• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Yazgımla kanlı bıçaklı
Kalbim hep alacaklı
Hayalim üç kelime
Oda şöyle evli mutlu çocuklu.

kızlar hepinize armağan ediyorum evli mutlu çocuklu :) :dance:

Evli ve mutlu kısmını hallettiğimize göre çoğu gitmiş azı kalmış hihoyyyt,yakında hayallerimize kavuşacağız hayırlısıyla

s.a. kızlar.. Bugün güne bir çoğumuz gibi bende kötü başladım. Haberleri izledikçe ağlamaktan içim dışıma çıktı. Gazze'ye giden yardım gemilerimize siyonist İsrail'in hain saldırıları bugün benim hamilelik merakımı ve sabrımı fazlasıyla bastırdı.

Dünya çok acımasız hale geldi. Ahir zamanda çocuk isteyerek çok büyük bir cesaret örneği gösteriyoruz. Rabbim cümlemize hayırlı evlat nasip etsin.

Bugün dualarımızda orda ki müslüman kardeşlerimize ve insani yardım duygusuyla bu gemiye binen tüm insanlara yer verelim.
Bekar olsaydım şu an mutlaka bu konuyla ilgili bir mitingde olurdum ama şu an elimden birşey gelmediği için en azından duygularımı sizinle paylaşmak istedim :delphin:

Gerçekten artık İsrail'in utanması gereken bir olay..silahsız insanları haince öldürmek insanlık dışı.. :kızgın:

evet bazen bende böyle bir dünya ya çocuk yapmak ne kadar doğru diyorum kızıyorum hatta
ama herşeye rağmen istiyor insan işte allah herkesin yardımıcısı olsun ordakı insanlarımızada alllah yardım etsinnn:Saruboceq:

Hürriyet-Ertuğrul Özkök alıntı:

Hemen yazmış internette yayınladılar
Yarını bekleyemedim diyor:

Bazı anlar vardır.

Yarını bekleyemezsiniz.

Bir saat bekleyemezsiniz.

ıçinizde bir korku da yok değildir.

"Acele edersem yanlış bir şey yapar mıyım?"

Ama siz daha o soruyu sormadan, içinizde bir başka ses avaz avaz bağırmaya başlar.

"Çığlık hançerenize takıldığı zaman geç kalmak acele etmekten daha kötü bir şeydir."

Bu yazı öyle bir duyguyla yazılmıştır.

Sıcağı sıcağına, duygunun en yüksekte olduğu anda.

"Sağ duyu" kelimesini, "Teenni ile davranmak" duygusunu bir kenara bırakarak, o an dile getirilen duygulardır bunlar.

Hele hele kader, aynı sabah iki yakanıza da yapışmışsa;

Kahpe felek aynı anda canınızın iki yanını da acıtmışsa;

Önce hangisine ağıt yakacaksınız?

ıskenderun'da şehit olan 6 çocuğunuza mı?
Yoksa gemide hayatını kaybeden insanlara mı?

ısyan halindeyim.

Bir yandan ölenler için isyandayım, bir yandan beni bu ikilem içinde bırakan kadere küsüyorum.

Ben ki, böyle konularda hep serinkanlı durmayı tercih ederim;

"Avaz avaz bağırıyorum

Olmaz böyle şey.

ısrail Hükümeti'nin yaptığı bu saldırının ne kabul edilebilir bir yanı vardır, ne de hafifletici nedeni.

Bu kadar teknik imkanı olan, geliştirdiği teknolojilerle bu kadar övünen, bunca yıldır askeri harekat yapan bir devletin yapacağı iş midir bu?

Ey ısrail devletinin yetkilileri;

Bunu bize açıklayamazsınız.

Dünya kamuoyuna da açıklayamazsınız.

Türkiye'de bunun altında kalırsınız.
Dünyada da kalırsınız.

Sizi savunacak eski dost bile bulamazsınız.

ısrail'in bir şey yapacağını bekliyordum.
Ama bu ahmaklığı, bu gaddarlığı, bu ahmakça gaddarlığı asla beklemiyordum.

Bu saldırı hiç birimizin kafasında, en küçük "ıma'yı", en küçük "Ama'yı" bırakmadı.

Ben bölgenin insanı olarak artık korkuyorum.

Yanı başımızda, ne yapacağı belli olmayan, her an her tür deliliği yapabilecek bir devlet var.

Aklı başında bir ısrail vatandaşı şunu düşünmeli.

ısrail askeri o gemide yardıma giden insanları değil, kendini vurdu.

O gemide ölen insanlara üzüleceğiz, ama ötekine ne yazık ki üzülmeyeceğiz.

Ya ıskenderun'daki çocuklarımız.

Hepimize, aynı gece, aynı sabah, bu tesadüf mü dedirten, o alçak saldırı.

"Bu da geçer" diyen varsa;

Söyleyeyim.

Bunlar da geçmez.

Bazı şeyler var hiç geçemez...

ya arkadaşlar şimdi bu konunun üzerine iyi olmicak ama ben bişey sormak istiyorum.. araştırdım pek bişey bulamadım..size sorayım dedim..bugün sabah kalktığımda boynum da yani daha doğrusu boynum ve omzumun birleştiği yerde bi kızarıklık vardı ama kıpkırmızıydı ve sertti..bende kocaman bi sivilce çıkacak galiba diye düşündüm..ama şimdi rengi açılmış ve çok kaşınıyor ,üzeri pütür pütür olmuş..ne olabilir bilgisi olan var mı mafoldumben

slm kızlar ben geldımm:teytey: mşlh ben yokken bol bol konusmusunuz yetısemedım eskılerı okurken

ya arkadaşlar şimdi bu konunun üzerine iyi olmicak ama ben bişey sormak istiyorum.. araştırdım pek bişey bulamadım..size sorayım dedim..bugün sabah kalktığımda boynum da yani daha doğrusu boynum ve omzumun birleştiği yerde bi kızarıklık vardı ama kıpkırmızıydı ve sertti..bende kocaman bi sivilce çıkacak galiba diye düşündüm..ama şimdi rengi açılmış ve çok kaşınıyor ,üzeri pütür pütür olmuş..ne olabilir bilgisi olan var mı mafoldumben

hiç bir fikrim yok canım ya ama dr bi gitsen stresten olmasın

inş yaa :) inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yarın başlıyoruz sırayla regl den kaç gün sonra belli olur

inş yaa :) inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yarın başlıyoruz sırayla regl den kaç gün sonra belli olur

regl den 3 gun gecıken testde kesın kesın %99 cıkıyo kan yada ıdrar farketmez doktorum 3 gun yapın testı gecıkırsen dedı bana ona gore kızlar 3 gun gecıken sarılsın testlere hadı bakıyımhihoyyytalkisalkisalkis

Back