• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

arkadaşlar adetim bugün bitti soğan suyuna başlamak için illa 7 gün deçmesimi gerek !eyvahedigeldismile

hamile arkadaşlara sorum olucak hamilelelik belirtileri ile ilgili?
bnm hastalığım ayın 20-26sı arası oldu, bu ayın 1 inden itibaren göğüslerimde bir şişlik ve 2 günlük kasık-bel ağrım oldu,ağrım geçti ancak göğüslerim hala şiş normalde hastalanmadan 7-8 gün önceden şişlik başlardı!!!!!!!!!şuan kafam çok karışık yumurtlama dönemine yeni girdim daha önce gerçekleşebilir mi hamilelik yoksa kadın hastalıkları hormonal bi durum mu var çok tedirginim doktora gitmek istemiyorum testlerdede bu kadar kısa sürede belli olmaz diye duydum ne yapıcam bilemedim

hamile arkadaşlara sorum olucak hamilelelik belirtileri ile ilgili?
bnm hastalığım ayın 20-26sı arası oldu, bu ayın 1 inden itibaren göğüslerimde bir şişlik ve 2 günlük kasık-bel ağrım oldu,ağrım geçti ancak göğüslerim hala şiş normalde hastalanmadan 7-8 gün önceden şişlik başlardı!!!!!!!!!şuan kafam çok karışık yumurtlama dönemine yeni girdim daha önce gerçekleşebilir mi hamilelik yoksa kadın hastalıkları hormonal bi durum mu var çok tedirginim doktora gitmek istemiyorum testlerdede bu kadar kısa sürede belli olmaz diye duydum ne yapıcam bilemedim

Neden doktora gitmek istemiyorsun ki??? Bence kesinlikle doktora gitmelisin yada test yaptırabileceğin zamana kadar bekle,kan testi yaptır en erken öyle anlarsın..10 gün sonra net olarak çıkar kanda...

Neden doktora gitmek istemiyorsun ki??? Bence kesinlikle doktora gitmelisin yada test yaptırabileceğin zamana kadar bekle,kan testi yaptır en erken öyle anlarsın..10 gün sonra net olarak çıkar kanda...

belkide yumurtlama belirtisidir ovulasyon zamanlarında da bu ağrılar oluyo

herkese merhaba bende hamile olduğumu 2 haziranda öğrendim şuan çok telaşlı ve şaşkın haldeyim planlamamıza rağmen ilk aydam hamile kalmak bayağı şaşırttı beni.Dileyen herkese bebiş nasip olur inş.

ben ıyıyım sızler nasılsınız umarım guzel bı hafta sonu gecırırz bol dopınglııııııı......

Nasılsınız bugün bakalımm??

valla cnm ben tuhafım biliyosun yaklaştıkça hamılelik belirtisi yok regl belirtisi var sabah ları hafif midem bulanıyo göğüslerim şiş acıyo kasklarım hafif hafif kasıyo sanırım bu ayda yok bişey

9 gün kla çalışma yapsam tutarmıkı bu aralıktada bişey

bide rüya gördüm abimin eşiyle beraberiz ben hamıle değilim diyorum bu ayda o da diyokı olurmu annem fal bakmış kartlarla( ne alaka annem kartla fal bakcak kadın anlamaz bile ) dua eder o :) hamılesin dedi bana o görmüş diyo allah allah ben hamıleymiyim diyorum bilinçaltıma yerleşmiş valla yada popom açıkta kaldı kaydirigubbakcemile3

sen nasılsın

herkese merhaba bende hamile olduğumu 2 haziranda öğrendim şuan çok telaşlı ve şaşkın haldeyim planlamamıza rağmen ilk aydam hamile kalmak bayağı şaşırttı beni.Dileyen herkese bebiş nasip olur inş.

Amin canım!!Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,tebrik ediyorum.:nazar:

Back