Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

evet zor bir durum,ne desem bilemedimki.şöyle gözlerini kapat derin bir nefes al ve gönlünden geçeni yap canım

walla kurcalamaya karar verdim ben kızlar çünki her doktor başka bişey söylüyor bu ay çok umutluyum soğan kürü yapıcam onu bi denemek istiyorum kistleri temizlediği ile ilgili çok yazı okudum denedikten sonra tekrar baktırıcam biraz kafam karıştı o yüzden biraz sakinleşmeye ihtiyacım var sanırım

Tamam canım :) Zaten söylemesi ayıp yosun tutcam banyo yapmaktan :kedi:

AY güldürdün allah da seni güldürsün aynen hele yaz geldi ya sıcaktan da çok sık banyo alcaz :) ya bişey diycem çalışmadan sonra ben 15 dk eğer vaktım varsa 1 saat yatıyorum ve banyoya giriyorum suyun sıcaklığı önemlimi ve vajınal bölgemi yıkıyorum doğal olarak abdest almak için bunlar hamıle kalmamayı etkilermi ??? :kedi:

inş hayırlı haberler alırızzz cnm

canım hos geldın bu arada :dance: ınşlh canım ya hayırlısı bakalım doktora gıderken sıkıntıkıydım ama cıkarken cok sevındım hıc umudum yoktu cunkı ama cok sukurr hersey ıyı cıktı beklıyorum artık bakalım hayırlısı rabbım ısteyenlerın duasını gerı cevırmesın ınşlh:Saruboceq:

canım sıcak su ve vajınayı yıkamak spermlerin ölmesine sebeb oluyo bekle biraz 3 saate kadar sonra duşunu al bitaenm

evet zor bir durum,ne desem bilemedimki.şöyle gözlerini kapat derin bir nefes al ve gönlünden geçeni yap canım

Yarın sabah 09:45'e aldım randevuyu. Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin. Dualarınızı bekliyorum kızlar. Yarın görüşmek üzere :gitme:

cnm bende vajinal bölegemi çok şambuanla yıkardım oldum olası oda mantara çevirdi ve şimdi bir tüpüm tıkalı biri zedeli mantar tüplerime zarar vermiş.şimdi cnm banyo yapmak bile sitemiyor oysa eskiden günde 3defa yıkandımı bilirim...
sağlık elden gitmeden kıymet bilinmiyor.şimdi bu sıcakta ayağımda çorabla dolaşıyorum eskiden kışın bile çorap giymezdim

canım sıcak su ve vajınayı yıkamak spermlerin ölmesine sebeb oluyo bekle biraz 3 saate kadar sonra duşunu al bitaenm

3 saat mı bilmiyorumkismile ya çalışmasam sorun değilde e peki spermler ta içeriye giriyo o tazıkle :) ben oraya kadar yıkamıyorumkı ama sıcak su değilde sanırım ılık su ile yıkanmak en doğrusu dimi ılık su yapıyorum ama sankı yıkanmıyorum gibi geliyo

Hiç bir bilgim yok ama bende en az yarım saat falan bekliyorum ve dediğin gibi mecburen yıkıyorum ama neden suyun sıcaklığıyla ilgisi olsunki..giden gitmiştir zaten :)) ama yine de bilmiyorum..

yok onemlı degıl canım 1 saat yatıyosun zaten vajına kendı kendını koruyup temızledıgı için 1 saat yatman cok ıyı olmus .sıkıntı yapmana gerek yok canımolumunekankayizsmile

zaten kesinlikle sabun değdirmemek lazım numil kullanıyorum ben doktor bana 3 saat demişti canım 3 saat sonra duş alınmalıymış

Yarın sabah 09:45'e aldım randevuyu. Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin. Dualarınızı bekliyorum kızlar. Yarın görüşmek üzere :gitme:

Ayy hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah,bize hemen haber ver sonucu alınca ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…