Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Kızlar günaydın. Yumurtlama döneminden sonra beli çok ağrıyan var mı aranızda? Listedekilerin hepsinin ilk gebeliği mi olcak?Tecrübeli olan varsa paylaşabilir mi?

Kızlar günaydın. Yumurtlama döneminden sonra beli çok ağrıyan var mı aranızda? Listedekilerin hepsinin ilk gebeliği mi olcak?Tecrübeli olan varsa paylaşabilir mi?

benim ilk olcak inş.ama olur canım normaldir.özellikle yumurtlama döneminde olur.belki yumutluyorsundur.bazen geç olabiliyormuş.

ya evet bende bu hafta bacak ağrısı kasık ağrısı çok çektim ondan mı ayy 2 gündür fenayım

benim ilk olcak inş.ama olur canım normaldir.özellikle yumurtlama döneminde olur.belki yumutluyorsundur.bazen geç olabiliyormuş.

Doktora gittim 25 mayısta. Vajinal ultrasonla baktığında yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi. Sonuçta yumurtanın ömrü en fazla 24 saat O yüzden kafam karıştı.

Ama bir de şöyle bir durum vardı. Birkaç tane yumurta daha oluşmuş ancak büyümemiş. Acaba onlar büyüyüp çatlıyor olabilir mi? Acaba embriyo tutunmaya çalıştığında böyle mi oluyor?Benim bildiğim gebeliğin ilerleyen dönemlerinde bel ağrısı olur.
:uhm:

ozamn yerleşme ağrısı olabilir.

Ne çok acaba oluşuyor kafamızda,24 saat yanımızda bir jinekolog olması lazım :))

evet keşke bende bunca zamandır yapsaydım yumurta takibi diyorum,ama üşengeçlik gidip gelmeye üşendim , ama kaçış yok aşılama yüzünden habire gideceğim haziranda,ayy kızlar aşılama tutarmı acaba?Genelde ilk seferde tutmuyormuş

kızlar gunaydınn canlarr.topiğiğmizin anne adayları nasılsınız:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…