- 30 Mart 2018
- 1.126
- 1.882
- 133
- Konu Sahibi Oscarinoasis
Benimde 10 haziran da dondurdurulmus 2 embriyom transfer edilecek 4 denemem insallah bu sefer hepimizin tutarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cikolata kistim var esimde ileri hareketli azdi ameliyat oldu o sorunu astım cok sukur. 1 tane 5. Gun embriyosu transfer edilmişti. Yarin histereskopi yapilacak bana rahimde hafif bir perde varmis birde rahim duvarım kalinlasmis. İnsallah halledilecek bu iki sorunda. Simdi dogum kontrol hapina basladim gelecek adetlede ignelere basliycam kismetse. Umarim dediğin gbi olur Allah isteyen herkese nasp etsin insallahKaç embryo transfer edilmişti problem meydi sakıncası yoksahayırlısı olsun inş Haziran’da başlar ve yaza hamile olarak devam edersin
Umarım olumlu sonuc alirsin canimBenimde 10 haziran da dondurdurulmus 2 embriyom transfer edilecek 4 denemem insallah bu sefer hepimizin tutarrr
Peki doğum kontrol hapını kullandığınız dönemde başka ilaçta veriyor mu hormon gibi?Bende geçen yıl tüp bebek öncesi doğum kontrol hapı kullandım.. hazıran da 2. Tüp bebek tedavisine başlayacağız ve şuan yine doğum kontrol hapı verdi 3 aylık.. bende kist vardı eridi hap sayesinde.. doğum kontrol hapı veriyorlar çünkü yumurtalıklar dinleniyor hormonlar düzene giriyor ve kist gibi bir risk yok hersey yolunda oluyor hap ile... ben şuan kullanıyorum.. 7 haziran bırakacağım hapı 9 haziran adetin ilk günü ve randevum adetin 2. Günü 10 haziran başlıyoruz nasipse inşallah..
Geçmiş olsun canım hayırlısı böyledir bayram üzeri belki oldu bittiye gelecektiOf ya korktuğum başıma geldi bayrama denk geldiği için sonraki aya attı doktor tüp bebeği![]()
Öyle canım vardır bir hayır sağolasınGeçmiş olsun canım hayırlısı böyledir bayram üzeri belki oldu bittiye gelecekti
Peki doğum kontrol hapını kullandığınız dönemde başka ilaçta veriyor mu hormon gibi?
Bugün kontrolüm vardı benim pazartesi opu günü çok fazla ağrım olmaya başladı benim ya
Opudan sonra kanama falan yaşanıyor mu hemen normal hayata geçebiliyormuyuzBenimde opu dan bir gün önce aşırı ağrım vardı yürüyemiyordum merak etme opu dan sonra geçecek.. sonuçta kaç yumurta birden aynı anda oluşuyor kolay değil..
Opudan sonra kanama falan yaşanıyor mu hemen normal hayata geçebiliyormuyuz
lekelenme şeklinde 2 gün çok az olmuştu benim normalmiş bu durumda.opu dan sonra ertesi gün okula gitmiştim ben ama azcik ağrı vardı benim, hele 2-3 saat epey ağrı olmuştu fakat ağrı kesici yapıyorlar korkulacak gibi değıl yani.Opudan sonra kanama falan yaşanıyor mu hemen normal hayata geçebiliyormuyuz
. Onu bi doktorunla görüş cnm öyle olmaması gerekiyor ama telaşlanma belkide normaldirKahverengimsi akıntı da normal mi
Hadi ya folik asit iç bence diğer ilaçları da sanırım rahmin hazırlanması için gittiğinde kullandırttırırkızlar allah ın izniyle haziran sonu gibi transfer benim de. doktorum 2. adetin 2. günü gel dedi fakat bana hiç bir ilaç vermedi normal mi bu durumfolik asit bile içmiyorum.
Görüştüm normal dedi o akıntıya da. Onu bi doktorunla görüş cnm öyle olmaması gerekiyor ama telaşlanma belkide normaldir
Tamam bitsnem çok şükür devam iğnelere folic al ihmal etme ayrıca omega 3 suan kaç yumurta sayınGörüştüm normal dedi o akıntıya da
Hadi ya folik asit iç bence diğer ilaçları da sanırım rahmin hazırlanması için gittiğinde kullandırttırı
vet cnm sadece folic reglyken gittiğinde rahim kınlaştırmak için günde 2 estrfem başlıcak 1,5 2 haftaya rahmin 8 10 mm arasında olucak ve hazırsınkızlar allah ın izniyle haziran sonu gibi transfer benim de. doktorum 2. adetin 2. günü gel dedi fakat bana hiç bir ilaç vermedi normal mi bu durumfolik asit bile içmiyorum.
Hiç sayı söylemedi bana doktor yeterince var Bi sorun yok dediTamam bitsnem çok şükür devam iğnelere folic al ihmal etme ayrıca omega 3 suan kaç yumurta sayın