• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

ya kızlar ben bişeyi anlamadm doğum haftanızı hesaplama var ya nette en son adeti yazıyosun mesela şu kadar haftalık gebesin diyo ne alaka anlamadım? hamılyesen regl den itibaren mı sayılıyo biz regl den sonra başlıyoruz çalışmaya ????

ya arkadaşlar şimdi bu konunun üzerine iyi olmicak ama ben bişey sormak istiyorum.. araştırdım pek bişey bulamadım..size sorayım dedim..bugün sabah kalktığımda boynum da yani daha doğrusu boynum ve omzumun birleştiği yerde bi kızarıklık vardı ama kıpkırmızıydı ve sertti..bende kocaman bi sivilce çıkacak galiba diye düşündüm..ama şimdi rengi açılmış ve çok kaşınıyor ,üzeri pütür pütür olmuş..ne olabilir bilgisi olan var mı mafoldumben

Aceba böcükmü ısırdı?? Alerjide olmuş olabilir,kaşıntı için fenistil sürebilirsin hemen geçer.Ama tabii bir doktora görünmende fayda var,yarına kadar bekle geçmezse gidersin..

ya kızlar ben bişeyi anlamadm doğum haftanızı hesaplama var ya nette en son adeti yazıyosun mesela şu kadar haftalık gebesin diyo ne alaka anlamadım? hamılyesen regl den itibaren mı sayılıyo biz regl den sonra başlıyoruz çalışmaya ????

canım ılk regl oldun gunden hasaplıyor doktorlar bıle ılk gun regl oldun gunden yumurtlamanı takıp edıyo son adet tarıhının ılk gununu yazıyosun o hesaplıyo ılk gunden yanı ılk regılınden hesaplayıp 13.gun 17. gunler arası yumurtalarının catlaması oluyor o an calısma olucak.

Son düzenleme:

evet canım,son regli olduğun tarihten itibaren sayıyorlar, yani aslında reglinin 1.günü 1 günlük hamile gibi oluyorsun,çok saçma değil mi?? Ama öyle hesaplanıyor..

Aceba böcükmü ısırdı?? Alerjide olmuş olabilir,kaşıntı için fenistil sürebilirsin hemen geçer.Ama tabii bir doktora görünmende fayda var,yarına kadar bekle geçmezse gidersin..

Öyle yapıcam artık..bakalım akşama geçiverir belki yerimseniben yani inşallah eyvahedigeldismile

evet canım,son regli olduğun tarihten itibaren sayıyorlar, yani aslında reglinin 1.günü 1 günlük hamile gibi oluyorsun,çok saçma değil mi?? Ama öyle hesaplanıyor..

Gerçekten çok saçma..hadi regl tarihinden 10 gün sonra falan hesaplasalar anlaşılır bilmiyorumkismile

Gerçekten çok saçma..hadi regl tarihinden 10 gün sonra falan hesaplasalar anlaşılır bilmiyorumkismile

ewt zaten yumurta ile sperm karşılaşması rahime yerleşme si bile 1 haftalık yolculuktan sonra oluyomuşş :) neler var bilmediğimiz dahaa
kasık ağrılarım vardı geçen hafta geçti bugün yok artık :Saruboceq: inş bişeyler tutar ya sabırsızlıktan ölcem :)

Kızlar ben kaçıyorum..Ütü beni bekliyor :(( akannehir

Yarın görüşürüz..kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

kızlar ben cıkıyorum işim cıktıı..yarına kadar kendınıze ıyı bakın tammmıı:a015:allaha emanet olun öptüm sizi byy canlarrr:teytey:

off bende zor tutuyorum kendimi,şu köşede bi laboratuvar var,gidip test yaptırmak istiyorum..son 5 yada 6 gün kaldı...

gerçi ara ara karnımın ağrıması,hapşırdığımda yada öksürdüğümde içimden birşey kopmuş hissi hep hastalanmadan önce olur,bu ay göğüslerimde pek acımadı.Normalde şimdi çok şiş olmaları gerekiyordu.
Sanırım hastalanacağım off pofff :umursamaz:

gerçi ara ara karnımın ağrıması,hapşırdığımda yada öksürdüğümde içimden birşey kopmuş hissi hep hastalanmadan önce olur,bu ay göğüslerimde pek acımadı.Normalde şimdi çok şiş olmaları gerekiyordu.
Sanırım hastalanacağım off pofff :umursamaz:

inş regl olmazsın cnm ya
bende de akıntı devam ediyo kılot değiştiriyom sürekli neyin beliritisi acaba??

inş regl olmazsın cnm ya
bende de akıntı devam ediyo kılot değiştiriyom sürekli neyin beliritisi acaba??

benim bildiğim yumurtlama döneminde akıntı olur,yada bir enfeksiyon varsa olur..Rengi ve kokusu burada önemli olan,açık renk ve kokusuz ve akışgansa yumurtladığın için olabilir..

canım bana sorarsan sabretr derim.ama çok merak da ediyosan kan testi yap belli olur onda.

offf bir bilsem,bugüne kadar yaptırdığım testin haddi hesabı yok,her seferindede kendime söz veriyorum bir daha acele etmeyeceğim gecikmesini bekleyeceğim diye ama olmuyor işte,huylu huyundan vazgeçmiyor.Ama yok sabredeceğim yaptırmayacağım,şunun şurasında ne kaldıki,zaten sonucu negatif görmektende sıkıldım..

Back