Amiiinnn,inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.. :Saruboceq:
canım evet bilinçaltı işte,inşan başka bir konu düşünmezse rüyasında ne görebilirki :))
5 yada 6 haziran (28.günüm ayın 5ine denk geliyor,bazen 29.günde olduğu olur.) zor tutuyorum kendimi gidip test yaptırmamak için eyvahedigeldismileinş cnm en kısa zamanda kavuşursun mucizene ne zaman regl tarıhın?
günaydın kızlar Rabbim buay bebeklerimizi en güzel hediyemizi yolar inşallah bizlere babalar gününde eşlerimize baba olmayı nasip eyler inşalalh anneler günüde olmadıama buay inş olur
özlemmmmm bugün senin günü canım hadi hayırlı haberler ver inşallah burdan bizlere
inşallah canım bugün günüm hele bugün hayırlısıyla bir geçsin bakalım ne olacak çok heyecanlıyım dua edin arkadaşlar ben az evvel yasinimi okudum hepimize dua ettim rabbim kabul etsin inşallah:Saruboceq:
inşallah canım bugün günüm hele bugün hayırlısıyla bir geçsin bakalım ne olacak çok heyecanlıyım dua edin arkadaşlar ben az evvel yasinimi okudum hepimize dua ettim rabbim kabul etsin inşallah:Saruboceq:
5 yada 6 haziran (28.günüm ayın 5ine denk geliyor,bazen 29.günde olduğu olur.) zor tutuyorum kendimi gidip test yaptırmamak için eyvahedigeldismile
saol canım benim sorun değil o gün bana hamileyim teyze oluyosun dersin inşallah inan çok mutlu olurumdelikafadulden
yaş aldı başını gidiyo ama bende hala tık yoh:çok üzgünüm:
Allahım şu listenin uzunluğuna bak yaw delikafadulden
İnşallah Haziran ayında hepimizin karnı bebişle dolar allahım nolur meleklerimizi gönder bize lüfennnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
Rüyamda ne gördüm biliyor musunuz? kucağımda bir bebek,diyorlarki bana,o kadar çok istedinki bizde sana bunu verdik.Ben diyorumki ama ben kendim doğurmak istiyorum,onlarda ama sen zaten hamileydin,baktık çok istiyorsun,onu aldık bunu verdik. Ne saçma değil mi ne demekki bu şimdi,hamileymişim ama sonradan geçmiş,kucağımdada bir bebek..bebekte yeni doğmuş gibi değil 6 aylık falan gibi..Hayırdır inşallah
kızlar size bişi sorcam ateşimi ölçüyorum her sabah tablomu yaziim bi bakarmısınız bugün yumrutlama olabilirmi regl döngüm 32 35 değişir
5.gün 36.4
6.gün 36.4
7.gün 36.5
8.gün 36.5
9.gün 36.5
10.gün 36.4
11.gün 36.2
arkadaşllar yumurtlama olması için erken gibi geliyo bide eşim doktora gideceği için perhiz olması gerek ya ne yapsam buay gitmesemi doktora buarada yumurtlamayla alakalı hiç bi belirtim yok ısı düştüğü günmü çatlıyo yoksa yükselmeye başlayınca mı bilgilendirirseniz çok sevinirim canlarım yaa
36.2
Günaydın kızlarr..Bugün Haziran diye heyecanla uyandım
Günaydın, sanırım bugün itibariyle temmuza kadar bu böyle olacak hepimiz için opuyorumnanaktan
Kızlar bu kasığa iğne batması gibi olmasının hamilelikle bi ilgisi var mı? bilmiyorumkismile
Ben 1 hafta o batmaları yaşadım 2 gündür çok azaldılar. Okuduğumda evet hamilelik ile ilgilisi var gibi gözüküyor ama başka nedenlerden de olması muhtemel, benimde kafam karışık yani :uhm:
Ya bende dün oturuyordum birden bi bağırdım eşim korktu :lepi: ama çok acıdı sırnaşık şey
evet inş bu ay süprizlerle dolu olurrr hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?