• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Yarın sabah 09:45'e aldım randevuyu. Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin. Dualarınızı bekliyorum kızlar. Yarın görüşmek üzere :gitme:

ay hayırlı haberlerle gelırsın ınşlh canım duamız senınle canım :Saruboceq:

ay cnm benim ya peki bi çözümü yokmuymuşşş allahtan ümit kesilmez allah verir inşş

canım işte laporaskopi ve hip.verdi doktor ama bazı doktorlada gerek yok dedi kistim var aynı zamanda kafam karıştı bu ayda beklemeyi düşünüyorum önümüzdeki ay didiklicem bakalım sıkıldım walla allah günah yazmasında 1 yıldır yıldım artık olurunamı bıraksam diyorum bazen

sabun değmemesi lazım,doktorlar derki en iyi temizlik sadece su ile yapılanıdır,ılık su,Ama tabi rahat edemeyiz biz.Bende sebamedin özel temizleyicisini kullanıyorum.

zaten kesinlikle sabun değdirmemek lazım numil kullanıyorum ben doktor bana 3 saat demişti canım 3 saat sonra duş alınmalıymış

hım anladım malesef olmuyo oyle 3 saat çalıştığım için gece banyosunu sevmiyorum e sabah erken kalkcağım içşnde en fazla 15 dk 1 saat yatıyorum evet sabun vs. sadece su ile yıkıyorum

zaten kesinlikle sabun değdirmemek lazım numil kullanıyorum ben doktor bana 3 saat demişti canım 3 saat sonra duş alınmalıymış

canım 3 saat nıye kı.normalde sıtelerde bıle 45 dk yatın dıyor.1 saat en garantılısı bence 3 saat benhıc bunu duymadım cok ılgınc:uhm:

canım işte laporaskopi ve hip.verdi doktor ama bazı doktorlada gerek yok dedi kistim var aynı zamanda kafam karıştı bu ayda beklemeyi düşünüyorum önümüzdeki ay didiklicem bakalım sıkıldım walla allah günah yazmasında 1 yıldır yıldım artık olurunamı bıraksam diyorum bazen

allah yardımcın olsun cnm inş güzel haberler alırız senden de

canım 3 saat nıye kı.normalde sıtelerde bıle 45 dk yatın dıyor.1 saat en garantılısı bence 3 saat benhıc bunu duymadım cok ılgınc:uhm:

banu arkadaşımızın problemli olduğu için belkide dr uzun yuatmasını tavsıye etmiştir canımcımmm olabılır bende 15 dk hafta içileri en fazla 1 saat yatabılıyorum zaten o tazıkle giden gider :) diyo eşimde hahahaha :)hihoyyyt

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ua27, feryalcan, busecan35, Nimett07, hperi, banu77, 1masal

oy oy mşlh topiğimize anne adayları cogaldılar :dance::CüvCüv:hihoyyyt

banu arkadaşımızın problemli olduğu için belkide dr uzun yuatmasını tavsıye etmiştir canımcımmm olabılır bende 15 dk hafta içileri en fazla 1 saat yatabılıyorum zaten o tazıkle giden gider :) diyo eşimde hahahaha :)hihoyyyt

evet olabılır ama 3 doktora gıttım hıc bırıde 3 saat yatın demedı.netden okadar arastırdım ordada yok oyle bısey ona takıldım ben demekkı bbır bıldıgı varkı doktor belkı kı oyle dedımiştir.evet o tazzıkle gıden gıtmıstır ohaoldumsmile

kızlar anlamadım neye yatıosunuz söleyinde bende yapım.her duydumuzu yapar olduk

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ua27, feryalcan, busecan35, Nimett07, hperi, banu77, 1masal

oy oy mşlh topiğimize anne adayları cogaldılar :dance::CüvCüv:hihoyyyt

evet kızlar valla insan kafasındakı soruları soruyor rahatlıyor dert ortaklarım oldunuzz hepinizi seviyorum :):1hug:

evet kızlar valla insan kafasındakı soruları soruyor rahatlıyor dert ortaklarım oldunuzz hepinizi seviyorum :):1hug:

bızde senı sevıyoruz canım.bak ne guzel bılıp bılmedıgımız seylerı paylasıyoruz yapıyoruz ne guzelopuyorumnanaktan

Back