inşallah canım bugün günüm hele bugün hayırlısıyla bir geçsin bakalım ne olacak çok heyecanlıyım dua edin arkadaşlar ben az evvel yasinimi okudum hepimize dua ettim rabbim kabul etsin inşallah:Saruboceq:
her ay zaten bir tedirginlik oluyordu acaba oldumu olmadımı diye ama bu ay hepinizin heyecanı sardı beni,içim içime sığmıyor iş güç yapamaz oldum..eyvahedigeldismile
inşallah canım bugün günüm hele bugün hayırlısıyla bir geçsin bakalım ne olacak çok heyecanlıyım dua edin arkadaşlar ben az evvel yasinimi okudum hepimize dua ettim rabbim kabul etsin inşallah:Saruboceq:
günaydınnn kızlarrr.........
nasılsınız bugün bakalımmm??
günaydınnn kızlarrr.........
nasılsınız bugün bakalımmm??
Günaydın canım..
Merkalıyız kaydirigubbakcemile3 seni sormalı ??
Günaydın. Beklemedeyiz hihoyyyt
slm kızlar.nasılsınız?
hoşbulduk.bende iyiym.okuldayım işte.son sınıflar gelmiyo pek.bende sizleri merak edttim nete gireyim dedim.
çok kutsal ve güzel bir mesleğin var,bende çok isterdim öğretmen olmayı,gerçi çocuklarla uğraşmak zordur sabır ister ama olsun bir bayan için en güzel meslek öğretmenlik..
Ellerinden öperim buyrunnnnnnnnn
Kızlar bu kasığa iğne batması gibi olmasının hamilelikle bi ilgisi var mı? bilmiyorumkismile
pretty benim bir haftadır yaşadığım tüm belirtiler kayboldu, dün yazmıştım ama yine yazayım ve sorayım dedim. Bir fikrin var mı?
Birde ben adet olduğum ilk aydan beri (yani yıllardır) çok sancılı adet oluyorum. Evlenmeden önce serum takılıyordu her ay ya da iğne. Evlendikten sonra doktorların dediği gibi tamamiyle geçmedi ağrılarım ama bir nebze azaldı. Şimdi diyorum adeti beklemeden test yapsam mı? Yani eğer hamile falan değilsem en azından adet ağrısı için baştan önlem alırım :uhm:
canım henüz hamilelik olması için erken.o ağrı yumurtlama ağrısıdır bence.2 gün önce bende de oldu.çalışma yap.boş geçirme.
evet ya hamileysem diye insan ilaçta içemiyor o acıyı çekiyor,senin tarih yaklaşıyor bence test yapabilirsin.Ama kan testi yaptır,idrara güven olmuyor..hamileyken negatif değilken pozitif çıkabiliyor,en güveniliri bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?