merhaba kızlarrrr
bugun gıremedım doktora gıttım yumurtalarım buyumus cok sukur kızlar.artık beklemedeyımm son hızla calısmalara devam tabıkı..hemen sıze haber verıyım dedımkaydirigubbakcemile3
Ya tam hastaneden randevu alacaktım şimdi, tüm verileri girdim TAMAM a basmam lazım randevunun onaylanması için ama yine kararsız kaldım. Kızlar öyle böyle değil cidden çok stres yaptım ben bu ay. Şimdi düşünüyorum kırmızıları görmek mi daha iyi yoksa elime verilen kağıt parçasındaki negatif yazısını mı? mafoldumben
Tamam canım :) Zaten söylemesi ayıp yosun tutcam banyo yapmaktan :kedi:
inş hayırlı haberler alırızzz cnm
AY güldürdün allah da seni güldürsün aynen hele yaz geldi ya sıcaktan da çok sık banyo alcaz :) ya bişey diycem çalışmadan sonra ben 15 dk eğer vaktım varsa 1 saat yatıyorum ve banyoya giriyorum suyun sıcaklığı önemlimi ve vajınal bölgemi yıkıyorum doğal olarak abdest almak için bunlar hamıle kalmamayı etkilermi ??? :kedi:
şimdi nasıl pişmanın 2 kürtajımdan allahım ya
evet zor bir durum,ne desem bilemedimki.şöyle gözlerini kapat derin bir nefes al ve gönlünden geçeni yap canım
AY güldürdün allah da seni güldürsün aynen hele yaz geldi ya sıcaktan da çok sık banyo alcaz :) ya bişey diycem çalışmadan sonra ben 15 dk eğer vaktım varsa 1 saat yatıyorum ve banyoya giriyorum suyun sıcaklığı önemlimi ve vajınal bölgemi yıkıyorum doğal olarak abdest almak için bunlar hamıle kalmamayı etkilermi ??? :kedi:
kürtajınla alakası ne çocuk olmazmı dediler üzülme cnm ya
canım sıcak su ve vajınayı yıkamak spermlerin ölmesine sebeb oluyo bekle biraz 3 saate kadar sonra duşunu al bitaenm
inş müjdeli haberle gelirsin cnm benimYarın sabah 09:45'e aldım randevuyu. Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin. Dualarınızı bekliyorum kızlar. Yarın görüşmek üzere :gitme:
kürtaj yapan salak doktor rahmin yapışmasına sebeb olmuş canım o yüzden
3 saat mı bilmiyorumkismile ya çalışmasam sorun değilde e peki spermler ta içeriye giriyo o tazıkle :) ben oraya kadar yıkamıyorumkı ama sıcak su değilde sanırım ılık su ile yıkanmak en doğrusu dimi ılık su yapıyorum ama sankı yıkanmıyorum gibi geliyo
Yarın sabah 09:45'e aldım randevuyu. Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin. Dualarınızı bekliyorum kızlar. Yarın görüşmek üzere :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?