• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Amiiinnn,inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.. :Saruboceq:

amin cnm hayırlısı zaten yapacağımız en güzel şeyde sürekli dua etmek birbirimize ve bizde burda onu yapıyoruz hepimiz birbirimizin dularına amin düyoruz inşallah Rabbimde kabul eyler:Saruboceq:

günaydın kızlar Rabbim buay bebeklerimizi en güzel hediyemizi yolar inşallah bizlere babalar gününde eşlerimize baba olmayı nasip eyler inşalalh anneler günüde olmadı:( ama buay inş olur

özlemmmmm bugün senin günü canım hadi hayırlı haberler ver inşallah burdan bizlere

inşallah canım bugün günüm hele bugün hayırlısıyla bir geçsin bakalım ne olacak çok heyecanlıyım dua edin arkadaşlar ben az evvel yasinimi okudum hepimize dua ettim rabbim kabul etsin inşallah:Saruboceq:

inşallah canım bugün günüm hele bugün hayırlısıyla bir geçsin bakalım ne olacak çok heyecanlıyım dua edin arkadaşlar ben az evvel yasinimi okudum hepimize dua ettim rabbim kabul etsin inşallah:Saruboceq:

canım allah razı olsun duan için inşallah bu temiz kalbinle istediğin her şeyi hayırlısıyla nasip eyler Allahım sanada.inş bebeğin seninledir şuan.

kızlar size bişi sorcam ateşimi ölçüyorum her sabah tablomu yaziim bi bakarmısınız bugün yumrutlama olabilirmi regl döngüm 32 35 değişir
5.gün 36.4
6.gün 36.4
7.gün 36.5
8.gün 36.5
9.gün 36.5
10.gün 36.4
11.gün 36.2
arkadaşllar yumurtlama olması için erken gibi geliyo bide eşim doktora gideceği için perhiz olması gerek ya ne yapsam buay gitmesemi doktora buarada yumurtlamayla alakalı hiç bi belirtim yok ısı düştüğü günmü çatlıyo yoksa yükselmeye başlayınca mı bilgilendirirseniz çok sevinirim canlarım yaa
36.2

saol canım benim sorun değil o gün bana hamileyim teyze oluyosun dersin inşallah inan çok mutlu olurumdelikafadulden
yaş aldı başını gidiyo ama bende hala tık yoh:çok üzgünüm:

Canım yaa olumunekankayizsmile

Allahım şu listenin uzunluğuna bak yaw delikafadulden
İnşallah Haziran ayında hepimizin karnı bebişle dolar allahım nolur meleklerimizi gönder bize lüfennnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn[/QUOTE]

Bende en az kendi durumum kadar sizinkilere de heyecanlanıyorum. Meraktan işi gücü bırakıp pc ye oturdum. İnşallah o güzel haberi ilk sen veririsin opuyorumnanaktan

Rüyamda ne gördüm biliyor musunuz? kucağımda bir bebek,diyorlarki bana,o kadar çok istedinki bizde sana bunu verdik.Ben diyorumki ama ben kendim doğurmak istiyorum,onlarda ama sen zaten hamileydin,baktık çok istiyorsun,onu aldık bunu verdik. Ne saçma değil mi ne demekki bu şimdi,hamileymişim ama sonradan geçmiş,kucağımdada bir bebek..bebekte yeni doğmuş gibi değil 6 aylık falan gibi..Hayırdır inşallah

hpericim sabahlar hayrına olsun rüyan ama benim bir haftadır hamilelik yada bebekle ilgili gördüğüm rüyaları bir bilsen hepsi birbirinden saçma kaydirigubbakcemile3 seninki yine güzel yorumlanabilir en azından. Zaten iyiye yoralım iyi çıksın Allahın izniyle opuyorumnanaktan

kızlar size bişi sorcam ateşimi ölçüyorum her sabah tablomu yaziim bi bakarmısınız bugün yumrutlama olabilirmi regl döngüm 32 35 değişir
5.gün 36.4
6.gün 36.4
7.gün 36.5
8.gün 36.5
9.gün 36.5
10.gün 36.4
11.gün 36.2
arkadaşllar yumurtlama olması için erken gibi geliyo bide eşim doktora gideceği için perhiz olması gerek ya ne yapsam buay gitmesemi doktora buarada yumurtlamayla alakalı hiç bi belirtim yok ısı düştüğü günmü çatlıyo yoksa yükselmeye başlayınca mı bilgilendirirseniz çok sevinirim canlarım yaa
36.2

Arkadaşım bu konuyla ilgili sabit bir başlık var bence orayı oku. Şahsen ben hiç anlamıyorum bu ateş ölçme takibini bilmiyorumkismile

Bende hiç anlamıyorum,ama bildiğim kadarıyla vücut ısın düşecek sonra birden artacak.o düştüğü zaman yumurtlamış oluyorsun..

Kızlar bu kasığa iğne batması gibi olmasının hamilelikle bi ilgisi var mı? bilmiyorumkismile

Kızlar bu kasığa iğne batması gibi olmasının hamilelikle bi ilgisi var mı? bilmiyorumkismile

Ben 1 hafta o batmaları yaşadım 2 gündür çok azaldılar. Okuduğumda evet hamilelik ile ilgilisi var gibi gözüküyor ama başka nedenlerden de olması muhtemel, benimde kafam karışık yani :uhm:

Ben 1 hafta o batmaları yaşadım 2 gündür çok azaldılar. Okuduğumda evet hamilelik ile ilgilisi var gibi gözüküyor ama başka nedenlerden de olması muhtemel, benimde kafam karışık yani :uhm:

Ya bende dün oturuyordum birden bi bağırdım eşim korktu :lepi: ama çok acıdı sırnaşık şey

her ay zaten bir tedirginlik oluyordu acaba oldumu olmadımı diye ama bu ay hepinizin heyecanı sardı beni,içim içime sığmıyor iş güç yapamaz oldum..eyvahedigeldismile

Back