• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Uzulme fistik dua et yumurtan var, ne hikayeler var duymuyor musun ? Senin hatan degil ayrica, koca doktor bilmiyor mu dozu azaltinca yumurtalarin sonecegini ? En azindan ayni doz devam ettirecekti seni. Bize zor Allaha degil deyip yola devam edecegiz. Hepimiz birbirimizin duacisi olcaz, olmazsa da napalim. Biraz aglar gene bi seyler deneriz. Stres kotu bi sey yapmamaya calis boyle bi zmanda ☺
Evet çok fazla yumurtam var çok şükür ama işe yaramıyor pkolu olduğum için zaten 75le başladı hepsi aynı ayna büyümeye başlayınca bu dozu 35’e düşürdü ama dört gündür hiçbir şey yaramamış 13.5 mm devam ediyoruz yola Salı gününe kadar 18 mm olur inşallah

Üzülme doktoruna bırak kendini o gerekeni yapacaktır. ilk pcolu hasta sen değilsin sonuçta ve bir sürü pcolu hasta anne oluyor. Sabret kendini de strese sokma.
ben 4 gün önce kontrole gittim yumurtalar büyümemiş dedi 4 gün daha kullan dedi döndürdü arkama doktor. bugün kontrolüm vardı ve bütün gece baş ağrısından uyuyamadım. yaşadığım stresin bana zarardan başka bir etkisi olmadığını canlı canlı bütün gece oturarak gördüm. çektim ağrıda cabası.
Doktor tedaviye başlarken ilk uyardığı şey; ağrı kesici içmek yok. sırf bu yüzden hap da kullanamadım.
doktora bugün söyledim bana bir hap yazın nolur başım çok ağrıyor dedim. hayır hayır asla git yat dinlen ağrı kesici yok dedi.
kıssadan hisse bu süreçler biraz bizi yıpratacak belli ama sabredeceğiz başka çaremiz yok. rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın, sağlıklı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. amin.
Aynı durumu yaşayanların olması bana Umut veriyor inşallah bu tembel yumurtalar güzelce olgunlaşıp döllenir rabbim bu ay hepimize o müjdeli haberi verir inşallahh

Bende ilk kez yaptıracağım ağrılı bir süreç mi acaba
Hayir canim. Minnak igneleri gobegine yapiyorsun, o en cok acisi oyle dusun. Asilama gunu de cok cok ince bi cubukla, spermleri vajinandan iceri birakiyor. Vajinal ultrason bilr daha rahatsiz edici bi sey, asilamaya kiyasla

Hayir canim. Minnak igneleri gobegine yapiyorsun, o en cok acisi oyle dusun. Asilama gunu de cok cok ince bi cubukla, spermleri vajinandan iceri birakiyor. Vajinal ultrason bilr daha rahatsiz edici bi sey, asilamaya kiyasla
İğnelerimi yapıyorum onda sıkıntı yok devamından korkuyordum ama sevindim böyle olmasına 🤗

Benim ki de hala aynı 13 mm aşılama için yeterli mi ki doktor neler dedi paylaşır mısınız
Gayet iyi durumdasin suan sali günü asilamani yapariz pazar gecesi catlatma igneni yap dedi. Devlette yaptiriyorum ben o yuzden acikcasi pek bisey anlatmiyolar. Bende 18 mm diye biliyorum ama buyumeme ihtimalini pek dusunmedi sanirim cunku benim 4.gun de 13 mm olmus. Nasil olacak bende pek bilmiyorum. Yasayip gorecegim bende.

Vajinal ultrason daha rahatsız edici yazmışsın ya valla rahatladım 😌 bugün allah nasip eder bir aksilik olmazsa öğle saatlerinde benimde aşılamam yapılacak. Ameliyathanede yapılıyormuş. Şu ameliyat kıyafetlerinden mi giydiriyorlar acaba 🤔

Gayet iyi durumdasin suan sali günü asilamani yapariz pazar gecesi catlatma igneni yap dedi. Devlette yaptiriyorum ben o yuzden acikcasi pek bisey anlatmiyolar. Bende 18 mm diye biliyorum ama buyumeme ihtimalini pek dusunmedi sanirim cunku benim 4.gun de 13 mm olmus. Nasil olacak bende pek bilmiyorum. Yasayip gorecegim bende.
5 gün sonra sonuç değişmeyince endişe duydum açıkcası inşallah bu son 5 günde olgun hale gelir salı günü tekrar gidicem tamamsa çatlatıcaz 🙏🏻 Hadi bakalım şeninde güzel haberlerini görmek nasip olsun inşallah 🤲

Back