Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese merhaba,ben de bugün aşılama yaptırdım ama sol kasıkta ağrı var,idrar sıkışması gibi sanki.Aşılamadan sonra böyle ağrısı olan oldumu?Normal mi ?

Ah ya kıyamam. Boyle yuklenemeyin kendinize. Mis gibi de anne olursunuz. Ama sigara gercekten buyuk sorun. Insallah zorlanmadan birakabilirsiniz. Rabbim yardimciniz olsun.

O kadar iyi anliyorum ki. Bende hep yaşıyorum. Artik yuzumu goren nasilsin demeden cocugun yok mu hala senin diyor. Napalim. Sen boyle uzuldukce,stres yaptikca daha kotu etkiliyorsun ama sureci. Insanlar hep konusur. Bi tane olsa ikinciyi sorar. Hemen yapsan bekleseydin derler,beklesen hemen yapsaydin derler. Derler de derler. Sen butun enerjini kendine odakla bence. Bunlari dusunme. Rabbim etrafindakilere de hidayet versin.

Umarim hersey yolunda gider de hayirli haberler alirsinz. Bi sey sorucam. Adetin 4. Gunu gidebiliyirum ben ancak hafta sonuna denk geldi. Sorun olur mu sizce

Hayirli olsun insallah banada dua edin lütfen asilamadan sonra nelere dikkat ettiniz yattiniz mi
Insallah Rabbim nasip etsin.Bi seye dikkat etmedim açikcası hic yatmadim gezdim hatta sadece hamile kaldıktan sonra biraz daha dikkat ettim temizligi falan eşim yapiyo kendimi mümkün oldugunca yormamaya calisiyorum tabi hepsini hamile kaldıktan sonra yaptım gündelik hayatina devam et dedi doktor bende ediyorum riskli bi durum yoksa gundelik hayatina devam ediyosun doktor yonlendirir zaten

Bende bugün oldum 2. aşılamamı hiç bir belirtim yok batma vs ilk aşılamanız mıydı
evet ilk defa yaptırdım.2yıldır istiyoruz olmuyordu klomen tedavisi gördşm 6ay devlette onuç alamadık.şimdi özele gidiyorum.2ay oldu bşlayalı.Bugün de aşılama yapıldı.hala sol kasıgım ağrıyor.sizin ilkmiydi peki

Yok benim 2. İlki olan geçen ay oldu tutmadı hemen ardına yaptık kaç yumurtanız olmuştu bide sorun neydi sizde

Herhangi bi sorun yok tüm hormon testlerim normal,eşimde de öyle sorun yok ama olmuyor.2017 temmuz da hamileydim günüm 1–2gün geçmişti perde astım,baza kaldırdım düşük oldu o gün.Sonrasında da birdaha gebelik olmadı işte.6ay klomen tedavisi gördüm olmadı şimdi menogon iğne kullandım yumurta büyütmek için sonrasında ovitirelle ve aşılama işte.2yumurta büyümüştü dün sordum çatlamış mı diye evet dedi.diperleri de arkadan geliyor demişti yumurtaya bakarken.

Başkent üni Hulusi Bülent Zeyneloğlu şükran hocayıda tanıyorum görüşmeye gitmiştik önceden panellerinede katılmıştm ne kadarsa mal oldu size aşılama

Merhaba arkadaşlar. Bende bu ay aşılama yaptıracağım aşılama yaptırıp olumlu sonuç alan ya da sonuç bekleyen var mı şuan yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…