Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Hepinize teşekkür ederim kızlar :enbuyukkk:

Ben çıkıyorum sizlere iyi sohbetler Allaha emanet olun. opuyorumnanaktan

Hepinize teşekkür ederim kızlar :enbuyukkk:

Ben çıkıyorum sizlere iyi sohbetler Allaha emanet olun. opuyorumnanaktan

saol canım gule gule yarın erken gel konusalım olurmu:a015::içelim:

kızlar bende cıkıyorum yarın gorusmek uzere kendınıze ıyı bakın :a015::teytey:

bugün yazılanları okumaktan zaman nasıl geçti anlamadım bile...bugün çok kaynatılmışşşş...
benim henüz 1. denemem..ee biraz cahilim bu konuda...söylenilen ilaç isimlerini,aşılama olaylarını vb. birçok şeyi sizlerden duyup öğreniyorum...bilmeden doktora gidince ne dediğini tam anlayamadan çıkıyorumm....
bizim için bu düşünce yeni olduğu için eşimlede fazla bunun muhabbetini yapmıyoruz..normalde çok kafaya takan bi yapım vardır;ama nedense şimdilik stres yapmadım...
sizlerden kötü haberler alınca kendi başıma gelmiş gibi üzülüyorumm...umarım Allah hepinizin gönlüne göre verir...iyi ki varsınız...
bizde burda bi aileyiz artık...:lepi:

evet canım biz mutlu bir aileyiz burda:enbuyukkk:

:ecrin_bebek:insan bütün ailesinin mutlu olmasını istiyor işte...biri üzüldüğü zaman kendi başına gelmiş gibi üzülüyor..

iyiyim canım ben de bir kaç gündür ev temizliğiyle ugrasıyorumm...
seni gördüğüme sevindim kaç gündür görmediğim için merak etmiştim nasıl oldugunu??

bende seni gördüğüme sevindim canım gerçi ben gelene kadar sen çıkmışsın ama olsun gelince okursun artıksırnaşık şey
10 haziran adet günüm beklemedeyim bakalım neler olacak bu ay hiç umudum yok çalışma falanda arada oldu öle yumurtlama falan hesaplamadım takmıyorum bu ay stres yapmamaya çalışıyorum nasılsa artık temmuz ağustos gibi tedaviye başlıcam diye sallıyorum canım tavsiye ediyorum böle rahat olmayı gerçi çok zor ama düşünmemeye çalışıyorum hakkımızda hayırlısı olsun.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar son kararımı açıklıyorum hazır mısınııızzz??
Fikirlerinizi önerilerinizi paylaşın lütfen..

evet ne güzel değil mi,ben bu konuda en yakın arkadaşlarımdan,eşimden,annemden bile yakın hissediyorum sizi kendime,çünkü onlara anlatsam beni anlamazlarkii,ama siz benim yaşadıklarımı yaşıyorsunuz,birbirimizi teselli ediyoruz,birbirimizden bir sürü şey öğreniyoruz,bugünleri daha kolay atlatmamı sağlıyorsunuz.Umutsuzluğa kapıldığımda sizden güç alıyorum.O yüzden hep söylediğim gibi iyiki varsınız ve bende sizi çok seviyorum!!! opuyorumnanaktan

Bu ay için aşılamadan vazgeçtim.Bu ay yumurta takibi yapıcam hani test çubukları varya idrardan bakılan.Birde onu denemiş olurum.Eğer olmazsa öbür ay başka bir doktora gideceğim ve onun önerisine göre ya aşılama yada ilaç tedavisi yapacağım ve hepsinden öte artık daha pozitif olacağım.Bu arada hala hastalanmış değilim 3 günüm kaldı yani azcık umudum var karın ağrıma rağmen :))))

inş cnm hamilesindir süpriz olur sana
ya benimde göğüslerim şişti akıntım devam adet le aynı belirtiler dimi inş değildir ya adetten farklı bişey olsa ya bu belirtiler bilmiyorumkismile

inş cnm hamilesindir süpriz olur sana
ya benimde göğüslerim şişti akıntım devam adet le aynı belirtiler dimi inş değildir ya adetten farklı bişey olsa ya bu belirtiler bilmiyorumkismile

bir anlasam aradaki farkı,benimde akıntım var,üstelik bugün rengi biraz koyulaştı :kedi: göğüslerim daha erken şişerdi bu sefer geç şişti ve karnıma ara ara kramplar giriyor ama dedim ya bu ay çalışamadık zaten fazla..olması mucize olur yanii.

hayırlısı artık canım belki değişik uygulamalar değişik doktor sana vesile olur ve hamile olursun.Gönlünden öyle geçiyorsa onu uygula bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…