- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
Umarım hamilesindirKızlar merhaba var mı aşılaması sonuçlanan test yapan? Ben adetimi bekliyorum stresten gecikti heralde olunca gidecem doktora bi sorun yoksa başlayacaz
Test yaptım negatifUmarım hamilesindir
Hadi hayirli haberler almayi nasip etsin Rabbim. Bugun ben 4.ignemi yapicam. Yarin kontrol var. Benden baya once baslayanlar vardi aslinda ama bu aralar kimsenin sesi cikmiyoKizlar, bugun aksam 8 de catlatma ignemi vurulacagim. Cumartesi sabah 10.30da da asilamam olacak. Baya heyecanladim simdiden
Var mi aramizda asilamasi bu ara yapilmak uzere olan ?
Herkes beklemede o zman. ☺Hadi hayirli haberler almayi nasip etsin Rabbim. Bugun ben 4.ignemi yapicam. Yarin kontrol var. Benden baya once baslayanlar vardi aslinda ama bu aralar kimsenin sesi cikmiyo
Hadi inşallah hayırlısı ile bebişin tutunsunKizlar, bugun aksam 8 de catlatma ignemi vurulacagim. Cumartesi sabah 10.30da da asilamam olacak. Baya heyecanladim simdiden
Var mi aramizda asilamasi bu ara yapilmak uzere olan ?
Benimde yarın sabah kontrolüm var ve çatlatma iğnesi kısmına geçeceğiz sanırım. Gelişmeleri yazacağım yine. İnşallah her birimiz şu topicde hamileyim haberlerini tez zamanda yazabiliriz. Allahın izniyle.Hadi hayirli haberler almayi nasip etsin Rabbim. Bugun ben 4.ignemi yapicam. Yarin kontrol var. Benden baya once baslayanlar vardi aslinda ama bu aralar kimsenin sesi cikmiyo
Cnm bende bugun asılama ıcın dosyamı verdım 2 temmuz ılac rapor gununmus bende bir sıkıntı yok esimde sperm ve hareketli sayısı azlıgı vardı ılacla bıraz duzeldı hatta doktor normal yolla bile hamile kalabilirsin belki dedı ama asamaları nedır sence sansımız var mıSelam kizlar, esimin hareketli spermlerinin azligi, sperm sayisi ve morfoloji azligi varken, 16 milyon sperm sayisiyla 2 yil once asilama deneyip ilk denemede hamile kalan biriyim. Bende bi sikinti yoktu ne hormon ne yumurtalarla ilgili.
Haziran ayinda tekrar asilam yaptiracagiz. Birlikte takip edelim istedim. Fikir alisverisinde buluruz hem. Zaten hamilelik zor bi surec benim acimdan, Allah yardimcimiz olsun, cok yorulmadan guzel bi tedavi sureci gecirelim.
Muhtemelen 13-14 hazirana reglimi olurum
Hepimize basarilar
Fostimon kullaniyorum ben kalsik kapsül seklinde igne. Kendin hazirlayip vuruyosun. Hatta resmini de ekliyim.Herkes beklemede o zman. ☺
Senin dozun kac bilmiyorum canim ama ben gonalf 75 doz vurundum, son gun ya kalem bozuldu ya da ilac bitti. Para verip bi daha aldim. Kullandigin dozu hesapla sen de canim. 450 likmis ama 600 ml var diyo dr.aklinda bulunsun
Sansin olmaz olur mu tabiki var fistik. Hatta ben onceki test sonuclarimiza bakarken yeni farkettim, 13 milyonmus esimin sperm sayisi hamile kaldigimda.Cnm bende bugun asılama ıcın dosyamı verdım 2 temmuz ılac rapor gununmus bende bir sıkıntı yok esimde sperm ve hareketli sayısı azlıgı vardı ılacla bıraz duzeldı hatta doktor normal yolla bile hamile kalabilirsin belki dedı ama asamaları nedır sence sansımız var mı
Ben bu ilaci bilmiyorum canim gonal f kullandimFostimon kullaniyorum ben kalsik kapsül seklinde igne. Kendin hazirlayip vuruyosun. Hatta resmini de ekliyim. Eki Görüntüle 2280746
Uzulme fistik dua et yumurtan var, ne hikayeler var duymuyor musun ? Senin hatan degil ayrica, koca doktor bilmiyor mu dozu azaltinca yumurtalarin sonecegini ? En azindan ayni doz devam ettirecekti seni. Bize zor Allaha degil deyip yola devam edecegiz. Hepimiz birbirimizin duacisi olcaz, olmazsa da napalim. Biraz aglar gene bi seyler deneriz. Stres kotu bi sey yapmamaya calis boyle bi zmanda ☺Kızlar ben bugün kontrole gittim salı günü 13.5 olan yumurtalarım hala aynı boyutta çıktı doktor dozu düşürdüğüm için bu şekilde dedi salı günü tekrar kontrol pcolu olmak gerçekten çok zor
Üzülme doktoruna bırak kendini o gerekeni yapacaktır. ilk pcolu hasta sen değilsin sonuçta ve bir sürü pcolu hasta anne oluyor. Sabret kendini de strese sokma.Kızlar ben bugün kontrole gittim salı günü 13.5 olan yumurtalarım hala aynı boyutta çıktı doktor dozu düşürdüğüm için bu şekilde dedi salı günü tekrar kontrol pcolu olmak gerçekten çok zor
ilaç dozların nasıldı? bir de kaç yaşındasın?Kizlar bende bugun kontrole gittim. Sali günü insalalh asilama olacak. 13 mm olmus ve tek 1 yumurta var. Rabbim hepimizin gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?