Haziran ayında hamiş olmak isteyenlerve hamişler buraya...

canıkomm yaa ben yanlış hesap yapmışım beeee 11 ila 15 haziran benim bat tam belli değil ama sen 15 haziran yaz kusura kalma sanada zahmet veriyorum çabuk yazzz uleynnnn :)))

calısan bayanız heralde zaten ınternet ozurluyum :)))) duseltıom cnm

zambak846haziran******beklemede

esra_the_teacher******
4haziran****beklemede

ymecit***************
3haziran****beklemede

şirine82*************
20haziran***beklemede

badefne*************
23haziran***beklemede

bebeğim************
22haziran******beklemede

dandinidandini*******
15haziran*****beklemede

ervahize***********
****beklemede
ewet canlar uğurlu listemiz hazırrrrr

klomene yarın başlıcam normalde 22 sinde lekelenme geldi 23 de yogunlaştı doktor 23.ünü baz alıp adetin 5.günü başla dedi.incir kürünede cumartesi başladım

hmm anladım cnm bnde klomen le tarcın ı yapım dıorum ıns gelır bu ay bebıslerımz ya

Merhaba herkese ben de 4 yıldır uğraşıyorum inş daha fazla bekletmez artık. Doktor bende pko olduğunu söyledi bir de prolaktin yüksek çıkıyor eşimde sorun yok ama bu zamana kadar pko nun hiçbir belirtisini yaşamadım (adet gecikmesi, kilo, tüylenme v.s ). Eşimi tüp bebeğe ikna edemiyorum malesef öylece bekliyoruz ve her ay hüsran. Nasıl olacak ne yapacağım bilmiyorum Rabbim hepimize daha fazla bekletmeden hayırlı evlatlar verir inş. Beni de eklerseniz listeye bat 7 haziran.

kıslar gecende bı topıkte gordum cekılıs falan yapıolar bırbırlerıne hedıye falan alıolar yapalımmı ne dersınız kafa dagtmaca olur hem

bnde umutluyum inş ya rabbım güldürsün artık psikolojımde cok bosuk prsembe onun ıcınde gtcm doktra cok takıorum kafaya

benim eşimde beni götürcek galiba o yüzden bu ay rahatım nedense bende bakayım bu ay olmazsa psikolojim umarım bozulmaz o zaman giderim diyorum

benim eşimde beni götürcek galiba o yüzden bu ay rahatım nedense bende bakayım bu ay olmazsa psikolojim umarım bozulmaz o zaman giderim diyorum

bnm kı aksam dedı goturcm dıe hıcbişi yokken kapıyı camı ındrdım ya adamda tepkı bıle gostermıo gttı geldı doktra gdelım dedı

bnm kı aksam dedı goturcm dıe hıcbişi yokken kapıyı camı ındrdım ya adamda tepkı bıle gostermıo gttı geldı doktra gdelım dedı
alla alla neden öle birşey yaptın canım yapma öle şeyler sinirlerine hakim ol kendine zarar verirsin mazallah camlar sıçrar falan

bnde umutluyum inş ya rabbım güldürsün artık psikolojımde cok bosuk prsembe onun ıcınde gtcm doktra cok takıorum kafaya

Tarcin ne ise yariyo canim adet olunca yine dr klomen verecek bana buyuk ihtimalle ama incir falan ne kür varsa yapayim diyorum

alla alla neden öle birşey yaptın canım yapma öle şeyler sinirlerine hakim ol kendine zarar verirsin mazallah camlar sıçrar falan

bılmıorum cnm herseye kısıorum bagrıom 10gundr boleyım nıe bılmıom ya gtcm yanı doktra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…