Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
A bak simdi benim ilk adilama tutmadi ve ikinci baslamiyorum cunku baska kistlerim olusmus simdi o tedavi goruniyorum. Simdi Ben ne yapabilirim. Doktor dedi bana sikur et cozum var kac kisinin ne cozum var ne imkyani. Oyuzden Allah bildiği yapiyor hayi oyle ve O oyle istiyor canim bir hayir var

Bugünki kontrolüme göre 2 yumurtam öne geçmiş 13.5 mm olmuşlar inşallah güzel güzel büyürler cuma bir kontrol daha

İnanki tek siz yaşamıyosunuz bunlar binlerce insan var biz burda yazıyoruz paylaşıyoruz ne mutlu bize vardır Rabbimin bi bildiği pozitif düşünmeliyiz

Kızlar bugün kontrole gittim.
  1. Gün 125 7 haziran
  2. Gün 125
  3. Gün 125
  4. Gün 125
  5. Gün 125
  6. Gün 125
  7. Gün 125
  8. Gün 175
  9. Gün 175
  10. Gün 175
  11. Gün 175
Gonalf kullanım tablom bu şekildeydi fakat halen daha devam edecek çünkü yumurtalarım dirençli çıkmış (Yaş faktörü dedi. Yaşım 37)
3 gün daha 175 doz gonal f kullanıcam ve cuma günü tekrar kontrolüm var. (Bu sürede cinsel perhiz devam)
Doktor büyük ihtimalle cuma günü çatlatma iğnesini vuracağız ve cumartesi aşılama yaparız dedi.
Bana 3 tane çatlama önleyici iğnede aldırtmıştı ve onları kullanamayacağız gibi görünüyor.
İlk aşılamada tutmama nedenleri demek ki doktorun hastayı tanımasıyla alakalı. Verdiği ilaç dozlarının nasış tepki vereceğini kestiremiyor. İkincide daha yüksek doz ile başlarız diyor. Buradanda şunu anlıyorum; bu aşılama tutmaz artık sinirlerim bozuldu gülüyorum. Göğüslerim patlamaya hazır bomba fena acıyorlar. açılan iştahım ve iğneden sonra 4-5 süren şişkinliğim ile gülüyorum.
Yaa şu dertsiz tasasız hamile kalanlara bir imreniyorum anlatamam. Kim bilir ne günah işledik de bedelini böyle ödüyoruz.
Kim bilir kimin günahının bedeli bizden böyle çıkıyor.
Bu psikoloji ile iyi valla halen daha ümit edebiliyorum.
Rabbim gönlümüzdeki duamızı, hakkımızda hayır eylesin inşallah amin.
......
(Hoşlanmadığınız şey sizin iyiliğinize; sevdiğiniz şey de, kötülüğünüze olabilir. Siz bilmezsiniz, Allah bilir.)[Bekara 216]
........
Hak şerleri hayr eyler
Zannetme ki gayr eyler
Arif onu seyr eyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler.

Bu arada şunu merak ediyorum;
Spermiyogram testlerinde 3-5 gün perhiz yapılaraka gelinilmesini istiyorlar ama aşılamada böyle bir süre istemediklerini söylüyor doktorumuz.
7-8 günlük perhiz ile spermiyogram alıp sperm seçip aşılama yapacaklar.
Sizlerde nasıl oldu bu spermiyogram ayıklama işi? Beni bir aydınlatın yahu.

Geçen hafta Salı günü 75 le başladık hızlı ilerleyince 35 e düşürdük iğneyi pkolu olduğum içim endişe hepsinin bir anda büyümesiydi bugünki kontrole göre iki tane öne geçmiş bakalım inşallah Emeklerimiz boşa gitmez siz ne aşamadasınız

Amin amin amin

Canım ne günah işledik de bedelini ödüyoruz gibi sözler söyleme. Bende 23 yaşındayım bir buçuk senedir olmuyor benimde. Ama bı gün bile isyan etmedim. Elhamdülillah namazını kılan her gün kuranini okuyan biriyim. İmtihan işte öyle düşünelim. Biz şer gibi görürüz ama mutlaka bir hayır vardır. Hep hayırlı evlat isteyin. Bu defa da evladımız olur hayirisz olur Allah muhafaza. Ona kalırsa millet yasak ilişkilerden hamile kalıyor onlarında imtihani o iste. Rabbim bugunleri isyan etmeden sabırla atlatmayi nasip etsin. Hepimiz zor süreç icersindeyz ama herşeyin başı dua. Rabbim hepimize nasip etsin

Bende gonal f 75 lik kullandım her gün. Bugün son iğnem yarın kontrole gideceğim muhtemelen cuma günü aşılama yapılacak. 16 mm olmuş benim yumurtam da

Ben isyan etmiyorum, sadece böyle olabilir diye düşündüm. Ben her zaman hayırlısını diliyorum.
Rabbim gönlümüzden geçen dualar hayırsız ise bile hayırlı eylesin.

Kızlar merhaba var mı aşılaması sonuçlanan test yapan? Ben adetimi bekliyorum stresten gecikti heralde olunca gidecem doktora bi sorun yoksa başlayacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…