yok henüz bir haber bekliyoruz umutla,ama elbet olacak..:CüvCüv:
Hepinize teşekkür ederim kızlar :enbuyukkk:
Ben çıkıyorum sizlere iyi sohbetler Allaha emanet olun. opuyorumnanaktan
hamile kalan arkadaşlaruğramıyom mu artık :gitme:
1 haftadır topice ugrayan pek yok nedensee???
yaa kızlarr nereye kayboldunuz böylee ??
nıye canım bızler varız yaa devamlı gırıp sohbet eden kızlar var opuyorumnanaktan
bugün yazılanları okumaktan zaman nasıl geçti anlamadım bile...bugün çok kaynatılmışşşş...
benim henüz 1. denemem..ee biraz cahilim bu konuda...söylenilen ilaç isimlerini,aşılama olaylarını vb. birçok şeyi sizlerden duyup öğreniyorum...bilmeden doktora gidince ne dediğini tam anlayamadan çıkıyorumm....
bizim için bu düşünce yeni olduğu için eşimlede fazla bunun muhabbetini yapmıyoruz..normalde çok kafaya takan bi yapım vardır;ama nedense şimdilik stres yapmadım...
sizlerden kötü haberler alınca kendi başıma gelmiş gibi üzülüyorumm...umarım Allah hepinizin gönlüne göre verir...iyi ki varsınız...
bizde burda bi aileyiz artık...:lepi:
iyiyim canım ben de bir kaç gündür ev temizliğiyle ugrasıyorumm...
seni gördüğüme sevindim kaç gündür görmediğim için merak etmiştim nasıl oldugunu??
bugün yazılanları okumaktan zaman nasıl geçti anlamadım bile...bugün çok kaynatılmışşşş...
benim henüz 1. denemem..ee biraz cahilim bu konuda...söylenilen ilaç isimlerini,aşılama olaylarını vb. birçok şeyi sizlerden duyup öğreniyorum...bilmeden doktora gidince ne dediğini tam anlayamadan çıkıyorumm....
bizim için bu düşünce yeni olduğu için eşimlede fazla bunun muhabbetini yapmıyoruz..normalde çok kafaya takan bi yapım vardır;ama nedense şimdilik stres yapmadım...
sizlerden kötü haberler alınca kendi başıma gelmiş gibi üzülüyorumm...umarım Allah hepinizin gönlüne göre verir...iyi ki varsınız...
bizde burda bi aileyiz artık...:lepi:
kızlar son kararımı açıklıyorum hazır mısınııızzz??
Fikirlerinizi önerilerinizi paylaşın lütfen..
kızlar son kararımı açıklıyorum hazır mısınııızzz??
Fikirlerinizi önerilerinizi paylaşın lütfen..
Bu ay için aşılamadan vazgeçtim.Bu ay yumurta takibi yapıcam hani test çubukları varya idrardan bakılan.Birde onu denemiş olurum.Eğer olmazsa öbür ay başka bir doktora gideceğim ve onun önerisine göre ya aşılama yada ilaç tedavisi yapacağım ve hepsinden öte artık daha pozitif olacağım.Bu arada hala hastalanmış değilim 3 günüm kaldı yani azcık umudum var karın ağrıma rağmen :))))
inş cnm hamilesindir süpriz olur sana
ya benimde göğüslerim şişti akıntım devam adet le aynı belirtiler dimi inş değildir ya adetten farklı bişey olsa ya bu belirtiler bilmiyorumkismile
Bu ay için aşılamadan vazgeçtim.Bu ay yumurta takibi yapıcam hani test çubukları varya idrardan bakılan.Birde onu denemiş olurum.Eğer olmazsa öbür ay başka bir doktora gideceğim ve onun önerisine göre ya aşılama yada ilaç tedavisi yapacağım ve hepsinden öte artık daha pozitif olacağım.Bu arada hala hastalanmış değilim 3 günüm kaldı yani azcık umudum var karın ağrıma rağmen :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?