onları şiddetle kınıyorumara gelip bize moral verseler ya şaka şaka onlarda kendi sevinçlerinin peşine düştüler şimdi gayet normal...bizde bu ay hamiş kalalımda bizde onların kervanına katılırız artık
ne alaka cnm ya cok dusundgumz ıcın bılınc altına yerlesıo ıste oyusden hyr olsun de bırak fasla dusunme bnle ılgılen :))))
üzülme dicem ama insan ister istemez üzülüyor benimde 1 sene olmadı eşimden kaynaklıEvet canim ya en kisa zamanda Allah bizede nasip eder, benimle bitlikte evlenenlerin cocuklari oldu sonra evlenenler bile hamile gercekten cok uzuluyorum 1 yil olda ama hala bishey yok ((
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Merhaba inshallah canim kirmizilar gelmezde kan degerin yukselirMerhabaaaa arkadaşlarrr benimde hazırana kaldı sanırım umutlarım 26-30 günde bir olur reglim bgün 28. Gün gelen giden yok inşaallah da olmaz ama pazar gunu test yaptırdım dayanamadık eşimle 1.20 çıktı ben çıkarken bi hafta on güne yine gel dedi kadın negatıf oldugunu biliyorum 😭😭😭ama yınede bi umut işte si nasılsınız inşallah bu ayda bebişli koca koca göbişlerimiz olsuuuuun 😁😁😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
antalyadayım kuzum memnuniyetle :))) benim kociş yok yaaa çok gerginim yaaa öff ne zaman geleceğide belli değil naz kapriste yapamıyorum annesi kayınvaldem hasta kızda babamı özledim deyip duruyor onu daha çok seviyor tabii sanki o doğurmuş maymunu :))) inanki canım çok sıkılıyor gel kapı zillerine basıp kaçalım :))))
yaptırtayım onu şimdi canım hemen çok teşekkür ederim
aynen öle bizde inşallah temmuzda yaşıyacağız :)bu ay olmazsa zaten temmuzu es geçmem lazım benim malesefinş ya cnmm ole onlarda sevınclerını yasıolar sımdı
:))) he beee fazla takmamak lazım inanki takmıyorum heee çok istiyorum ama siteden çıktıktan sonra aklıma bile gelmiyo kii bilmiyorum belkide takıyorumdur :))) allah allah ne ilginç bir insanım yaaaa biraz karışık oldu ama normal değilim anla yani :)))
üzülme dicem ama insan ister istemez üzülüyor benimde 1 sene olmadı eşimden kaynaklı1 sene sonunda oldu malesef bebek tutunamadı rabbimin demek ki zamanı varmış ki bizi bekletiyor
aynen öle bizde inşallah temmuzda yaşıyacağız :)bu ay olmazsa zaten temmuzu es geçmem lazım benim maleseftemmuzun başında senelik izne çıkıp memleketime gidicem kocayı burada bırakıp ağustosu beklicem mecbur
amin canım bugün klomene başlıyorum pazartesi doktora gidicem yumurtalara bakıcak ona göre iğne vurulcam ama umutluyum ben ya ...çünkü eşimin sperm testi normale döndüğü ay ben hamile kalmıştım ki hiç beklemediğim bir andahmm olsun ara vernce belkı olur nebılım ya bı umıt ıste alahım ıns bu ay ollur yaaaa
o zaman kısmet temmuza diyelimbiz yine de hayra yoralım
olr vala kaçalım cnm yasa tatıle gelces oralara ozaman yapars bnde bursadayım cok sıcak yaaaaa calısmak ıstemıom
ooo çok iyimiş o zamannn koca geldiğinde sarıl boynuna direk salma bir yerebu hafta kesin gelcek kuzum ama günü belli değil ben sana dr bana duphaston diye bi ilaç vermişti demiştim yaaa prospektüstee korunmaya gerek yokmuş tatlım bebek olursa koruyor hatta kanaması olanlara bile veriyolarmış olmuyosa bebek adet olmana yardımcı oluyomuş çok sevindim buna valla bakalım nasip kısmet bekleyip görcez :)
Merhaba inshallah canim kirmizilar gelmezde kan degerin yukselir
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
amin canım bugün klomene başlıyorum pazartesi doktora gidicem yumurtalara bakıcak ona göre iğne vurulcam ama umutluyum ben ya ...çünkü eşimin sperm testi normale döndüğü ay ben hamile kalmıştım ki hiç beklemediğim bir anda
İnşalllah canımmm amiiin hepimize bi an önce 9 aylık gecıkme versin rabbim😖
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ilk canım beniminş cnm sımdı varmı bebiş yoksa ılkmı olck
Aşılama yaptırma ben yaptırdım olmadı sonunda yaşadıgım duygu kırıklıgı cok acıinş cnm bn esıme zar zor ıcırıom ama mecbur bu ay olmsın asılam yaptrcm dedım
ooo çok iyimiş o zamannn koca geldiğinde sarıl boynuna direk salma bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?