• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

ama biz öyle olmayalım..hem birlikte kalırsak hamile olan arakadaşlar olmayanlara daha iyi bilgi verir.. hem ayrılmamış oluruz olumunekankayizsmile

evet öyle olmayalım ayrılmayalım bebek yapmak için deneyimlerimizi yazıyorduk sonra bebek beklerkenkileri yazarız daha sonrada bebişlerimiz hakkında yazarız

peki hamile olanlar niye girmiyo :oklava:

galıba dıger hamıs topiklerıne gırıyolar ben kızıyom sahsen.sonucta burda hamıle olmayı ıstıyosun dertlesıyosun sonra oluncada cıkıp gelmıyosun.

Kızlar karınım çok acıktı ama yemek yiyemedim midem bulandı ve 2 tabak karpuz yedim bilmiyorumkismile

mşlh canım afıyet olsun karpuz sısırır zaten doymus gıbı olmusundur

özlemezmiyiz kız hiçolumunekankayizsmile

ah canımmm tatlım saolll bende sızı ozluyorum ınanınkıı cunkı bu ozleme deger kısılersınız canlarımmopuyorumnanaktan

evet öyle olmayalım ayrılmayalım bebek yapmak için deneyimlerimizi yazıyorduk sonra bebek beklerkenkileri yazarız daha sonrada bebişlerimiz hakkında yazarız

valla dusuncen super canımkaydirigubbakcemile5

eğer hamileler başka topiğe gidipte buraya uğramamışsa listede olmalarının bir anlamı yok kızlar silin o zaman :olmaz:

bencede sonucta devamlı konustumuz kısılerı bılıyoruz kım gırıyor kım gırmıyor bılıyoruz degılmııı sonuna kadar destekcınızım kızlar..kaydirigubbakcemile5:3:

ben çıkıyorum kızlar...akşama görüşürüz artık..kendinize ii bakın...POZİTİF DÜŞÜNCEEEEE her yanınızı sarsın

BEnde çıkıyorum kızlar..yarın girerim artık..kendinize iyi bakınn..öptümm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sonrada 2. bebeklere karar veririzalsanaalsanasmile :1:

sahsen ılkıne hamıs kalırsam uzun bı zaman 2.yı dusunmıcemm kısmet tabıkı ama ılkını halledersek calısmalardankaydirigubbakcemile3

BEnde çıkıyorum kızlar..yarın girerim artık..kendinize iyi bakınn..öptümm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gule gule canımm..yarın erken gelll olurmuu:gitme:

ben çıkıyorum kızlar...akşama görüşürüz artık..kendinize ii bakın...POZİTİF DÜŞÜNCEEEEE her yanınızı sarsın

sanada gule gule canımm sende erken gelll hafta sonunu soyle kalabalıkca bır kapatalımmmopuyorumnanaktan:lepi:

sahsen ılkıne hamıs kalırsam uzun bı zaman 2.yı dusunmıcemm kısmet tabıkı ama ılkını halledersek calısmalardankaydirigubbakcemile3

bende hemen düşünücemm çok yaş farkı olmasın ,belki 1 yada 2 yıl sonrasında tekrar debelenicem böyle,belkide ilkini tutturduktan sonra arkası daha kolay gelir hihoyyyt

bende hemen düşünücemm çok yaş farkı olmasın ,belki 1 yada 2 yıl sonrasında tekrar debelenicem böyle,belkide ilkini tutturduktan sonra arkası daha kolay gelir hihoyyyt

EWT Öyleymişl sonrada nasıl koruncam aman hamıle kalmıyım diyomuşsun
annemden aldım bilgi kaydirigubbakcemile3

benim anneminde 1,5 yıl bebeği olmamış sonra tedavi ile ben olmuşum annemde nasıl olsa tedavi ile oluyor diye korunmamış 2 ay sonra kardeşime hamile kalmış canım.Bi olunca devamı geliyordur belki yani

bende en fazla 3. yada 4 yas araları olsun ıstıyorum..zaman ne gosterır bılmıyorumm kısmet artıkk suankı dusuncem ılkını ınşlh kucagıma alırsam 2 .uzaklardaa gıbııı

benim anneminde 1,5 yıl bebeği olmamış sonra tedavi ile ben olmuşum annemde nasıl olsa tedavi ile oluyor diye korunmamış 2 ay sonra kardeşime hamile kalmış canım.Bi olunca devamı geliyordur belki yani

Oh ohh iyi bari rahatladım.Kardeş güzel birşey yaa ..Ben 2 tane doğurmak isterim..

Back