Yazgımla kanlı bıçaklı
Kalbim hep alacaklı
Hayalim üç kelime
Oda şöyle evli mutlu çocuklu.
kızlar hepinize armağan ediyorum evli mutlu çocuklu :) :dance:
s.a. kızlar.. Bugün güne bir çoğumuz gibi bende kötü başladım. Haberleri izledikçe ağlamaktan içim dışıma çıktı. Gazze'ye giden yardım gemilerimize siyonist İsrail'in hain saldırıları bugün benim hamilelik merakımı ve sabrımı fazlasıyla bastırdı.
Dünya çok acımasız hale geldi. Ahir zamanda çocuk isteyerek çok büyük bir cesaret örneği gösteriyoruz. Rabbim cümlemize hayırlı evlat nasip etsin.
Bugün dualarımızda orda ki müslüman kardeşlerimize ve insani yardım duygusuyla bu gemiye binen tüm insanlara yer verelim.
Bekar olsaydım şu an mutlaka bu konuyla ilgili bir mitingde olurdum ama şu an elimden birşey gelmediği için en azından duygularımı sizinle paylaşmak istedim
Yazgımla kanlı bıçaklı
Kalbim hep alacaklı
Hayalim üç kelime
Oda şöyle evli mutlu çocuklu.
kızlar hepinize armağan ediyorum evli mutlu çocuklu :) :dance:
Gerçekten duygulara tercüman bir yazı olmuş..
ya arkadaşlar şimdi bu konunun üzerine iyi olmicak ama ben bişey sormak istiyorum.. araştırdım pek bişey bulamadım..size sorayım dedim..bugün sabah kalktığımda boynum da yani daha doğrusu boynum ve omzumun birleştiği yerde bi kızarıklık vardı ama kıpkırmızıydı ve sertti..bende kocaman bi sivilce çıkacak galiba diye düşündüm..ama şimdi rengi açılmış ve çok kaşınıyor ,üzeri pütür pütür olmuş..ne olabilir bilgisi olan var mı mafoldumben
slm cnm hoşgeldina.s.
valla ii regl olmayalım diye dua ediyoruzz :) sabırsızlıklaaaaa :)hihoyyyt
Hoşgeldin olumunekankayizsmile
inş yaa :) inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yarın başlıyoruz sırayla regl den kaç gün sonra belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?