında hiç bir şey yok. O regl belirtiside alayımızda olduğuna göre bu tutma belirtisi değil sanırım. Progestanın oyununa geliyoruz 😂
Valla benim modum hayli düştü ve negatif olacağına iyice ikna oldum. İnşallah pozitif görürüm diye umut ediyorum gibi oluyor sonra kendi kendime çok üzüleceksin kaptırma bu kadar kendini diyorum 😏 rabbim bizim için en iyisini bilir hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin, gönlümüzdeki hayırsız ise hayır eylesin amin 😍
Ben daha aşılama olmadım kiii😊 sağdaki yumurtam erken çatladı ve batma sağda oluyor anlam veremedim

Seninle beraberiz o zaman hakkımızda hayırlısı olur inş doktorum aşılamadan 12 gün sonra kanda gebelik testi yap çıkar sonuçlar diyodu bekliyorum sabırsızla o günü bende ara ara kasık ağrısı var ama şiddetli değil öyle göğüslerim şiş başka herhangi bir belirti yok sende herhangi belirti var mı benim ilk aşılamam ya senin?
Benim 2 ci aşılamam kasıklarım da ağrı ara ara oluyor birde belim ağrıyor başka belirtim yok canım salı yada çarşamba regly günüm o günü bekliyorum bakalim nasil olacak icimde de olumsuz etkiler var ama hakkimizda hayırlısı olsun

Back