canıkomm yaa ben yanlış hesap yapmışım beeee 11 ila 15 haziran benim bat tam belli değil ama sen 15 haziran yaz kusura kalma sanada zahmet veriyorum çabuk yazzz uleynnnn :)))
yok anam benimkine tehdit sökmüyor bildiğin öküz :))) ama yararlıysa bir şekilde kandırırım yoksam ceza veririm ona anlarsın yaaaa :)))
klomene yarın başlıcam normalde 22 sinde lekelenme geldi 23 de yogunlaştı doktor 23.ünü baz alıp adetin 5.günü başla dedi.incir kürünede cumartesi başladım
dayıcan hapları caya kahveye ozaman :)))) bn cok yaptım valla iide oldu amaa
bebeğim sen hamiş kalıyon yaaaa zaten niye klomen kuallanacaksın ki ????
benmkinde performans eksikliği yok gerçii ama işten dolayı gerçekten yoruluyor belki iyi gelir denemekten zarar gelmez :)
Bilmiyorum ki canım yumurtalarım ve hormonlarım temiz çıktı ama doktor takibini yapalım diye verdi sanırımbebeğim sen hamiş kalıyon yaaaa zaten niye klomen kuallanacaksın ki ????
ben umutluyum bu aydan inşallah rabbim yüzümüze gülecekhmm anladım cnm bnde klomen le tarcın ı yapım dıorum ıns gelır bu ay bebıslerımz ya
ben umutluyum bu aydan inşallah rabbim yüzümüze gülecek
performan s hapı deıl kıs hem performans hemde sperm guclendrcı bunlar
bnde umutluyum inş ya rabbım güldürsün artık psikolojımde cok bosuk prsembe onun ıcınde gtcm doktra cok takıorum kafaya
:))) heleee nasılda biliyor herşeyi sapıkkkk :))))
benim eşimde beni götürcek galibao yüzden bu ay rahatım nedense bende bakayım bu ay olmazsa psikolojim umarım bozulmaz o zaman giderim diyorum
Bilmiyorum ki canım yumurtalarım ve hormonlarım temiz çıktı ama doktor takibini yapalım diye verdi sanırım
alla alla neden öle birşey yaptın canım yapma öle şeyler sinirlerine hakim ol kendine zarar verirsin mazallah camlar sıçrar falanbnm kı aksam dedı goturcm dıe hıcbişi yokken kapıyı camı ındrdım ya adamda tepkı bıle gostermıo gttı geldı doktra gdelım dedı
bnde umutluyum inş ya rabbım güldürsün artık psikolojımde cok bosuk prsembe onun ıcınde gtcm doktra cok takıorum kafaya
alla alla neden öle birşey yaptın canım yapma öle şeyler sinirlerine hakim ol kendine zarar verirsin mazallah camlar sıçrar falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?