Haziran ayında hamiş olmak isteyenlerve hamişler buraya...

Kizlar sogan körü yle hamile kalan var aranizda ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar soğan kürüyle hamiş olanları bende merak ediyorum ben başladım bi temizlensin içim diye bakalım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

10 aylik evliyim hic korun madim bir sorun yok dedi doktor kòrü tedavisine basladim cok istiyorum

Adettim biteli bir hafta oldu iliskiye de sık girdim bugun ve dun den beri goguslerim agriyor

Hoşgeldin canım rabbim tez zamanda versin
Özel değilse ne rahatsızlığın vardı canım

Merhaba canim hosbulduk, amin canim inshallah Allah isteyen herkese tez zamanda versin, ben evleneli 1 yil oldu evlendigimizden beri istiyoruz olmadi en kisa zamanda olur inshallah, benim evlendikten sonra kistim oldugu ortaya cikti sonra tedavi gordum, en son mart 2 de adet oldum ondan sonrada hic adet olamiyorum test yaptim negatif ultrasonda baktik bebek yok , kistte yok kaybolmush cok shukur ama bilemiyorum canim neden boyle oldu ama adetim hep 32 gunde olurdu, belkide gec dollenmedir diye umudimide uzmedim hala ))) canim senin cocugun varmi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Malesef canım 8 aylık evliyim 2. Ayımda boş gebelik geçirdim kürtaj filan sonra 3 aylık koruma
Geçtiğimiz ayda malesef rahimde enfeksiyon varmış inşallah bu aya kısmet
Canım benim artık tek bildiğim şu imkansız diye birsey yoktur rabbim ol dedikten sonra da olacak bekle bakalım biraz daha inşallah hayırlısı olsun

Adettim biteli bir hafta oldu iliskiye de sık girdim bugun ve dun den beri goguslerim agriyor

Canım öncelikle hg benimde bugun 10. Günü göğüslerim ağrıyor yumurtlama desem onun için de erken 32 güne filan olurum hayırlısı

Gecmish olsun canim cok uzuldum hersheyin hayirlisi, evet canim Allah bize ve tum isteyenlere nasip eder

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

merhablar ben de 1 yıl 8 aylık evliyim yeni yeni bebk istemeye başladım kendimi hazır hissediyorum gecen ay korunmadık ama bugun regl oldum biraz üzüldüm hemen olmasını beklemiyordum tabi inş gelecek aya birde ben bi ameliyat geçirdim aralık ayında 20 cm yakın kist vardı sezeryan gibi alındı ...tekrar kontrole gidemedim rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin inş

Bu ay hemen geçsin istiyorum ☺️ Kasım'da zorunlu kurtaj oldum cok sukur atlattım. Bir de kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim henüz 1 ay oluyor maalesef ogreneli Dr umu değiştirince öğrendim ve coraspin e başladım bakalım nasip diyorum ve bi ay nasibimi bekliyorum inşallah Rabbim isteyen herkese versin. Bu mübarek günlerde birbirimize dua edelim kızlar 🙏😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaaa gemlık gusel ya bn osmangazıdeyım :)))

Gemlik yer olarak güzel 10 dk ilerde kumla var tabi ama denizi derin iyi yüzme bilmek gerekir gemlikte yeni yapılar yok kuzum depremden sonra adamlar zeytinliklerin oraya kurmuşlar blokları çok kötü yokuşu var çarşıya çok uzak araba şart hem kocada hem sende olması lazım ((

Herkeşler nerdeee uleynnnn :))))
Tünaydın şekerler lokumlar fıstıklar finduklarrr :)))

kurum dolu erkek kızlarla yalnız kalıp dedikodu yapamıyoruz ki zaten :)

:)))))) kız ço0k konuşan erkeklerde varyaaa hani saf saf konuşuyorlar boş boş yanii düşünsene onunla bebek olayını konuştuğunuzu ahahahaaaaa :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…