tsk ederim tatlım allahım kimseye yaşatmasın
sanırım soğan kürü için geç kaldım bu ay ama çom ilginç ben akıntımdan anlayamıyorum akıntım hep var şuan 8. gün ve kasık sancım var akıntım yinevar ama yinede gün aşırı deniyoruz.
sen ne zamandan beri istiyorsun canım
rabbim en kısa zamanda bizi de güldürsün her bebeğeözlemle baktırmasın
gıptayla anneleri süzdürmesin
amin cnm bnde 3 yıllık ewlıyım bı senedr ugrasıoz ıste
Tamam canım heralde bana dedinhergun yap esınede daya kecı boynuzu ozunu kalıtesı dusmesın dıe ıns bu ay ya rabbım
Hoşgeldin cNım benimselam bayanlar ... mayis ayinda hamisss olmak isteyenler topiginden ciktim haziran ayinda hamisss olmak isteyenlere geldimmm ... 1 gun gecikme ile pazar Sabah kirmizilar geldiiiizaten gelmese sasardimmmm ...
Tamam canım heralde bana dedin
Tamam allah razı olsun tabikide uygularım
selam bayanlar ... mayis ayinda hamisss olmak isteyenler topiginden ciktim haziran ayinda hamisss olmak isteyenlere geldimmm ... 1 gun gecikme ile pazar Sabah kirmizilar geldiiiizaten gelmese sasardimmmm ...
Hoşgeldin cNım benim
İnşallah ümitler bu aya
cnm ya hosgeldın ıns ugur getrr topıgımız bat sole senıde yasalım cnm bu ay umutluyus
Çok güzel olmuş(null)
saol canim insallahhhhh ...
hosbuldukkkk insallah kizlar yaaaaa benide yaz o zaman lutfen listeye canim benim .. bat benimde normalde haziranin 24 undeama ben bu ay hic mi hic umutlu degilimmmm dr umla konustum bu Sabah bu ayi pas gecip kendi haline birakicaz ...
bn bua y adet bıtsın hergun yapcm adete 5 gun kala bırakcm rabbım ızın verrse bole yapmayı dusunuom esım ıkna olrsa bıde yorgun gelıoda :))))
Çok güzel olmuş
Ay hiç sorma cNım benimde eşimin nazlanası tutuyor bugunlerde bir başı ağrıyor sorma :)))
saol canim insallahhhhh ...
hosbuldukkkk insallah kizlar yaaaaa benide yaz o zaman lutfen listeye canim benim .. bat benimde normalde haziranin 24 undeama ben bu ay hic mi hic umutlu degilimmmm dr umla konustum bu Sabah bu ayi pas gecip kendi haline birakicaz ...
aynn kıs adam ewe gelınce uykusu gelıo yorgunluktan geberıo ama kecıboynuuzu ozu ıyı bak her aksam ac karnına bı kasık verıom :))) arada bı kendımde yıyom
Bende onu sordum canım tam da nerden alıyoruz aktardan mı
eczaneden aldım bn cnm kecı boynuzu özüde verıolar
bnde dun adet oldum bugun aksam sogan kurune baslıorum sabahları ac karnınada tarcın bal corek otu yapıorum cnm gecede bı kasık alabılırsın
ozamn ılac yokssa bıtkısel seyler var rabbım sıfasını versın sende uygula adetten sonra hergun ılıskı son 5 gun kala bırak ıkı gunde bı de olur bunları yapcazbu ay cnm tmm hergecen gun bısım alehımıse rahat bırakmak yok esımede kecı boynusu ozu inş gelcek bu ay bebısler
inan yeter cnm
Hiç öyle düşünme canım ne zaman ne olacağı belli olmaz hiç sen yeterki düzenli çalış he he :)
Bu arada kızlar birşey soracam keçiboynuzu özünü nerden alıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?