kızlar bende çıkıyorum artık akşam için bişeyler yapayım hadi görüşürüz bakalım kendinize çok çok iyi bakın oldumu kızlar hadi hepinize iyi günler.
ee çok kısa kaldın sende,bunu saymıyoruz ona göree....görüşürüz canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende çıkıyorum artık akşam için bişeyler yapayım hadi görüşürüz bakalım kendinize çok çok iyi bakın oldumu kızlar hadi hepinize iyi günler.
kaldık başbaşa canım hperi+
evet canım kaldık başbaşaa,bugün cuma yarın çalımıyor olsam süper olurduu..hiç hoşlanmıyorum bu cumartesi çalışma olayından lmaz:
evet canım kaldık başbaşaa,bugün cuma yarın çalımıyor olsam süper olurduu..hiç hoşlanmıyorum bu cumartesi çalışma olayından lmaz:
bende öğlen 12ye kadar çalışıyorum canım cumartesi günleri ama o bile zoruma gidiyor valla
Bende erken çıkıyorum diğer günlere göre ama 2 yada 3 te,ne anlamı varki bütün gün gidiyor zaten sinirrrrr!!!!!
yani sabah kalkıp işe gelmek yetiyor zaten
kızlar ben eve geldim.şimdi koştur koştur yemek yapacam.ara ara yazarım size
ne yapcaksın off ben ne yapsam acabaaa
ne zor iş ya hergün ne pişirim diye düşünmek,hele hele çalışan kadın için işten sonra eve gelip yemek yapmak daha da zor..
kesinlikle katılıyorum canım sana mesela akşama kadar çalıştım bugün şimdi gidicem birde yemek yapıcam hadi yapması kolayda ne yapacağına karar vermesi daha zor