Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Özel günler konusunda çok unutkanımdır nalancım o yüzden ben şimdiden kutlayayım doğum gününü :1hug:

Özel günler konusunda çok unutkanımdır nalancım o yüzden ben şimdiden kutlayayım doğum gününü :1hug:

saol canım benim sorun değil o gün bana hamileyim teyze oluyosun dersin inşallah inan çok mutlu olurumdelikafadulden
yaş aldı başını gidiyo ama bende hala tık yoh:çok üzgünüm:

Allahım şu listenin uzunluğuna bak yaw delikafadulden
İnşallah Haziran ayında hepimizin karnı bebişle dolar allahım nolur meleklerimizi gönder bize lüfennnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

İnşallah Haziran ayında hepimizin karnı bebişle dolar allahım nolur meleklerimizi gönder bize lüfennnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn[/QUOTE]

cnm güzel duana tüm kalbimle aminn diyorum inşallah hepimizden güzel haberler gelir mutluluğumuzu paylaşırız hep birlikteolumunekankayizsmile

Günaydın milleettt.....

Bende çok heyecanlıyım, 8 gün daha var, nasıl dayanıcam yaaaaa bilmiyorumkismile
18 haziran doğum günüm, inşallah bebişim gelerek 10 gün önceden bana hediye vermiş olurboshayallersmile

İnşallah Haziran ayında hepimizin karnı bebişle dolar allahım nolur meleklerimizi gönder bize lüfennnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn[/QUOTE]

Aminnn,ilk sırada sen varsın,güzel haberini bekliyoruz heyecanla..

Moralimizin yüksek olması gereken bir ay bu,birbirimize destek olalım.Motivasyonumu düşürmemeye çalışıyorum,habire hamile haberleri alıyorum,neden ben diye kendime soracakken içimdeki sesi susturuyorum..Güçlü olmamız,pozitif düşüncelere yoğunlaşmamız lazım.Elbet birgün olacak,biraz sabır..

inş cnm haklısın umutuluyum bnde zamanı var gelcek o zaman :) inşşopuyorumnanaktan

Rüyamda ne gördüm biliyor musunuz? kucağımda bir bebek,diyorlarki bana,o kadar çok istedinki bizde sana bunu verdik.Ben diyorumki ama ben kendim doğurmak istiyorum,onlarda ama sen zaten hamileydin,baktık çok istiyorsun,onu aldık bunu verdik. Ne saçma değil mi ne demekki bu şimdi,hamileymişim ama sonradan geçmiş,kucağımdada bir bebek..bebekte yeni doğmuş gibi değil 6 aylık falan gibi..Hayırdır inşallah

Allah hayırlara çıkarsın cnm çok istiyorsun ya bilinçaltına yerleşmiş inş en kısa zamanda hamıle haberinin rüyasıdır opuyorumnanaktan

günaydın kızlar Rabbim buay bebeklerimizi en güzel hediyemizi yolar inşallah bizlere babalar gününde eşlerimize baba olmayı nasip eyler inşalalh anneler günüde olmadı ama buay inş olur

özlemmmmm bugün senin günü canım hadi hayırlı haberler ver inşallah burdan bizlere

Amiiinnn,inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…