En yakın arkadaşımla,annemle,eşimle bile bu duygularımı paylaşamıyorum..İyiki varsınız,gerçekten sizleri tanımasamda çok seviyorum.Benim yanımda olup kendimi iyi hissetmemi sağladığınız için..
Birbirimize hep destek tam destek :)))) (her konuda bencede,herhalde tek derdimiz çocuk olmasa gerek,iş güç kaynana,kilo,varis,selülit,tatil..)
kızlar bende okuldan geldim.yemeğim yok ama hiç de bişy yapasım yok
böyle durumlarda ben cuma akşamı kahvaltısı yapıyorum,yada mantı,yada kandır kocayı dışarı çıkın :)
aynen canım.ben eşim stres olmasın diye ona bile nekadar istediğimi belli edemiyorum.
ayyy yok o hakkımı dün kullandım(dışarı çıkma).akşam dersim vardı.çıkınca beni almaya geldi.ordan yemeğe gittik.bu akşamda çorbam var 2 gün öncesinden.buzluktan haşlanmış ayşekadın fasulye var onu çıkarıp kavurayım.yeter işte dimi ya?
yeter tabi daha ne olsun,zaten akşam çok ağır yememek lazım :)
demi ya:)hperi canım benim canım yemek yapmak istemediği zaman senle konuşayım
canikolar ben çıkıyorum,akşam giremem sanırım,misafirim gelecek.Yarına kadar kendinize çok iyi bakın.Hepinizi öpüyorumm!! opuyorumnanaktan
ben 3. klomen denememi yaptım... pco var bende. yumurtalar gelişmiyor... çatlatma iğnemi bugün vuruldum adet tarihim 16 Haziran olacak... Umarım bu sefer göreceğim kırmızı 2. çizginin kırmızısı olur.
Günaydıııınnn kızlaaarrr hihoyyyt Nasılsınız bugün??
günaydın kızlar haziran ayında hamile kalmaya Allahın izniyle bende adayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?