• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Ben bir şekilde ayarlasamda eşimin gelmesi zor olabilir.Ama oda sadece her ay yumurtlama zamanı izin ayarlasa.. a.s

bı alemsın canım yaaa...onunda stres atmaya hakkı yokmu yazık esıne 2 nız bıraber gıdın bencee..senın kadar belkı oda bellı etmesede streslıdır

SEDA DIKER= HAYATINDAN BIR ALINTI

8 yıl önce başladım. O sırada tıp doktorları bana ?Kısırlık? tanııı koymuşlardı. Uzun yıllar kısırlık tedavisi gördükten ve başarısız sonuçlar aldıktan sonra, çocuk yapmaktan vazgeçmem tavsiye edildi. Tam bu noktada enerji şifacılığı, yönlendirmeli meditasyon ve hipnoz terapilerine katıldım. Tıbbi yardımın yanısıra, ruhsal ve duygusal denge noktama gelebilmenin de aynı ölçüde önemli olduğunu keşfettim. Bilinçaltımda farkında olmadan taşıyor olduğum, ?annelik ve kadınlık? üzerine tüm olumsuz kalıplarımı kırarak temizleme çalışmasına girdim. Bu konunun ruhumda ve bedenimde açtığı yaraları tek tek onardım. Stres, üzüntü, kadınlığımı sorgulama, eşimle oluşan ailevi problemler ve sorunlarımı yenmeyi başardım. Ve 1 yıl sonunda, hazır olduğumu hissederek, yeniden doktorlarımızın yardımına başvurdum. Bu benim 7. tüp bebek tedavim olacaktı. Bu kez başarılı oldum.

SEDA DIKER= HAYATINDAN BIR ALINTI

8 yıl önce başladım. O sırada tıp doktorları bana ?Kısırlık? tanııı koymuşlardı. Uzun yıllar kısırlık tedavisi gördükten ve başarısız sonuçlar aldıktan sonra, çocuk yapmaktan vazgeçmem tavsiye edildi. Tam bu noktada enerji şifacılığı, yönlendirmeli meditasyon ve hipnoz terapilerine katıldım. Tıbbi yardımın yanısıra, ruhsal ve duygusal denge noktama gelebilmenin de aynı ölçüde önemli olduğunu keşfettim. Bilinçaltımda farkında olmadan taşıyor olduğum, ?annelik ve kadınlık? üzerine tüm olumsuz kalıplarımı kırarak temizleme çalışmasına girdim. Bu konunun ruhumda ve bedenimde açtığı yaraları tek tek onardım. Stres, üzüntü, kadınlığımı sorgulama, eşimle oluşan ailevi problemler ve sorunlarımı yenmeyi başardım. Ve 1 yıl sonunda, hazır olduğumu hissederek, yeniden doktorlarımızın yardımına başvurdum. Bu benim 7. tüp bebek tedavim olacaktı. Bu kez başarılı oldum.

Kitabıda var, "Beni Ararken",Pek bu konular ile ilgili yol göstermiyor daha çok roman havasında ama çok sürükleyici güzel bir kitap..

COLOR="Blue"]günaydın kızlar

malum bugün ülkemiz için çok kötü bi gün şerefsz israilin yaptığı affedilemez.Kızlar rica ediorum aşağıda ki yazıyı dağıtmaya çalışalım
[/COLOR]

İşte İsrail'in Malları/Ürünleri..
--------------------------------------------------------------------------------

ACE - ALDAYS - ALGİDA - ALO - ALORKO - ARİEL - AXE - BALLERİNA - BARCLAY - BIBO - BLENDAX - BRUT - CALVE -CAPPY - CARREFOUR - CARTEDOR - CARUSUN - CHESTERFIELD - CIF -CLEAR - CNN - COCACOLA - CORNETTO - DANONE -DISNEY - DOMESTOS - DOVE - DUNHILL - ELİDOR - FANTA - FEBREZE - HR ORGINS - IBM - IMPULSE - IPANA - JACOBS - JOHNMON - KENT - KITKAT - KIWI - KLEENEX - KNORR -KOMİLİ - KOROPLAST - KRAFT - LEGGS -LEVER - LİPTON -LM - LOREAL - LUX - MAGGI - MAGNUM - MARLBORO -MAX - MAXWELL - MC DONALDS - MILKA - MİS - NESCAFE - NESQUIK - NESTLE - NOKIA - OLD SPANAC - OMO - ORGANİCS - ORKID - PALLMALL - PANTENE - PARLIAMENT -PRIMA - PRINGLES - PROFILO - REJOICE - REXONA - RİNSO - SALEM - SANA -SARALLE - SCHWEPPES - SENSUN - SİGNAL - SOLERO -SPRITE - SUAVE -TANG - TIMOTE - TURKUAZ -UNIPRO -VAKKO - VARTA - VİECNETTA - VİM - WINSTON -YUMOŞ

bu mallardan her alışnızda bir masumun hayatı ellerinden kayıyor ,lütfen bu malları kullanmayalım!!

Nablus’taki Necah Üniversitesi Siyasi Bilimler Profesörü Abdüssettar Kasım, Siyonistlere ait malların boykot edilmesini isterken, bu malların alınmaya devam edilmesinin Filistinlilere yönelik katliama destek anlamına geleceğini belirtti.
Kasım, açıklamasında “İsrail mallarını alan kişi İsrail işgal devletini gönüllü olarak desteklemiş sayılır. Ayrıca bu tutum İsrail’in Filistin’e ve Müslüman halklara yönelik saldırılarına güçlü bir destektir” ifadelerini kullandı. Bir kiloluk İsrail hurmasının fiyatının 35 Şikel olduğunu ifade eden Kasım, bir kg. İsrail hurması alan kişinin 44 mermi fiyatını İsrail’e ödediğini, bunun da 44 Filistinli ya da Lübnanlının öldürülmesine yardım etmek anlamına geldiğini ifade etti.“Niçin Özerk Yönetim, Filistinlileri n ihtiyaç duymadığı ya da elinde alternatifinin bulunduğu ürünlerin ithalini yasaklamıyor?” şeklinde konuşan siyasi bilimler profesörü, Özerk Yönetim yetkililerinin bu topraklar için mücadele vermediğini savundu.

arkadaşlar, cocacolanın tersten yazımını biraz düzenlediğimizde arapça yazı çıkıyor anlamı ise !!!peygamber yok,mekke yok!!!! lütfen bu malları kullanmayalım.biliyormuydunuz her nescafe içişinizde israile 4 kurşun kazandırıyorsunuz

Kitabıda var, "Beni Ararken",Pek bu konular ile ilgili yol göstermiyor daha çok roman havasında ama çok sürükleyici güzel bir kitap..

evet ana sayfasında gordum kıtabını dedıgın gıbı pek bunlarla ılgılı sayfasındada bısey yazmıyor ama kıtabı okumak lazım galıba cunkı cok sey yasamıs sanırsam sen okudunmu kıtabını canım

STRES VE OLUMSUZ ETKıLERı

Yıllar süren kısırlık dönemimden biliyorum. Bu problem, hanımlarda çeşitli duygusal yan etkiler bırakıyor. Stres, çaresizlik, endişe, kendine güvensizlik, üzüntü, hatta cinsellikten eskisi kadar zevk alamamak, bunlardan en önemli olanları.
ışin kötü yanı, kısırlık bizde stres yaratıyor, ve malesef, stres kısırlığı daha fazla artırmaya başlıyor. Çünkü stres doğrudan hormonlarımızı etkiliyor. Böylelikle insan kendisini kıramadığı bir döngünün içinde hapsolmuş bulabiliyor.

Amerika Birleşik Devletleri?nin beni en çok etkileyen yani, her konuda bilimsel araştırma yapılmasına önem vermesidir. Amerikalılar, bilinçaltımızın ve alternatif tedavi yöntemlerinin bedenimiz üzerindeki etkilerini ciddi ve geniş kapsamlı tıbbi araştırmalar sonucunda kabul etmişler, pek çok hastanesinde holistik tedavi merkezleri kurmuşlardı bile?
Bu araştırmalardan birini sizinle paylaşmak istiyorum.

Bilimsel araştırmalar, stresin kısırlık tedavisinde olumsuz etkisi olduğunu gösteriyor

1978 yılında The Body-Mind Institute of Harvard Medical School bünyesinde, hanımlarda açıklanamayan kısırlık üzerine yapılan kapsamlı bir araştırmada özellikle yönlendirmeli meditasyonun kadınlar üzerindeki stresi oldukça azalttığı gözlenmişti. Programın ana amacı, hanımların hamile kalmaya odaklanmak yerine, hayattaki güzellikleri fark etmek ve kendilerini mutlu edecek başka alanlara konsantre olabilmelerini sağlamak olduğu halde, 10 haftalık programı tamamlayan kadınlardan %57 sının, altı ay içinde hamile kalabildiği tespit edilmişti. Ne kadar etkileyici öyle değil mi? Bu konuda daha geniş bilgiyi holisticonline.com adresinden bulabilirsiniz.

Şimdi bu nasıl olur diyeceksiniz. Şunu eklememe izin verin. Meditasyon ya da hipnoz programları, asla tıbbi yardımın yerine geçmez. Bu bir bütün olarak düşünülmelidir.

Seda Diker'in Yazısından Alıntıdır..

evet ana sayfasında gordum kıtabını dedıgın gıbı pek bunlarla ılgılı sayfasındada bısey yazmıyor ama kıtabı okumak lazım galıba cunkı cok sey yasamıs sanırsam sen okudunmu kıtabını canım

Okudum canım ama kitabı kendi yaşadıklarını pek anlatmıyor,daha çok roman gibi..

günaydın kızlar ben geldim.Nasılsınız bugün?
hperi mesajına aldım canım teşekkürler bizim için araştırdın uğraştın canım benim allah razı olsun.

günaydın kızlar ben geldim.Nasılsınız bugün?
hperi mesajına aldım canım teşekkürler bizim için araştırdın uğraştın canım benim allah razı olsun.

Canım günaydın,aşkolsun ne demek uğraşmak, umarım işe yarar olumlu sonuçlar almanıza vesile olur..

Back