- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
eğer hamileler başka topiğe gidipte buraya uğramamışsa listede olmalarının bir anlamı yok kızlar silin o zaman lmaz:
bencede uzun zamandır gelmeyenleri siz biliyosunuz durkötükedihüso
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer hamileler başka topiğe gidipte buraya uğramamışsa listede olmalarının bir anlamı yok kızlar silin o zaman lmaz:
ama biz öyle olmayalım..hem birlikte kalırsak hamile olan arakadaşlar olmayanlara daha iyi bilgi verir.. hem ayrılmamış oluruz olumunekankayizsmile
evet öyle olmayalım ayrılmayalım bebek yapmak için deneyimlerimizi yazıyorduk sonra bebek beklerkenkileri yazarız daha sonrada bebişlerimiz hakkında yazarız
peki hamile olanlar niye girmiyo klava:
Kızlar karınım çok acıktı ama yemek yiyemedim midem bulandı ve 2 tabak karpuz yedim bilmiyorumkismile
özlemezmiyiz kız hiçolumunekankayizsmile
sonrada 2. bebeklere karar veririzalsanaalsanasmile
evet öyle olmayalım ayrılmayalım bebek yapmak için deneyimlerimizi yazıyorduk sonra bebek beklerkenkileri yazarız daha sonrada bebişlerimiz hakkında yazarız
sonrada 2. bebeklere karar veririzalsanaalsanasmile
BEnde çıkıyorum kızlar..yarın girerim artık..kendinize iyi bakınn..öptümm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum kızlar...akşama görüşürüz artık..kendinize ii bakın...POZİTİF DÜŞÜNCEEEEE her yanınızı sarsın
BEnde çıkıyorum kızlar..yarın girerim artık..kendinize iyi bakınn..öptümm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum kızlar...akşama görüşürüz artık..kendinize ii bakın...POZİTİF DÜŞÜNCEEEEE her yanınızı sarsın
Ben sizi bırakmammmmmm canlarımmmmm olumunekankayizsmile
sahsen ılkıne hamıs kalırsam uzun bı zaman 2.yı dusunmıcemm kısmet tabıkı ama ılkını halledersek calısmalardankaydirigubbakcemile3
bende hemen düşünücemm çok yaş farkı olmasın ,belki 1 yada 2 yıl sonrasında tekrar debelenicem böyle,belkide ilkini tutturduktan sonra arkası daha kolay gelir hihoyyyt
bende hemen düşünücemm çok yaş farkı olmasın ,belki 1 yada 2 yıl sonrasında tekrar debelenicem böyle,belkide ilkini tutturduktan sonra arkası daha kolay gelir hihoyyyt
EWT Öyleymişl sonrada nasıl koruncam aman hamıle kalmıyım diyomuşsun
annemden aldım bilgi kaydirigubbakcemile3
benim anneminde 1,5 yıl bebeği olmamış sonra tedavi ile ben olmuşum annemde nasıl olsa tedavi ile oluyor diye korunmamış 2 ay sonra kardeşime hamile kalmış canım.Bi olunca devamı geliyordur belki yani