• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Seda Diker den alıntıdır..

TÜP BEBEK KOÇLUK PROGRAMI HAKKINDA

Hepinize Merhaba,

Bildiğiniz gibi çocuk sahibi olmak isteyen hanımlarla tüp bebek koçluk programı adı altında bir dizi çalışma yapıyorum. Hanımlar bana telefon açıp ta bilgi almak istediklerinde, haklı olarak öğrenmek istedikleri çok şey oluyor. Bu yazıda hem onlara koçluk programımı anlatmak istiyorum hem de tüp bebek deneyen hanımların bana gelemeseler bile evde kendi kendilerine neler yapabilecekleri hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.

Anne olamamak, bir kadın için çok zor bir duygu. ınsan eşinin karşısında kendini yeterince kadın hissedemiyor. Eşe dosta karşı boynu bükük duruyor. Üstelik bu duyguları dışarıda hiçbir zaman belli etmek istemiyor. Cinsel hayatı neredeyse doktorların verdiği takvim ve vücuduna verilen hormonlarla sınırlı kalıyor.

Yine de kadın, çok güçlü bir varlık. Bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Her şeye rağmen onca hormonu vücuduna yükletmeyi gözer alıyor. Vücut su tutuyor hatta kilo alabiliyor. Tüp bebek sürecinin her aşaması zaten ayrı bir heyecan ver stres kaynağı, ama o umut zamanı ve umutların tükendiği negatif test sonuçlarını almak büyük bir yıkımdır. Her denemede yeni bir umut başlar. Hayaller kurarsınız. Karnınızda hissettiğiniz her ağrıyı, her kasılmayı, tehlike olarak görürsünüz. Sonra BHCG testi yaptırma günü gelir çatar. Sonuç negatif çıktıysa büyük hayalleriniz yıkılmıştır. Ve yeniden deneme yapmak için hem delicesine bir arzu duyar, hem de o denemeden korkarsınız. Ya bir daha başarısız olursam?Ya hiç çocuğum olmazsa?

Bütün bu duygusal fırtınanın içinde, doktorunuzun karşısına yeniden oturduğunuzda şu sözleri duyarsınız:

?Stresten uzak durun. Çocuk isteğinizi unutun. Ona odaklı yaşamayın.?

Sanki mümkünmüş gibi? Büyük cesaret işi? Kadınlar çok cesaretli..Çok dirayetli? Bilirim çünkü o yollardan ben de geçtim. Aynı yoldan geçen bütün kadınları kutluyorum.

Gelelim benim tüp bebek koçluğu programıma? ıçeriğini son 1 yıldır biraz değiştirdim. Artık duygular üzerinde çalışmanın ve olumsuzu olumluya çevirmenin ne kadar önemli olduğunu daha iyi biliyoruz. Özellikle kuantum fiziğinde, çekim yasasında, pozitif duyguların hayatımıza pozitif olayları ve başarıyı çektiğini, hatta DNA mızın duygularımızdan etkilendiğini de biliyoruz. Duyguların DNA üzerindeki ve beden üzerindeki etkileri 90 lı yıllardan beridir, Amerikan Ordusu bünyesinde bile araştırılmış bir konu. Ve sonuçları öylesine şaşırtıcı ki, bugün alternatif tıp bölümlerinde aktif olarak kullanılıyor.

Araştırmalara göre, bedenin üzerinde duyguların etkisi kalıcı olarak 3 ay civarında etkili oluyor. Çünkü vücuttaki hücreler kendilerini 3 aylık bir dönemde yeniliyorlar. Yani aslında biz tamamen değişiyoruz. Ama değişirken, hücrelerin ve kromozomların kodlarının kendini kopyalaması sırasında, duygusal kodlar çok etkin rol oynuyor. Dolayısıyla stres ve ?Ben anne olamam? duygusunun bedeniniz üzerindeki etkilerini hayal edebiliyor musunuz?

Zaten bu etkiler de laboratuar ortamında ölçülmüş. Yaklaşık %33-40 aralığında başarıyı düşürüyor. Stresli hanımlar, hormon iğnesi bile olsalar, her 3 yumurtalarından 1 tanesini kaybediyorlar. Embriyolarının yerleşme safhasında 5 embriyodan 1 tanesini kaybediyorlar. Zaten laboratuar ortamında da embriyo oluşturma aşamasında da kayıplar yaşanabiliyor. O yüzden, duygularımızı, bilinçaltımızı özenle programlamalıyız.

Bana gelen hanımların, tüp bebek deneme sürecinden 3 ay önce gelmeleri çok daha iyi olur. Ama eğer buna vakit yoksa, yine de programa katılmalarında fayda var.

Hanımlarla 4 aşamalı çalışıyorum. 1. aşamada muhakkak konuşuyoruz ve öyküyü dinliyorum. Birlikte neler yapabileceğimizin planını çıkartıyoruz. 2. aşamada, bastırılmış, birikmiş olumsuz duygular ve öfkeler topraklanıyor. Yani vücuttan çıkartılıyor. Bu çalışmayı evde de tekrar etmelerini istiyorum. 3. Aşamada, varsa eğer korkuyu yerleştiren kök olaya gidiyoruz. Çocuklukta ya da bebeklik döneminde bilinçaltına kazınmış bir kilit niteliğinde inanç kalıbı varsa onu çözüyoruz. En son aşamada, annelikle ilgili olumlu duyguları, rahatlığı ve huzuru bünyeye yerleştiriyoruz.

Eğer bana bireysel seanslara gelemezseniz, workshop programıma katılabilirsiniz. 5-7 kişilik gruplar halinde yaptığımız çalışmada, hem duyguların DNA ve beden üzerindeki etkisi üzerine geniş bilgi hem de kendi öfkelerinizi ve olumsuz kalıplarınızı keşfetmek ve topraklamak ve en son olumlu duyguyu yerleştirmek üzere oto hipnoz ve duygu değişim programı bulacaksınız. Ama workshop tan çıktığınızda her şeyi çözmüş olamazsınız. Bu sizin için bir başlangıç olmalı sadece. Daha sonra evde çalışmalarınızsa devam etmelisiniz. Bilinçaltınıza anne olabileceğinizi yerleştirmek ve bedeninizi buna programlamak için çalışma yapacaksınız. Üstelik bana bağımlı olmayacaksınız.

Benim sürecim evde tek başıma devam etmişti. Ben hep size destek olacağım. Workshop katılımcılarım bana mail ile her zaman danışabilirler.

Hepinizin arzularınıza kavuşmasını diliyorum.

Unutmayın, kırılamayacak hiçbir kısırdöngü yoktur.

arkadaslar bende cumartesı gunu asılama oldum bende merak edıorum sonuc ne cıkıcak ama sankı olucak gıbı genede bılmıorum ısallah olur cok ıstıyorum allah her ısteyene bu yolda sabır wersın

arkadaslar bende cumartesı gunu asılama oldum bende merak edıorum sonuc ne cıkıcak ama sankı olucak gıbı genede bılmıorum ısallah olur cok ıstıyorum allah her ısteyene bu yolda sabır wersın

Amin canım,inşallah bebişine kavuşursun bu ay..11-12 Haziran gib test yapacaksın değil mi,bizide haberdar et..

ınşlh canım umdugun bekledıgın gıbı haberler alırsın darısıda burda bebek ozlemı cekenlere ınşlh:Saruboceq:

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı
:nazar:|eelifes
:nazar:|yabangulu07
:nazar:|||[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|BAT
ozlemyalcinkaya|01.06.2010
angelic|01.06.2010
leguin|02.06.2010
mervos|02.06.2010
1masal|03.06.2010
duygudb|03.06.2010
edammm|06.06.2010
CEZA83|06.06.2010
hperi|06.06.2010
CNNYSR|08.06.2010
karakaya|08.06.2010
japonica|09.06.2010
N_a_l_a_n|10.06.2010
darksoulriver|10.06.2010
cat27|10.06.2010
darkangellove58|12.06.2010
gizem.85|13.06.2010
civcivelek|13.06.2010
busecan|14.06.2010
mse121822|15.06.2010
pretty9217|15.06.2010
Nimett07|15.06.2010
gyshnky|16.06.2010
cici_22|17.06.2010
hayat!!!|17.06.2010
ozpar|20.06.2010
ua27|20.06.2010
abiyekuzu|22.06.2010
nurberra|23.06.2010
banu77|?
hilal24|?
[/table]

Son düzenleme:
s.a. kızlar.. Bugün güne bir çoğumuz gibi bende kötü başladım. Haberleri izledikçe ağlamaktan içim dışıma çıktı. Gazze'ye giden yardım gemilerimize siyonist ısrail'in hain saldırıları bugün benim hamilelik merakımı ve sabrımı fazlasıyla bastırdı.

Dünya çok acımasız hale geldi. Ahir zamanda çocuk isteyerek çok büyük bir cesaret örneği gösteriyoruz. Rabbim cümlemize hayırlı evlat nasip etsin.

Bugün dualarımızda orda ki müslüman kardeşlerimize ve insani yardım duygusuyla bu gemiye binen tüm insanlara yer verelim.
Bekar olsaydım şu an mutlaka bu konuyla ilgili bir mitingde olurdum ama şu an elimden birşey gelmediği için en azından duygularımı sizinle paylaşmak istedim :delphin:

Yazgımla kanlı bıçaklı
Kalbim hep alacaklı
Hayalim üç kelime
Oda şöyle evli mutlu çocuklu.

kızlar hepinize armağan ediyorum evli mutlu çocuklu :) :dance:

s.a. kızlar.. Bugün güne bir çoğumuz gibi bende kötü başladım. Haberleri izledikçe ağlamaktan içim dışıma çıktı. Gazze'ye giden yardım gemilerimize siyonist İsrail'in hain saldırıları bugün benim hamilelik merakımı ve sabrımı fazlasıyla bastırdı.

Dünya çok acımasız hale geldi. Ahir zamanda çocuk isteyerek çok büyük bir cesaret örneği gösteriyoruz. Rabbim cümlemize hayırlı evlat nasip etsin.

Bugün dualarımızda orda ki müslüman kardeşlerimize ve insani yardım duygusuyla bu gemiye binen tüm insanlara yer verelim.
Bekar olsaydım şu an mutlaka bu konuyla ilgili bir mitingde olurdum ama şu an elimden birşey gelmediği için en azından duygularımı sizinle paylaşmak istedim :delphin:

Evet bu dünyaya çocuk getirmek aslnda büyük cesaret isteyen bir iş,giderek kötüleşen bir dünyada yaşıyoruz.Sadece Türkiye değil tüm dünya acınacak halde.
Bizim nesillerimiz bari hayırlı evlatlar yetiştirse..Biz okumuş kültürlü kesimiz ve bu yüzden bazı şeylerin farkındayız,ya Türkiyenin yarısından fazlasının hali ne,zavallı milletim zavallı ülkem,cahillik diz boyu..

Back