- 12 Mart 2010
- 1.679
- 5
- 116
Yarın sabah 09:45'e aldım randevuyu. Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin. Dualarınızı bekliyorum kızlar. Yarın görüşmek üzere :gitme:
ay hayırlı haberlerle gelırsın ınşlh canım duamız senınle canım :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sabah 09:45'e aldım randevuyu. Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin. Dualarınızı bekliyorum kızlar. Yarın görüşmek üzere :gitme:
ay cnm benim ya peki bi çözümü yokmuymuşşş allahtan ümit kesilmez allah verir inşş
zaten kesinlikle sabun değdirmemek lazım numil kullanıyorum ben doktor bana 3 saat demişti canım 3 saat sonra duş alınmalıymış
zaten kesinlikle sabun değdirmemek lazım numil kullanıyorum ben doktor bana 3 saat demişti canım 3 saat sonra duş alınmalıymış
canım işte laporaskopi ve hip.verdi doktor ama bazı doktorlada gerek yok dedi kistim var aynı zamanda kafam karıştı bu ayda beklemeyi düşünüyorum önümüzdeki ay didiklicem bakalım sıkıldım walla allah günah yazmasında 1 yıldır yıldım artık olurunamı bıraksam diyorum bazen
canım 3 saat nıye kı.normalde sıtelerde bıle 45 dk yatın dıyor.1 saat en garantılısı bence 3 saat benhıc bunu duymadım cok ılgınc:uhm:
banu arkadaşımızın problemli olduğu için belkide dr uzun yuatmasını tavsıye etmiştir canımcımmm olabılır bende 15 dk hafta içileri en fazla 1 saat yatabılıyorum zaten o tazıkle giden gider :) diyo eşimde hahahaha :)hihoyyyt
banu arkadaşımızın problemli olduğu için belkide dr uzun yuatmasını tavsıye etmiştir canımcımmm olabılır bende 15 dk hafta içileri en fazla 1 saat yatabılıyorum zaten o tazıkle giden gider :) diyo eşimde hahahaha :)hihoyyyt
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ua27, feryalcan, busecan35, Nimett07, hperi, banu77, 1masal
oy oy mşlh topiğimize anne adayları cogaldılar :dance::CüvCüv:hihoyyyt
kızlar anlamadım neye yatıosunuz söleyinde bende yapım.her duydumuzu yapar olduk
evet kızlar valla insan kafasındakı soruları soruyor rahatlıyor dert ortaklarım oldunuzz hepinizi seviyorum :):1hug:
bızde senı sevıyoruz canım.bak ne guzel bılıp bılmedıgımız seylerı paylasıyoruz yapıyoruz ne guzelopuyorumnanaktan
canım 3 saat nıye kı.normalde sıtelerde bıle 45 dk yatın dıyor.1 saat en garantılısı bence 3 saat benhıc bunu duymadım cok ılgınc:uhm:
ayy güldürdün maonyaa :) çalışamdan sonra :dance:
3 saat değdirilmemelimiş yatma zamanını demiyorum canım