Benide heyecanlandırdın şimdi yahuuu,dur bakalım bekleyip görelim hayırlısı olsun inşallah eyvahedigeldismile
mehaba kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok topikte giremedim uzun zamandır daha doğrusu biraz kendimi toplamak için girmedim işede girmedim nasılsınız merak ettim sizi.
mehaba kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok topikte giremedim uzun zamandır daha doğrusu biraz kendimi toplamak için girmedim işede girmedim nasılsınız merak ettim sizi.
ay canım yaa ben senden once heycanlandım vallahıkaydirigubbakcemile3 ınşlh ınankı candan ıstıyorum bır an once beişine kavusmanı canım yaaaopuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum..yarın görüşmek ve iyi haberler almak üzere..hoşçakalııın opuyorumnanaktan
canım yaa inş pozitif sonuç haberini verirsin benimde 10 gün kaldı heyecandan ölcem
bende dün seni düşündüm kendi kendime cici nerde yahu dedim,bak çağırmışım geldin hemen hoşgeldin canım a.s.
hg canımm bızler bugun mşlh bır enrjıyız sormaa sabah sabah fulledık kendımızı bıde baktık kıı halay cekıyoruz:lepi:
kızlar ben çıkıyorum..yarın görüşmek ve iyi haberler almak üzere..hoşçakalııın opuyorumnanaktan
kızlar banada musade bende cıkıyorum 2 gun yokum sehır dısında olıcaz.2 gun gıremıcem benı merak etmeyın olur mu:a015: tabı merak edersenız :uhm: kendınıze cok cok ıyı bakıyosunuz geldıgımdede ınşlh hayırlı mujdelı haberler alırım sızden oldumuu sızı ozlıcem kızlarrr :gitme:
kızlar ben çıkıyorum..yarın görüşmek ve iyi haberler almak üzere..hoşçakalııın opuyorumnanaktan[/QUO
tamam canım görüşmek üzere yarın
kızlar banada musade bende cıkıyorum 2 gun yokum sehır dısında olıcaz.2 gun gıremıcem benı merak etmeyın olur mu:a015: tabı merak edersenız :uhm: kendınıze cok cok ıyı bakıyosunuz geldıgımdede ınşlh hayırlı mujdelı haberler alırım sızden oldumuu sızı ozlıcem kızlarrr :gitme:
kızlar bende çıkıyorum artık akşam için bişeyler yapayım hadi görüşürüz bakalım kendinize çok çok iyi bakın oldumu kızlar hadi hepinize iyi günler.
görüşürüz canım kendine iyi bak,iyi yolculuklar... :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?