Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hanımlar bu arada kim yazmisti hatirlayamadim suan ama birisi 3 yil dolmadi bana rapor cikmaz asilama icin falan demisti burda. Ama ben son gittigimde doktorlar konusurken tesadufen duydum. 1.5 -2 yıl olunca asilama icin tedaviye baslanabiliyormus. Burda dursun bakalim belki birinin isine yarar.

Kizlar, bugun aksam 8 de catlatma ignemi vurulacagim. Cumartesi sabah 10.30da da asilamam olacak. Baya heyecanladim simdiden
Var mi aramizda asilamasi bu ara yapilmak uzere olan ?

Kizlar, bugun aksam 8 de catlatma ignemi vurulacagim. Cumartesi sabah 10.30da da asilamam olacak. Baya heyecanladim simdiden
Var mi aramizda asilamasi bu ara yapilmak uzere olan ?
Hadi hayirli haberler almayi nasip etsin Rabbim. Bugun ben 4.ignemi yapicam. Yarin kontrol var. Benden baya once baslayanlar vardi aslinda ama bu aralar kimsenin sesi cikmiyo

Hadi hayirli haberler almayi nasip etsin Rabbim. Bugun ben 4.ignemi yapicam. Yarin kontrol var. Benden baya once baslayanlar vardi aslinda ama bu aralar kimsenin sesi cikmiyo
Herkes beklemede o zman. ☺
Senin dozun kac bilmiyorum canim ama ben gonalf 75 doz vurundum, son gun ya kalem bozuldu ya da ilac bitti. Para verip bi daha aldim. Kullandigin dozu hesapla sen de canim. 450 likmis ama 600 ml var diyo dr.aklinda bulunsun

Benimde yarın sabah kontrolüm var ve çatlatma iğnesi kısmına geçeceğiz sanırım. Gelişmeleri yazacağım yine. İnşallah her birimiz şu topicde hamileyim haberlerini tez zamanda yazabiliriz. Allahın izniyle.

Cnm bende bugun asılama ıcın dosyamı verdım 2 temmuz ılac rapor gununmus bende bir sıkıntı yok esimde sperm ve hareketli sayısı azlıgı vardı ılacla bıraz duzeldı hatta doktor normal yolla bile hamile kalabilirsin belki dedı ama asamaları nedır sence sansımız var mı

Fostimon kullaniyorum ben kalsik kapsül seklinde igne. Kendin hazirlayip vuruyosun. Hatta resmini de ekliyim.

Kızlar ben bugün kontrole gittim salı günü 13.5 olan yumurtalarım hala aynı boyutta çıktı doktor dozu düşürdüğüm için bu şekilde dedi salı günü tekrar kontrol pcolu olmak gerçekten çok zor

Sansin olmaz olur mu tabiki var fistik. Hatta ben onceki test sonuclarimiza bakarken yeni farkettim, 13 milyonmus esimin sperm sayisi hamile kaldigimda.
Sonucta yumurtayi ilacla buyutup gun gun takip ediyorlar. Sonra catlatip 38 saat sonra rahmin icine kadar birakiyor iyi spermleri. Ah o spermler azicik hareket etse, zaten hamile kaliyorsun
Olmaz die bi sey yok. Olur neden olmasin, gonlunu ferah tut canim.

Uzulme fistik dua et yumurtan var, ne hikayeler var duymuyor musun ? Senin hatan degil ayrica, koca doktor bilmiyor mu dozu azaltinca yumurtalarin sonecegini ? En azindan ayni doz devam ettirecekti seni. Bize zor Allaha degil deyip yola devam edecegiz. Hepimiz birbirimizin duacisi olcaz, olmazsa da napalim. Biraz aglar gene bi seyler deneriz. Stres kotu bi sey yapmamaya calis boyle bi zmanda ☺

kızlar bugün sabah 09:40'da çatlatma iğnem vuruldu. Yarın sabah eşim sperm verecek öğlen gibide aşılama yapılacağını söyledi doktorumuz.
yumurtalarımın büyüklüğü 18mm olmuş. Sanırım 2 tane böyle 2 tanede arkadan gelen yumurtam varmış. aşılamadan bir gün sonra ilişki olsun dedi. Arkadan da yumurta geliyor dedi.
çatlatma iğnesinin süresinin 36 saat olduğunu sanıyordum dedim doktoruma, oda hayır duruma göre değişir dedi.
valla ilk aşılama tutmayacak ona emin oldum gibi çünkü hiç bir kontrol yapılmadan başlanıldı benim tedaviye.
ne bir hormonlarıma bakıldı, ne bir rahim filmi istenildi. bunlara gerek olmadığını ilk aşılama tutmaz ise o zaman bakacağını söyledi.
gonal f ler sayesinde davul gibi geziyorum :) hemşire çatlatma iğnesini vururken çok şiştim dedim, normal dedi :)
Neyse rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah cümlemize.

Kizlar bende bugun kontrole gittim. Sali günü insalalh asilama olacak. 13 mm olmus ve tek 1 yumurta var. Rabbim hepimizin gonlune gore versin

Üzülme doktoruna bırak kendini o gerekeni yapacaktır. ilk pcolu hasta sen değilsin sonuçta ve bir sürü pcolu hasta anne oluyor. Sabret kendini de strese sokma.
ben 4 gün önce kontrole gittim yumurtalar büyümemiş dedi 4 gün daha kullan dedi döndürdü arkama doktor. bugün kontrolüm vardı ve bütün gece baş ağrısından uyuyamadım. yaşadığım stresin bana zarardan başka bir etkisi olmadığını canlı canlı bütün gece oturarak gördüm. çektim ağrıda cabası.
Doktor tedaviye başlarken ilk uyardığı şey; ağrı kesici içmek yok. sırf bu yüzden hap da kullanamadım.
doktora bugün söyledim bana bir hap yazın nolur başım çok ağrıyor dedim. hayır hayır asla git yat dinlen ağrı kesici yok dedi.
kıssadan hisse bu süreçler biraz bizi yıpratacak belli ama sabredeceğiz başka çaremiz yok. rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın, sağlıklı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…