Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canım benim altim açıktı sadece üzerimde bez örttük o kadar vajinal muayene gibi birşey çok az Kasık ağrım oldu benim

Kızlar merhaba
Bugün aşılamam 12’de yapıldı şimdi süreci özetliteyim merak edenler için.
Sabah 9’da hastanedeydik eşim sperm verdi ve sonuç için 11:30’da tekrar gelmemizi istediler.
Hastaneye tekrar gittik. Sonuçları ve ayıklanmış
Spermleri (mavi soğutucu buz torbası içindeydi) alıp beni ameliyathaneye götürdüler.
Bu arada herkes aşılama zamanında idrara sıkışık olma durumundan bahsettiği için bende doktoruma özellikle sordum; idrara sıkışık mı geleyim diye. Oda hayır dedi
Neyse aldılar beni o muhteşem muayene çatalına
Aradılar doktorumu hasta hazır diye ama doktorun işi varmış
Başladım beklemeye ortalama 10 dk. Odada yalnızım ve bol bol dua ettim.
Sonra doktorumun sesini duydum
Hadi bakalım hayırlısı olacak inşallah dedi ve eline o demir aleti aldı derin nefes al acımasın dedi. Dürüst olmam gerekirse neredeyse sıfır acı diyebilirim. Sonra hemşire kendini nasıl hissediyorsun iyimisin felan diye sordu iyiyim dedim
Galiba spermleri bırakırkendi orasını tam bilemiyorum ama doktor öksürmemi istedi. Sonrası bitti geçmiş olsun dedi
Yazarak anlatmam daha uzun sürdü doktorun gelip müdahale edip geri dönmesi 2 dk ya var ya yok
Sonra sağ bacağımı sol bacağımın üzerine atarak 20 dk yatmamı söyledi.
Sürem doldu kalktım doktorumun yanına gittim ve progestron hap yazdı sabah akşam içeceksin dedi.
4 temmuz da kan testi istiyorum dedi. Hap mide bulantısı kusma yaparsa vajinadan alabilirsin dedi.
İşte tüm süreç bu kadardı. İnşallah allahın izni ile gönlümüzden geçen dualar hayırlısı ile kabul olur.
Neden bu kadar detaylı anlatıyorum biliyormusunuz; ben çok merak ettim sayfalarca forumlar okudum hep yüzeysel anlatılmış. Benim gibi meraklısı varsa okusun rahatlasın diye. Bu sürecin en kolayı bugünmüş meğersem

Canim hemen hemen ayni saatlerde yapilmis asilamamiz. Okuyunca yazdiklarini mutlu oldum valla. Ben de 4unde kan testi icin gidecem artik. Ins iyi olur.

Olacak olacak ben inanıyorum. Hepimiz buraya guzel haberler yazicaz. Burdan sonra hamileler grubunda bulusucaz hepbirlikte ✌❤

Insallah sımsıkı tutunur sana evladin. Hayirli haberler almayi nasip etsin Rabbim. Guzel haberlerini bekliyoruz artik ❤

İnşallah amin
Senin nasıl geçti? Bu arada spermiyogramda ileri hızlı hareketliniz kaçtı?
Aslinda bu sefer soyle bi tuhaflik oldu. En son ocak ayinda spermiogram yaptirdik. Ileri hareketli sayisi 0 yaziyordu. Ilk asilamadaki gibi olumlu sonuc alamayiz die tup bebekle baslayacakti doktor hemen. Biz asilamada israr ettik. Ve o doktoru sevemedik acikcasi ukala bi prof tu. Sonra bi tavsiye uzerine tam asilama ignelerine baslayacagim gun, yeni dr buldum. Spermiograma firsat kalmadi. Bugun doktor dedi ki, ileri hareketli sayisiniz az degilmis. Tek bildigimiz bu acikcasi. Toplam sayiyi bile bilmiyoruz bu sefer ki asilamada, cunku cok acele pat kut oldu

Hastanenin laboratuvarını arayıp sonucu mail olarak isteyebilirsin. Bu arada benim eşimde %2 ileri hareketlilik vardı en son 1 yıl önce ama biz son 2 ayda fındık, keçiboynuzu özü ve vitamin takviyesi kullandık eşimde. Sanırım faydası oldu %15 e çıkmış. İnşallah tutunur inşallah. Sonuçta rabbim ol derse olacak. Sayıların sanırım çokta bir önemi yok çünkü bir sperm halledecek bütün işi

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ben de neredeyse 10 kg aldm ilaclardan su anda 4 unu verdm geriye 6 kaldi . Insallah bizlerde boyle.guzel haberler aliriz ben de spora devam bakalim arti her gun meyve suyu elma havuc gnde 2 avakado cok faydali *** kayisi kivaminda gezen tavuk yumurtasi
Daha yeni beslenmemi duzene sokabldm

Valla benim kilomda iğnelere başlamadan 87.5 du bugün itibari ile 92 kiloyum
İnşallah olumsuz etkilemez bu kilo durumum.

Cok guzel bi noktaya deginmissin. Sadece tek bir sperm halledecek isi. Milyarlara gerek yok umutsuz olmamiz icin sebep goremiyorum iste tam da bu yuzden.
Rabbimin ol demesini bekliyoruz

Bu arada bana vajinal jel verdi tutunmayi artiriyormus, bir de coraspin verdi. Normalde de devam ettigim folik asit ve d vitaminim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…