Tamam canım :) Zaten söylemesi ayıp yosun tutcam banyo yapmaktan :kedi:
ya sen çok yaşa nimett çok güldüm yaa :roflol:
bugun gıremedım doktora gıttım yumurtalarım buyumus cok sukur kızlar.artık beklemedeyımm son hızla calısmalara devam tabıkı..hemen sıze haber verıyım dedımkaydirigubbakcemile3
Hoşgeldiiin..Süperiz opuyorumnanaktan
Başka zaman olsa şimdiye kadar defalarca test yapmıştım ama bu ay sıkıyorum kendimi ve yapmıyorum. Bu ay diğerlerinden farklı olarak negatif cevabından çok korkuyorum eyvahedigeldismile
merhaba kızlarrrr
Ne tesadüf bende aynıı durumdayım,kendimi tutuyorum çok sıkıldım negatif olduğunu görmekten.
merhaba kızlarrrr
Kızlar bu arada hani ben çok sancılı adet oluyorum dedim ya. Evlenmeden önce yine bir adet zamanı ağrıdan acile kaldırıldım. O zaman doktorun biri bana jinekolojik terimler kullanarak (o zaman tabi anlamıyordum bu terimleri, şimdi olsa doktor söylemeden ne demek istediğini anlıyorum:) işte şu şu sebeplerden dolayı adet sancıların var ama bu sebeplerden dolayı "BENİM ÇOK DOĞURGAN OLDUĞUMU HATTA ÇOĞUL GEBELİK ORANIMIN YÜKSEK OLDUĞUNU" söylemişti. :roflol:
Şimdi o doktoru bulup yakasına yapışmak vardı yaaa neyse
Ne tesadüf bende aynıı durumdayım,kendimi tutuyorum çok sıkıldım negatif olduğunu görmekten.
24 haziran eklermisin canımm pretty
bugun gıremedım doktora gıttım yumurtalarım buyumus cok sukur kızlar.artık beklemedeyımm son hızla calısmalara devam tabıkı..hemen sıze haber verıyım dedımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?