Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar şimdi bu konunun üzerine iyi olmicak ama ben bişey sormak istiyorum.. araştırdım pek bişey bulamadım..size sorayım dedim..bugün sabah kalktığımda boynum da yani daha doğrusu boynum ve omzumun birleştiği yerde bi kızarıklık vardı ama kıpkırmızıydı ve sertti..bende kocaman bi sivilce çıkacak galiba diye düşündüm..ama şimdi rengi açılmış ve çok kaşınıyor ,üzeri pütür pütür olmuş..ne olabilir bilgisi olan var mı mafoldumben
ya kızlar ben bişeyi anlamadm doğum haftanızı hesaplama var ya nette en son adeti yazıyosun mesela şu kadar haftalık gebesin diyo ne alaka anlamadım? hamılyesen regl den itibaren mı sayılıyo biz regl den sonra başlıyoruz çalışmaya ????
ya kızlar ben bişeyi anlamadm doğum haftanızı hesaplama var ya nette en son adeti yazıyosun mesela şu kadar haftalık gebesin diyo ne alaka anlamadım? hamılyesen regl den itibaren mı sayılıyo biz regl den sonra başlıyoruz çalışmaya ????
Aceba böcükmü ısırdı?? Alerjide olmuş olabilir,kaşıntı için fenistil sürebilirsin hemen geçer.Ama tabii bir doktora görünmende fayda var,yarına kadar bekle geçmezse gidersin..
evet canım,son regli olduğun tarihten itibaren sayıyorlar, yani aslında reglinin 1.günü 1 günlük hamile gibi oluyorsun,çok saçma değil mi?? Ama öyle hesaplanıyor..
Gerçekten çok saçma..hadi regl tarihinden 10 gün sonra falan hesaplasalar anlaşılır bilmiyorumkismile
Kızlar ben kaçıyorum..Ütü beni bekliyor ( akannehir
Yarın görüşürüz..kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
gerçi ara ara karnımın ağrıması,hapşırdığımda yada öksürdüğümde içimden birşey kopmuş hissi hep hastalanmadan önce olur,bu ay göğüslerimde pek acımadı.Normalde şimdi çok şiş olmaları gerekiyordu.
Sanırım hastalanacağım off pofff :umursamaz:
inş regl olmazsın cnm ya
bende de akıntı devam ediyo kılot değiştiriyom sürekli neyin beliritisi acaba??
off bende zor tutuyorum kendimi,şu köşede bi laboratuvar var,gidip test yaptırmak istiyorum..son 5 yada 6 gün kaldı...
canım bana sorarsan sabretr derim.ama çok merak da ediyosan kan testi yap belli olur onda.
inş regl olmazsın cnm ya
bende de akıntı devam ediyo kılot değiştiriyom sürekli neyin beliritisi acaba??