offf bir bilsem,bugüne kadar yaptırdığım testin haddi hesabı yok,her seferindede kendime söz veriyorum bir daha acele etmeyeceğim gecikmesini bekleyeceğim diye ama olmuyor işte,huylu huyundan vazgeçmiyor.Ama yok sabredeceğim yaptırmayacağım,şunun şurasında ne kaldıki,zaten sonucu negatif görmektende sıkıldım..
hperi canım ayna gibisin sende kendimi görüym.bende geçen ay gecikmeden yapmıyacam şu testi dedim.şimdi acaba haftaya yapsam mı diye düşünüym.
Peki ne olacak bizim bu halimiz pretty,ne zaman bu düşünceleri biraz olsun beynimizden uzaklaştıracağız??
bebişimiz gelince(dua edelim birbirimize)
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
Allahım şu listenin uzunluğuna bak yaw delikafadulden
İnşallah Haziran ayında hepimizin karnı bebişle dolar allahım nolur meleklerimizi gönder bize lüfennnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
Yazgımla kanlı bıçaklı
Kalbim hep alacaklı
Hayalim üç kelime
Oda şöyle evli mutlu çocuklu.
kızlar hepinize armağan ediyorum evli mutlu çocuklu :) :dance:
Evet bu dünyaya çocuk getirmek aslnda büyük cesaret isteyen bir iş,giderek kötüleşen bir dünyada yaşıyoruz.Sadece Türkiye değil tüm dünya acınacak halde.
Bizim nesillerimiz bari hayırlı evlatlar yetiştirse..Biz okumuş kültürlü kesimiz ve bu yüzden bazı şeylerin farkındayız,ya Türkiyenin yarısından fazlasının hali ne,zavallı milletim zavallı ülkem,cahillik diz boyu..
Gerçekten artık İsrail'in utanması gereken bir olay..silahsız insanları haince öldürmek insanlık dışı..
gerçekten çok heyecanlı.....ama burda birbirimize destek oldukça günler daha kolay geçecek inş...artık işten gelir gelmez hemen bilgisayara koşacağım meraktan......ben bide listenin sonlarındayım,benim için daha heyecanlı olacak bu süreç..
nete her girdiğimizde bi bebek haberi almak çok iyi gelecek herkese..iyi haberler almaya ihtiyacımız var zaten...
.hayırlısıyla tabii..çalışmaya devam..:):dance::
1masal seninde az kaldı canım.belirti falan var mı?
gerçekten çok heyecanlı.....ama burda birbirimize destek oldukça günler daha kolay geçecek inş...artık işten gelir gelmez hemen bilgisayara koşacağım meraktan......ben bide listenin sonlarındayım,benim için daha heyecanlı olacak bu süreç..
nete her girdiğimizde bi bebek haberi almak çok iyi gelecek herkese..iyi haberler almaya ihtiyacımız var zaten...
.hayırlısıyla tabii..çalışmaya devam..:):dance::
Kızlar işten çıkıyorum eve gidiyorum,girebilirsem akşama yoksa yarına görüşürüz..Öpüyorum sizii çokkk!!
Kızlar, bugün itibariyle bütün adet ya da gebelik herneyse belirti melirti kalmadı ortada. :uhm:
Göğüslerim ilk defa bu ay 1 haftadan beri çok şiddetli sızlıyordu dokunamıyordum şu an sadece bastırınca acıyor. Kasığımdaki batmalar sadece yatarken kendini gösteriyor. Akıntımda dün geceye kadar çoktu bugün o da çok azaldı.
Ben bu ayda ümitlenmesem iyi olacak.
"Temmuz ayında hamile kalmak isteyenler" başlıklı konu açarsanız beni ilk sıraya yazın :1ninca:
Ay Nalancımm aminn inşallahh,çok heyecanlı bir ay bu eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?