Tarcin ne ise yariyo canim adet olunca yine dr klomen verecek bana buyuk ihtimalle ama incir falan ne kür varsa yapayim diyorum
Git canım ya mazallah o cam kırıkları falan canını acıtır bir tarafını falan kesersin...bitki çayları iç en azından rahatlatsın seni...çok streslisin belli rahatlamaya çalış stresliyken hamile kalmakta çok zor diyorlarbılmıorum cnm herseye kısıorum bagrıom 10gundr boleyım nıe bılmıom ya gtcm yanı doktra
Git canım ya mazallah o cam kırıkları falan canını acıtır bir tarafını falan kesersin...bitki çayları iç en azından rahatlatsın seni...çok streslisin belli rahatlamaya çalış stresliyken hamile kalmakta çok zor diyorlar
napım kısım her yolu denıom yapck bısı kalmadı azcık sapıklıkta var tabı ıstedımmı atıom bı hap caya bakıom keyfıme
ohhh değmeğin keyfime öle olcan tabi ooo kocişlere kalırsa canları istediğinde oluyor yoksa yok yumurtlama yok şu bu :))) ne varsa biz hatunlarda var yine :))))
aynn kıs bnm kociş bu yumurtlama olayını hıc anlamıo gerıo bnı
aslında sölememek en iyisi gerçekten etkileniyorlar ama cinsel ilişikiyi yoğun olarak yumurtlamaya getirmek lazım o zaman offf bu işlerde belli olmuyo kiya yorgun oluyolar ya işte benim ki mesela nöbet tutuyor yani karışık durumlar ama olcak yaaaa boşverelim biz istedikten sonra sıkıyosa çalışmasınlar hahaaaa
Merhaba herkese ben de 4 yıldır uğraşıyorum inş daha fazla bekletmez artık. Doktor bende pko olduğunu söyledi bir de prolaktin yüksek çıkıyor eşimde sorun yok ama bu zamana kadar pko nun hiçbir belirtisini yaşamadım (adet gecikmesi, kilo, tüylenme v.s ). Eşimi tüp bebeğe ikna edemiyorum malesef öylece bekliyoruz ve her ay hüsran. Nasıl olacak ne yapacağım bilmiyorum Rabbim hepimize daha fazla bekletmeden hayırlı evlatlar verir inş. Beni de eklerseniz listeye bat 7 haziran.
Merhaba bende 9 aylık evliyim bu ay karar verdik bebişimizin olmasına inşallah ilk ayımızda hemen oluverirAllah isteyen herkese de nasip etsin
aynn valla yuttturum hapı ayagını denk alsın okadar
kısss sabahten beri hap hap diyosun ne hapı bu beee zararlı değilmi kızzzz????
bnm kı aksam dedı goturcm dıe hıcbişi yokken kapıyı camı ındrdım ya adamda tepkı bıle gostermıo gttı geldı doktra gdelım dedı
rabbım hepımızın yusunu guldursun bu ay cnm sende ıncır kuru falan yap burda bı arkadsta pkoluydu bıkerede haıle kaldı klomen kullndı adetın 5 gunu 13gunu catlatma ıgnesı oldu 3gun full ılıskı hamıle boleydı yanı dene bnde denıcm buay esıne kecı boynuzu ozu yedr
tarcın bal çörek otu karıstrıp ac karnına yencekmıs yumurtalrı byutuo gelıstrıcı falan ıste
Ne zaman yapilmasi gerekiyo peki cnm bi zamani var mi
Sağol cnm inş cevabın için de teşekkür ederim. Soğan kürünü çok defa yaptım ve doktor kontrolünde 3 ay klomen ve bir ay iğne kullandım. Yumurtalar oluşuyor çatlatma iğnesi oluyorum ama hamilelik olmuyor. Fakat incir kürünü prolaktini yükselttiği için yapamıyorum, prolaktin için de sürekli dostinex kullanıyorum müthiş baş dönmesi ve iç huzursuzluk yapıyor ama bırakınca da hemen prolaktin yükseliyor. Rabbim bir an önce dermanı verir inş. Gerçekten böyle beklemek çok zor. Bir de keçi boynuzu özü ne tam bilmiyorum pekmezi değil demi, aktarda bulabilir miyim?
bnm adet gunum bugun ıkıncı gun baslyaım yarın
adam ne yapsın bakmış karşısında manyak bir karı en iyisi mi susayım yoksa benide indirir bu gacııı demiştir içinden valla bende yapmışımdır sinir halimle ona aldığım parfümü kırmıştım hala sölüyor ama haklıydım neyse beee boşveeeerrr sinirlenme olan sana olur sana bişey diyeyim mii insanın en iyi dostu yine kendisidir ilaçlar değil bi b... da yaradıkları yok mal oluyosun sadece bugünün tadını çıkar canımm mutlu ol hep işte asıl herşey o zaman kıymetlidir gözünde rabbim daima mutlu huzurlu eylesin senide bizleride :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?