Kizlar sogan körü yle hamile kalan var aranizda ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hosgeldın cnm aramısa nesamandr ıstıosunus bı sorun varmı
Hosbulduk :)
bi sorun yok cok istiyorum
10 aydır beklıyorumm hic bir rahatsızlıgım engellım yok rabbıme dua ediyorummsogan körü içmeye başladım bugun 2 bardagıı iççem bırazdan b i umut dıyorumm
biraz bu konuda bılgısı olan yardım cı olsunn
10 aydır beklıyorumm hic bir rahatsızlıgım engellım yok rabbıme dua ediyorummsogan körü içmeye başladım bugun 2 bardagıı iççem bırazdan b i umut dıyorumm
Allah'ım ol der ve oluverir inş. Hepimizinki biraz tefekkür etmekte fayda var 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin canım rabbim tez zamanda versin
Özel değilse ne rahatsızlığın vardı canım
Merhaba canim hosbulduk, amin canim inshallah Allah isteyen herkese tez zamanda versin, ben evleneli 1 yil oldu evlendigimizden beri istiyoruz olmadi en kisa zamanda olur inshallah, benim evlendikten sonra kistim oldugu ortaya cikti sonra tedavi gordum, en son mart 2 de adet oldum ondan sonrada hic adet olamiyorum test yaptim negatif ultrasonda baktik bebek yok , kistte yok kaybolmush cok shukur ama bilemiyorum canim neden boyle oldu ama adetim hep 32 gunde olurdu, belkide gec dollenmedir diye umudimide uzmedim hala ))) canim senin cocugun varmi?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Adettim biteli bir hafta oldu iliskiye de sık girdim bugun ve dun den beri goguslerim agriyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Malesef canım 8 aylık evliyim 2. Ayımda boş gebelik geçirdim kürtajfilan sonra 3 aylık koruma
Geçtiğimiz ayda malesef rahimde enfeksiyon varmış inşallah bu aya kısmet
Canım benim artık tek bildiğim şu imkansız diye birsey yoktur rabbim ol dedikten sonra da olacak bekle bakalım biraz daha inşallah hayırlısı olsun
aynn cnm sogan kuru ıcını temıslıomus ıc sıfa nıyetıne cn m
yaaa gemlık gusel ya bn osmangazıdeyım :)))
yani kaynanayı yatırın ondan sonra hasret giderirsiniz bol bollsonra gelsin bebiş
herkeşler nerdeee uleynnnn :))))
tünaydın şekerler lokumlar fıstıklar finduklarrr :)))
tünaydın canım napalım iş güç yemeğe gidicez şimdi :) karnımız acıktı
de haydee yemeğine git dedikodu yapma fazla karılarla çabuk gel uleyyyynnnn :))))
kurum dolu erkek kızlarla yalnız kalıp dedikodu yapamıyoruz ki zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?