Haziran ayında hamiş olmak isteyenlerve hamişler buraya...

hoşgeldin canım bu topik bize uğur getirir inşallah bat ne zaman

Saol canim ya inshallah Allah nasip ederse aslinda ben en son 2 martda hastalandim ondan beri hala adet olmadim ilac kullandim adetim gelsin diye ama hala gelen yok ultrasonda baktirdim bebekte yok (( aslinda umutle gitmishtim, ama kist falanda yok her shey cok iyi dedi doktor yani hic bi sorunda yok diyor napicagimi shadhirdim resmen

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

midem ağrıyor canım felaket derece dün gece 2 de başladı halen ara ara devam ediyor ağrıdan ağladım bütün gece boyunca doktora da gitmek istemedim ölece çekiyorum

badefne çok geçmiş olsun bebeim hemen bunu deniyosun çok iyi geliyor mide ağrısına
bir bardak ılık suyun içine biraz şeker kat azcık ılıktan sıcak olsun şerbet gibi oluyo zaten hemen iç canım bak nasıl geçecek inş :)

alla alla ccanım senin baya olmuş adet olmadığın normalde o adet söktürücüler 1 hafta içinde getiriyor adeti seninki neden öle oldu ki sen başka bir doktora da gözüksene baksana baya olmuş

yaptırtayım onu şimdi canım hemen çok teşekkür ederim

vala he hepsı hamıs oldu kısım takılmıolar artık bısle (((

onları şiddetle kınıyorumara gelip bize moral verseler ya şaka şaka onlarda kendi sevinçlerinin peşine düştüler şimdi gayet normal...bizde bu ay hamiş kalalımda bizde onların kervanına katılırız artık

alla alla ccanım senin baya olmuş adet olmadığın normalde o adet söktürücüler 1 hafta içinde getiriyor adeti seninki neden öle oldu ki sen başka bir doktora da gözüksene baksana baya olmuş

Evet canim baya oldu okuldan dolayi doktora gidemiyorum ama kisa zamanda gidecegim ama halada umut var belki gec dollenme olmushtur diye ))

deli ya vala gercekten senle tanısmak ısterım kafalar tam denk ıkımıs bı araya gelınce dusunemıorum olacakları
nerde otruon sen yakınsan aksama sendeyım :)))))

antalyadayım kuzum memnuniyetle :))) benim kociş yok yaaa çok gerginim yaaa öff ne zaman geleceğide belli değil naz kapriste yapamıyorum annesi kayınvaldem hasta kızda babamı özledim deyip duruyor onu daha çok seviyor tabii sanki o doğurmuş maymunu :))) inanki canım çok sıkılıyor gel kapı zillerine basıp kaçalım :))))

Evet canim baya oldu okuldan dolayi doktora gidemiyorum ama kisa zamanda gidecegim ama halada umut var belki gec dollenme olmushtur diye ))

ya da yakında hastane varsa en azından kan testi ver ama mutlaka git ihmal etme dediğin süreç çok uzun bir zaman çünkü

bende 2 ay antalya da kaldım canım sonra tayin çıktı buraya geldik kocişle...senin ev ne tarafta benim ki 5m migrosun karşısıydı

Ben yurtdishinda oldugum icin biraz zor kan testi ama gidecegim evet cok uzun sure

hayırlısı olsun canım umarım bebek vardır ondan hastalanmıyorsundur rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı bebişlerle doldursun

iyiye yoralım canım biz yine de ya belki de gelecek bebeğin habercisidir ya da bizim bilinç altı sürekli bebekte olduğu için öle birşey görmüş olabilirsin rabbim hayırlara vesile olsun inşallah

canım bebek fikrini o kadar takmıyorum ki benn ama dediğin gibi belki bu ay hamiş kalırız gerçi koca yok nereye hamiş kalıyon dertli başım :)))

Merhabaaaa arkadaşlarrr benimde hazırana kaldı sanırım umutlarım 26-30 günde bir olur reglim bgün 28. Gün gelen giden yok inşaallah da olmaz ama pazar gunu test yaptırdım dayanamadık eşimle 1.20 çıktı ben çıkarken bi hafta on güne yine gel dedi kadın negatıf oldugunu biliyorum 😭😭😭ama yınede bi umut işte si nasılsınız inşallah bu ayda bebişli koca koca göbişlerimiz olsuuuuun 😁😁😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlısı olsun canım umarım bebek vardır ondan hastalanmıyorsundur rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı bebişlerle doldursun

Evet canim ya en kisa zamanda Allah bizede nasip eder, benimle bitlikte evlenenlerin cocuklari oldu sonra evlenenler bile hamile gercekten cok uzuluyorum 1 yil olda ama hala bishey yok ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…