Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

kızlar ben geldımmm:dance: nasılsınız canlarımmm

Kızlar bu arada hani ben çok sancılı adet oluyorum dedim ya. Evlenmeden önce yine bir adet zamanı ağrıdan acile kaldırıldım. O zaman doktorun biri bana jinekolojik terimler kullanarak (o zaman tabi anlamıyordum bu terimleri, şimdi olsa doktor söylemeden ne demek istediğini anlıyorum:) işte şu şu sebeplerden dolayı adet sancıların var ama bu sebeplerden dolayı "BENıM ÇOK DOĞURGAN OLDUĞUMU HATTA ÇOĞUL GEBELıK ORANIMIN YÜKSEK OLDUĞUNU" söylemişti. :roflol:

Şimdi o doktoru bulup yakasına yapışmak vardı yaaa neyse

bugun gıremedım doktora gıttım yumurtalarım buyumus cok sukur kızlar.artık beklemedeyımm son hızla calısmalara devam tabıkı..hemen sıze haber verıyım dedımkaydirigubbakcemile3

bugun gıremedım doktora gıttım yumurtalarım buyumus cok sukur kızlar.artık beklemedeyımm son hızla calısmalara devam tabıkı..hemen sıze haber verıyım dedımkaydirigubbakcemile3

Çok sevindim canım..hadi bakalım hayırlsı.. :Saruboceq:

Hoşgeldiiin..Süperiz opuyorumnanaktan

hosbulduk nımetcım.saol canım rabbım herkeze nasıp etsın ınşlh içindede bana inşlh.sabah içiım sıkıla sıkıla gıttım doktora ama cok sukur guzel haberler aldım .ınşlh bebişimlede bu haber tamamlanır :Saruboceq:hihoyyyt

Başka zaman olsa şimdiye kadar defalarca test yapmıştım ama bu ay sıkıyorum kendimi ve yapmıyorum. Bu ay diğerlerinden farklı olarak negatif cevabından çok korkuyorum eyvahedigeldismile

Ne tesadüf bende aynıı durumdayım,kendimi tutuyorum çok sıkıldım negatif olduğunu görmekten.

kızlar bende haziranda anne olmak istiodum ama sancılarım gelio 1haftam var

ahahaa aynısını banada bir doktor demişti,dokunsa hamile kalırsın dikkat et kendine demişti,bende inanmıştım salak gibi.
zaten nereden anlıyorki bir bakışta,bir sürü test lazım anlamak için.

Ne tesadüf bende aynıı durumdayım,kendimi tutuyorum çok sıkıldım negatif olduğunu görmekten.

Ya tam hastaneden randevu alacaktım şimdi, tüm verileri girdim TAMAM a basmam lazım randevunun onaylanması için ama yine kararsız kaldım. Kızlar öyle böyle değil cidden çok stres yaptım ben bu ay. Şimdi düşünüyorum kırmızıları görmek mi daha iyi yoksa elime verilen kağıt parçasındaki negatif yazısını mı? mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…