Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet çok fazla yumurtam var çok şükür ama işe yaramıyor pkolu olduğum için zaten 75le başladı hepsi aynı ayna büyümeye başlayınca bu dozu 35’e düşürdü ama dört gündür hiçbir şey yaramamış 13.5 mm devam ediyoruz yola Salı gününe kadar 18 mm olur inşallah

Aynı durumu yaşayanların olması bana Umut veriyor inşallah bu tembel yumurtalar güzelce olgunlaşıp döllenir rabbim bu ay hepimize o müjdeli haberi verir inşallahh

Bende ilk kez yaptıracağım ağrılı bir süreç mi acaba
Hayir canim. Minnak igneleri gobegine yapiyorsun, o en cok acisi oyle dusun. Asilama gunu de cok cok ince bi cubukla, spermleri vajinandan iceri birakiyor. Vajinal ultrason bilr daha rahatsiz edici bi sey, asilamaya kiyasla

Hayir canim. Minnak igneleri gobegine yapiyorsun, o en cok acisi oyle dusun. Asilama gunu de cok cok ince bi cubukla, spermleri vajinandan iceri birakiyor. Vajinal ultrason bilr daha rahatsiz edici bi sey, asilamaya kiyasla
İğnelerimi yapıyorum onda sıkıntı yok devamından korkuyordum ama sevindim böyle olmasına

Benim ki de hala aynı 13 mm aşılama için yeterli mi ki doktor neler dedi paylaşır mısınız
Gayet iyi durumdasin suan sali günü asilamani yapariz pazar gecesi catlatma igneni yap dedi. Devlette yaptiriyorum ben o yuzden acikcasi pek bisey anlatmiyolar. Bende 18 mm diye biliyorum ama buyumeme ihtimalini pek dusunmedi sanirim cunku benim 4.gun de 13 mm olmus. Nasil olacak bende pek bilmiyorum. Yasayip gorecegim bende.

Vajinal ultrason daha rahatsız edici yazmışsın ya valla rahatladım bugün allah nasip eder bir aksilik olmazsa öğle saatlerinde benimde aşılamam yapılacak. Ameliyathanede yapılıyormuş. Şu ameliyat kıyafetlerinden mi giydiriyorlar acaba

5 gün sonra sonuç değişmeyince endişe duydum açıkcası inşallah bu son 5 günde olgun hale gelir salı günü tekrar gidicem tamamsa çatlatıcaz Hadi bakalım şeninde güzel haberlerini görmek nasip olsun inşallah

Kızlar benim göğüslerimde çok hassasiyet var sizdede var mı hiç böyle olmamıştı ilaç yan etkisi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…