- 15 Ağustos 2016
- 100
- 30
- 48
- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
Ah ya kıyamam. Boyle yuklenemeyin kendinize. Mis gibi de anne olursunuz. Ama sigara gercekten buyuk sorun. Insallah zorlanmadan birakabilirsiniz. Rabbim yardimciniz olsun.Herkese selam
Gelişmeleri aktarmadan önce ilaçların raporla birlikte ne kadar tuttuğu konusunda bilgi vereyim çünkü merak eden arkadaşlar var.
5 tane gonal f 450 + 3 tane cetrotide + 1 tane otriville toplam 1600 lira ödedik. Raporlu fiyat bu şekilde.
Daha önce yazmıştım bugün kontrol için muayene olmaya gittim ama pek iyi haber aldığımı söyleyemem. Ben gonal f 125 doz şeklinde kullanıyordum ve yumurtalarım doktorun beklentisini karşılayacak kadar büyümemiş. Dozu arttıracağım dedi ve salı gününe kadar 175 doz vurmamı ve salı günü tekrar kontrol olmam için çağırdı.
Doktoruma çok kahve tüketimim var yumurtanın gelişmesini engeller mi dedim yoo engellemez dedi. Sigara peki dedim. Sigara mı kullanıyorsunuz hala hemen bırakın dedi.
Hem sperm için hem yumurta için sigara çok olumsuzluklar doğuruyor azaltın demiyorum bırakın dedi.
Yıkıldım resmen çünkü hemen nasıl bırakıcam mal gibi kalakaldım.
Doktordan sonra eve geldim ortalama 5-6 saat sigara içmedim ama yaşadığım stres olayın başka boyutu. Elime ne geçiyorsa yemeye başladım. Az önce bir sigara içtim ve kendimden nefret ettim. Sanırım benden anne felan olmaz. Bu hormon ilaçlarının etkisimi bilmem ama ben ben değilim resmen.
O kadar iyi anliyorum ki. Bende hep yaşıyorum. Artik yuzumu goren nasilsin demeden cocugun yok mu hala senin diyor. Napalim. Sen boyle uzuldukce,stres yaptikca daha kotu etkiliyorsun ama sureci. Insanlar hep konusur. Bi tane olsa ikinciyi sorar. Hemen yapsan bekleseydin derler,beklesen hemen yapsaydin derler. Derler de derler. Sen butun enerjini kendine odakla bence. Bunlari dusunme. Rabbim etrafindakilere de hidayet versin.Neden mi kaçıyorumbiri daha çocuk sorusu sorcak diye.. evden çokmadan önce dua edip çukıyorum hemde ne için biliyo musun allahım nolur bugun çocuk yok mu diye biri soru sormasın diye bayram geldi annemlere gitcem binbir strese girdim bütün akrabaları görcem ve hepsi çocuk sorcak kesin ben kaçmayım da kim kaçsın? Herkese bişi söylemekten açıklama yapmaktan yoruldum diyceksin açıklaama yapmak zorunda değilsin ama öyle olmuyo iştee bana da kaçmak kalıyo o da kaçabilirsem işte..
Umarim hersey yolunda gider de hayirli haberler alirsinz. Bi sey sorucam. Adetin 4. Gunu gidebiliyirum ben ancak hafta sonuna denk geldi. Sorun olur mu sizceMerhaba kızkar bende yarın 2. aşılamamı yaptıracağım 4 yumurtam oldu sorunumuz bende pko eşimde morfoloji ve hız sorunu var umarım ikinci aşılama pozitif sonuç alırım Rabbim hepimize kısa zamanda evlat nasip etsin
Insallah Rabbim nasip etsin.Bi seye dikkat etmedim açikcası hic yatmadim gezdim hatta sadece hamile kaldıktan sonra biraz daha dikkat ettim temizligi falan eşim yapiyo kendimi mümkün oldugunca yormamaya calisiyorum tabi hepsini hamile kaldıktan sonra yaptım gündelik hayatina devam et dedi doktor bende ediyorum riskli bi durum yoksa gundelik hayatina devam ediyosun doktor yonlendirir zatenHayirli olsun insallah banada dua edin lütfen asilamadan sonra nelere dikkat ettiniz yattiniz mi
Bende bugün oldum 2. aşılamamı hiç bir belirtim yok batma vs ilk aşılamanız mıydıHerkese merhaba,ben de bugün aşılama yaptırdım ama sol kasıkta ağrı var,idrar sıkışması gibi sanki.Aşılamadan sonra böyle ağrısı olan oldumu?Normal mi ?
evet ilk defa yaptırdım.2yıldır istiyoruz olmuyordu klomen tedavisi gördşm 6ay devlette onuç alamadık.şimdi özele gidiyorum.2ay oldu bşlayalı.Bugün de aşılama yapıldı.hala sol kasıgım ağrıyor.sizin ilkmiydi pekiBende bugün oldum 2. aşılamamı hiç bir belirtim yok batma vs ilk aşılamanız mıydı
Vallahi insan ister istemez sıkıyo canını sonra ne dertleri olanlar var diyorum şükrediyorumHic sıkmayın caninizi 1 tane spermden yine oluyo. Onemli olan sizde bi sorun cikmasin. Gerisi hallolur
Bana doktor 2 yada 3.günü gel dedi ama 4te sorun olurmu bilmiyorumKizlar bisey sorucam ben devlette yaptircam. Genelde adetin 3. Gunu baslaniyo diye biliyorum ama pazarteai benim 4. Gun olucak. Bi sorun olur mu bilen var mi
Yok benim 2. İlki olan geçen ay oldu tutmadı hemen ardına yaptık kaç yumurtanız olmuştu bide sorun neydi sizdeevet ilk defa yaptırdım.2yıldır istiyoruz olmuyordu klomen tedavisi gördşm 6ay devlette onuç alamadık.şimdi özele gidiyorum.2ay oldu bşlayalı.Bugün de aşılama yapıldı.hala sol kasıgım ağrıyor.sizin ilkmiydi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?