• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ben dün ilaç yazdırmaya gittim sağlık ocağına kese göründükten sonra haber verin takibe başlayacağı dediler. 10 hafta çok uzun değil mi?
Ben öyle gittim zaten tup bebek oldugu icin beklemisler transfer öncesi ful tahlillerim yapılmıştı onlara baktı orda kalp atışını 12 ci haftadan sonra duyabilirlermiş kiloya ve tansiyona bakıldı bir ay sonra gel dedi

arkadaşlar trans fer için adet olmamı beklıyorduk oldum ama erken oldum transfer gunum bayram tatılıne denk geldiği için bi sonrakı adet bekleyecegım birazcık burugum ama vardır bunda da bı hayır diyorum

arkadaşlar trans fer için adet olmamı beklıyorduk oldum ama erken oldum transfer gunum bayram tatılıne denk geldiği için bi sonrakı adet bekleyecegım birazcık burugum ama vardır bunda da bı hayır diyorum
Benim de geçen bayrama denk geldi tedavim baslayamamistik. Sonraki adetimle başladık ve çok şükür ilk tedavimde pozitifi gördük. Her seyde vardır bir hayır, buruk olmayın. Hayırlısıyla kucağına alırsın insallah

Benim de geçen bayrama denk geldi tedavim baslayamamistik. Sonraki adetimle başladık ve çok şükür ilk tedavimde pozitifi gördük. Her seyde vardır bir hayır, buruk olmayın. Hayırlısıyla kucağına alırsın insallah
mutlaka herşeyde bı hayır vardır beklıyoruz Allahın izniyle iyi düşünüyorum ıyı olacak herşey. teşekkur ederim tuzcali

Arkadaşlar 1 ay önce histereskopi k polip ameliyatı oldum transfer için bekliyorum hatta adet oldum ama durduk yere hamilelik testi yapayım dedim ekteki gibi silik bı çizgi var sizce bisiler olabilirmi

Arkadaşlar 1 ay önce histereskopi k polip ameliyatı oldum transfer için bekliyorum hatta adet oldum ama durduk yere hamilelik testi yapayım dedim ekteki gibi silik bı çizgi var sizce bisiler olabilirmi
Adet normal renkli mi yoğunluğu nasıl ve resim çıkmamış canım

1564463321784.webp

Back
X