• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar 11. Gün 53 çıktı. Hala inanamıyorum. Bu sabah yine lekelenmem oldu yarin adet günüm kesin hastalanıyorum diye düşünmüştüm. Sonuca bakarken gözlerimi kapadım ve açtığımda inanamadım resmen :)
Hala daha inanamıyorum

Kızlar 11. Gün 53 çıktı. Hala inanamıyorum. Bu sabah yine lekelenmem oldu yarin adet günüm kesin hastalanıyorum diye düşünmüştüm. Sonuca bakarken gözlerimi kapadım ve açtığımda inanamadım resmen :)
Hala daha inanamıyorum
Ayy gözün aydın canım bebişin seni bırakmamış bak sana sıkı sıkı tutunmuş rabbim tamamına erdirsin inşallah her isteyene nasip olsun 🤲🏻☺️

Bende bugün transfer oldum ama hiç yatırmadılar direk kaldırdılar wc’ye gittim. Yatmanın bi etkisi yok dedi doktorum ve günlük normal hayatınıza geri dönebilirsiniz dedi inşallah tutar 😕🤲🏻
Hayırlı olsun Bende hiç yatmadım transfer olunca akşama çorba yapmıştım sadece evde süpür sil yapmadım bi hafta sonra hafif işler yaptım çok şükür benim pozitif inşallah sizinde pozitif olur

Hala daha inanamıyorum
Ben sana demiştim demi, gynopeptyl in bhcg üzerinde etkisi yoktur diye, asla iğne etkisiyle 19 çıkmaz diye, hayırlı olsun bebeğin de demiştim, ama kime diyorumki,🤗şaka şaka bitanem😘hayırlı uğurlu olsun, rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş, darısı başıma olsun, adım Aynur, ismimle dua edersen çok sevinirim, benimde de test günüm cumartesi 🌺🐣🌺🐣🌺🐣🌺

Ben sana demiştim demi, gynopeptyl in bhcg üzerinde etkisi yoktur diye, asla iğne etkisiyle 19 çıkmaz diye, hayırlı olsun bebeğin de demiştim, ama kime diyorumki,🤗şaka şaka bitanem😘hayırlı uğurlu olsun, rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş, darısı başıma olsun, adım Aynur, ismimle dua edersen çok sevinirim, benimde de test günüm cumartesi 🌺🐣🌺🐣🌺🐣🌺
Ah kuzum insan korkularına dizgin vurabilse her şey o kadar güzel olacak ki. Neyse neyse hayırlara vesile olur insallah diyorum ve Aynur’un da kucağını tez zamanda hayırlısıyla doldur rabbim diye senin icin de dua edeceğim.

Ah kuzum insan korkularına dizgin vurabilse her şey o kadar güzel olacak ki. Neyse neyse hayırlara vesile olur insallah diyorum ve Aynur’un da kucağını tez zamanda hayırlısıyla doldur rabbim diye senin icin de dua edeceğim.
Aminnn🤲teşekkür ederim bitanem, seninle okadar çok ortak noktamız varki, benim de ikinci evliliğim, ilk evliliğim den 2 oğlum var, bu evliliğimden olmadı, eşiminde ilk evliliği malum, çocuk yok, rabbim hepimizin kucaklarını doldursun🤲🌺🐣

Bende bugün transfer oldum ama hiç yatırmadılar direk kaldırdılar wc’ye gittim. Yatmanın bi etkisi yok dedi doktorum ve günlük normal hayatınıza geri dönebilirsiniz dedi inşallah tutar 😕🤲🏻
Bence sen yinede eve gidince yat canim ilk dört gün çok önemli.. temizlik falan yapma yere eğilme yukarıya uzanma mümkünse.. Ben yaklaşık 1 hafta duş bile almamıştım.cok şükür sonuç pozitif..birde kalkarken başınla kalkma yan dönerek kalk. bana hemşirenin tavsiyesiydi bunlar ve daha fazlasi

Hayırlı olsun Bende hiç yatmadım transfer olunca akşama çorba yapmıştım sadece evde süpür sil yapmadım bi hafta sonra hafif işler yaptım çok şükür benim pozitif inşallah sizinde pozitif olur
Amin inşallah demekki yatmak şart değil 🙂 Hayırlı olsun sizinde allah tamamına erdirsin 🥰

Bence sen yinede eve gidince yat canim ilk dört gün çok önemli.. temizlik falan yapma yere eğilme yukarıya uzanma mümkünse.. Ben yaklaşık 1 hafta duş bile almamıştım.cok şükür sonuç pozitif..birde kalkarken başınla kalkma yan dönerek kalk. bana hemşirenin tavsiyesiydi bunlar ve daha fazlasi
Bana hiç öyle şeyler demedikler günlük hayatınıza devam edebilirsiniz kendinizi zorlamadan diye. Pozitif olanları duydukça kendim gibi seviniyorum valla allah tamamına erdirsin 😍

Aminnn🤲teşekkür ederim bitanem, seninle okadar çok ortak noktamız varki, benim de ikinci evliliğim, ilk evliliğim den 2 oğlum var, bu evliliğimden olmadı, eşiminde ilk evliliği malum, çocuk yok, rabbim hepimizin kucaklarını doldursun🤲🌺🐣
Bir de su var herkes bize daha önceden çocuğumuz olduğu icin nasıl çocuğunuz olmaz diyor ya deliriyorum.
Amin kuzum amin :)

Amin inşallah demekki yatmak şart değil 🙂 Hayırlı olsun sizinde allah tamamına erdirsin 🥰
Amin Tabi herkesin bir olmuyor yinede dikkat etmek gerek bana günlük hayatına devam edebilirsin ağır kaldırma ani hareket yapma demişlerdi kabak çekirdeği yedim bol bol su içtim ☺️ İnşallah sizde pozitif sonucu alırsınız doktorun dediği tarihten önce test yapma derim ben yaptım idrar testi negatif çıktı çok üzüldüm kendimi yıprattım boşuna

Amin Tabi herkesin bir olmuyor yinede dikkat etmek gerek bana günlük hayatına devam edebilirsin ağır kaldırma ani hareket yapma demişlerdi kabak çekirdeği yedim bol bol su içtim ☺ İnşallah sizde pozitif sonucu alırsınız doktorun dediği tarihten önce test yapma derim ben yaptım idrar testi negatif çıktı çok üzüldüm kendimi yıprattım boşuna
O konuda kararlıyım tam 10 gün sonra kan testi yaptıracağım. Ama tabi insanın kafasından bin türlü şey geçiyor. Sağlıklı gebelikler dilerim darısı başıma ☺️

Hala daha inanamıyorum
Ohhh adet olmayı çıkar ben burdayım yerlesiyorum diyor tadını çıkar darısı olmayanlara herkes hamiş olsun 🤰

3 gün dinlen nane maydanoz sakın yeme avakado ye armut kabız olma su iç bol bol ve pozitif ol hadi sendende güzel haberler bayram hediyesi 👏👏👏

Kızlar nasıl gidiyor, sessizsiniz bu gün
Kan sulandırıcı iğnem bitmişti, bugün gidip Dr. uma yazdırdım, mübarek kadın benden heyecanlı çıktı, normalde c. tesi bakılcaktı, yarın yapıcakmışız kan testini, şimdide beni Bi korku sardı, tutmadı diye, hiç olumlu düşünemiyorum😩😟🤲dualara çok ihtiyacım var😭

Back
X