• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Benimde 10 haziran da dondurdurulmus 2 embriyom transfer edilecek 4 denemem insallah bu sefer hepimizin tutarrr

C
Kaç embryo transfer edilmişti problem meydi sakıncası yoksa 🙏🏻🥰 hayırlısı olsun inş Haziran’da başlar ve yaza hamile olarak devam edersin
Cikolata kistim var esimde ileri hareketli azdi ameliyat oldu o sorunu astım cok sukur. 1 tane 5. Gun embriyosu transfer edilmişti. Yarin histereskopi yapilacak bana rahimde hafif bir perde varmis birde rahim duvarım kalinlasmis. İnsallah halledilecek bu iki sorunda. Simdi dogum kontrol hapina basladim gelecek adetlede ignelere basliycam kismetse. Umarim dediğin gbi olur Allah isteyen herkese nasp etsin insallah 🌸🌸🌸

Bende geçen yıl tüp bebek öncesi doğum kontrol hapı kullandım.. hazıran da 2. Tüp bebek tedavisine başlayacağız ve şuan yine doğum kontrol hapı verdi 3 aylık.. bende kist vardı eridi hap sayesinde.. doğum kontrol hapı veriyorlar çünkü yumurtalıklar dinleniyor hormonlar düzene giriyor ve kist gibi bir risk yok hersey yolunda oluyor hap ile... ben şuan kullanıyorum.. 7 haziran bırakacağım hapı 9 haziran adetin ilk günü ve randevum adetin 2. Günü 10 haziran başlıyoruz nasipse inşallah..
Peki doğum kontrol hapını kullandığınız dönemde başka ilaçta veriyor mu hormon gibi?

Bugün kontrolüm vardı benim pazartesi opu günü çok fazla ağrım olmaya başladı benim ya

Benimde opu dan bir gün önce aşırı ağrım vardı yürüyemiyordum merak etme opu dan sonra geçecek.. sonuçta kaç yumurta birden aynı anda oluşuyor kolay değil..

Opudan sonra kanama falan yaşanıyor mu hemen normal hayata geçebiliyormuyuz

Yok kanama olmuyor canım.. hafif ağrı oluyor hatta biz o gün pikniğe gitmiştik..
Sabah opu gerçekleşti.. sonra narkozdan uyandıktan 1saat sonra fln eve gittik.. akşam 4 de 5 de de pikniğe gitmiştik.. ben yatıp dinlenmek istiyordum ama kaynanam hazırlık yapmıştı bişey diyemedim.. bir sorun olmadı yani..

Opudan sonra kanama falan yaşanıyor mu hemen normal hayata geçebiliyormuyuz
lekelenme şeklinde 2 gün çok az olmuştu benim normalmiş bu durumda.opu dan sonra ertesi gün okula gitmiştim ben ama azcik ağrı vardı benim, hele 2-3 saat epey ağrı olmuştu fakat ağrı kesici yapıyorlar korkulacak gibi değıl yani.

kızlar allah ın izniyle haziran sonu gibi transfer benim de. doktorum 2. adetin 2. günü gel dedi fakat bana hiç bir ilaç vermedi normal mi bu durum🤔 folik asit bile içmiyorum.

kızlar allah ın izniyle haziran sonu gibi transfer benim de. doktorum 2. adetin 2. günü gel dedi fakat bana hiç bir ilaç vermedi normal mi bu durum🤔 folik asit bile içmiyorum.
vet cnm sadece folic reglyken gittiğinde rahim kınlaştırmak için günde 2 estrfem başlıcak 1,5 2 haftaya rahmin 8 10 mm arasında olucak ve hazırsın🙏🏻 Dualarımdasın aynı Ayda transferimiz olucak

Back
X