• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran bebişlere merhaba demek isteyenler

cicekcik

02.08.10
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
6.802
22
156
47
İstanbul
MERHABA ARKADAŞLAR,
ben bu ay 1 haziranda regli oldum ve bir sonraki regli tarihim 27 haziran.
inşallah bu ay yumurtlama zamanmızda miniminnacık bebişlerimiz bize haber verir geliyoruz diye.

ben bu ay ateş ölçme yöntemini deniycem yumurtlama zamanını tespit etmek için ve ayrıca incir kürüne başladım bugün. dünde kendime çörekotu tarçın fındık ve üzüm pekmezinden bir karışım hazırladım bakalım işe yarıycak mı yumurtlama da. eşimde bal fındık karışımı yaptım sabah akşam yedircem:)))))
birde benim yakın bir arkadaşımın 1,5 sene sebepsiz bebekleri olmamış doktor sabır demiş birşeyiniz yok sadece yumutlama zamanına kadar cinsel perhiz vermiş 8 ile 10 gün arası dayanabildiği kadar eşlerin kendini tutmasını sağlamak lazımmış:)))))))) iyi bir hastanenin iyi bir doktoru demiş o ay hamile kalmış:))))

listeyi birlikte oluşturalım birbirimize uğurlu gelelim inşallahhhhhhhhh
hadi hayırlısı cümlemizeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile4

cicekcik............................27 haziran

MERHABA ARKADAŞLAR,
ben bu ay 1 haziranda regli oldum ve bir sonraki regli tarihim 27 haziran.
inşallah bu ay yumurtlama zamanmızda miniminnacık bebişlerimiz bize haber verir geliyoruz diye.

ben bu ay ateş ölçme yöntemini deniycem yumurtlama zamanını tespit etmek için ve ayrıca incir kürüne başladım bugün. dünde kendime çörekotu tarçın fındık ve üzüm pekmezinden bir karışım hazırladım bakalım işe yarıycak mı yumurtlama da. eşimde bal fındık karışımı yaptım sabah akşam yedircem:)))))
birde benim yakın bir arkadaşımın 1,5 sene sebepsiz bebekleri olmamış doktor sabır demiş birşeyiniz yok sadece yumutlama zamanına kadar cinsel perhiz vermiş 8 ile 10 gün arası dayanabildiği kadar eşlerin kendini tutmasını sağlamak lazımmış:)))))))) iyi bir hastanenin iyi bir doktoru demiş o ay hamile kalmış:))))

listeyi birlikte oluşturalım birbirimize uğurlu gelelim inşallahhhhhhhhh
hadi hayırlısı cümlemizeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile4

cicekcik............................27 haziran

ben de 11 haziranı bekliyorum canım inş haziran anneleri oluruz zemuszemus

inşallahhhh forever inşallahhhh az kalmış seninde, inşallah meleğine kavulursun hayırlısıyla...
Bu liste inşallah uğurlu gelirrrrrrrr hepimize

forever_14.......................11 Haziran
cicekcik.........................27 Haziran

inşallahhhh forever inşallahhhh az kalmış seninde, inşallah meleğine kavulursun hayırlısıyla...
Bu liste inşallah uğurlu gelirrrrrrrr hepimize

cicekcik.........................27 Haziran

:Saruboceq: ugurlu gelir

bizimde yeni sayılır şubattan beri ama ben rahimağzından küçük bir operasyon geçirdim 2 ay ilişki yasaktı yasaktan sonra ki ilk ayımızdı bu olmadı işte dün regli oldum umudum bu aya inşallah.
biraz sabırlı olmak gerekiyor ama insanın elinde değil her ay heyecanlanıyorsun. inşallah hayırlısı olur ikimiz içinde.
kaç yaşındasın ben 31 yaşındayım ondan da endişeleniyorum yaşım ilerledikçe yumurta kalitem gidiyor ya hayırlısı hakkımızda

bizimde yeni sayılır şubattan beri ama ben rahimağzından küçük bir operasyon geçirdim 2 ay ilişki yasaktı yasaktan sonra ki ilk ayımızdı bu olmadı işte dün regli oldum umudum bu aya inşallah.
biraz sabırlı olmak gerekiyor ama insanın elinde değil her ay heyecanlanıyorsun. inşallah hayırlısı olur ikimiz içinde.
kaç yaşındasın ben 31 yaşındayım ondan da endişeleniyorum yaşım ilerledikçe yumurta kalitem gidiyor ya hayırlısı hakkımızda

çok kafaya takmamak lazım ben 27 yaşındayım benım anlam da 30 yaşında hamile kaldı suan 7 aylık hamiş o da çok ugrastı en son artık pes etmişti olmayacak derken o ay hamıle oldugunu ogrendı :CüvCüv:

evet takmamak lazım doğru söylüyorsunda işte insanın elinde değil her ay acaba oldumu diyorsun:)))
ablanında sağlıkla bebişini kucağına almasını dilerim allah tamamına erdirsin inşallah darısı bizim başımıza:)))

Merhaba arkadaşlar, benimde 7 haziran adet tarihim, olmam inş, ve bebişim göbüşümde olur...

merhaba fatima inşallah bebişn göbişindedir:))) inşallah burası hepimize uğurlu gelir.

fatima38..........................7 Haziran
cicekcik..........................27 Haziran

Herkese merhaba benimde beklenen adet tarihim 6 Haziran
ınşallah adet olmam ve bebeğim gelir bu ay. Birbirimize şans getiririz inşallah.
Allahım hepimize nasip etsin.

merhaba zehracım inşallah beklenen regli tarihin daha çok bekler :)))))

zehra_s...........................6 Haziran

uğur listesi bakalım yalnız bu listeye göre en son ben öğrencem sonucu hepimize tekrar hayırlı olsun kızlar:))))))))))

merhaba zehracım inşallah beklenen regli tarihin daha çok bekler :)))))

uğur listesi bakalım yalnız bu listeye göre en son ben öğrencem sonucu hepimize tekrar hayırlı olsun kızlar:))))))))))

İnşallah canım kaydirigubbakcemile3
Geç olsun ama sonu güzel olsun inşallah.. a.s.

tektanem.........................7 Haziran
ninik...............................19 Haziran

kızlar inşallah uğur getiririz birbirimizeeeee

Ben de istiyorum ya ben de :)
18 Haziran benim de regli tarihim. Beni de ekleyin lütfen:)

Düşük yapmıştım Mart ayında, o zamandan bu yana ilk kez bu ay deniyoruz bakalım.
Umarım hemen gelir bebişlerimiz.
Hepimiz bu ay güzel haberler alırız inşallah.

Back