• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Birgün hepimiz hamile kalacağız arkadaşlar,muhteşem annelik duygusunu yine beraber paylaşacağız.Lohusa sendromunu da beraber atlatacağız :))

kızlar ben geldımmm:dance: ozledınızmı benıı :1rolleyes: ben sızı ozledım :1hug:

ya bişeyler oluyor bana ama hastalanacağımdan da olabilir..işte akşam ateşin var diyodu eşim..bide gece biraz mide bulantısı vardı..şimdi de başım ağrıyor..bi de kasıklarım bazen ağrıyor bazen geçiyor..öyle işte..eyvahedigeldismile
İNŞ GÜZEL HABERLER VERİRSİN CNM

evet tatlım bu topiği açtığımda hamile olduğumu bilmiyordum haziranda hamile olurum belki bir umut diye açtım inş. herkese hayırlı gelir hamiş haberlerimiz çoğalır bu topiğimizi bırakmayız bebiş haberlerimizi veririrz hamileliğimiz anlatırız sonra bebişlerimizn niye gazı var niye uyumuyo niye yemek yemiyor diye dert yanarız :) sizi hamile bırakmadan hiç burdan çıkacağımı düşünmüyorum hihoyyyt

inş bizde hamıle haberlerimizi veririrzz cnm

Gebelik olduktan sonra bi sorun olmaz herhalde canım ne bileyim yinede sen bir bilene danış
kaplıca ii değil sıcak su kanama yaptırabılır ve düşük tehlikesi dikkat et sen girme dışarda otur canım ya riske atma

Amin o günleride görürüz inşallah :Saruboceq: görürüz değilmi arkadaşlar?

ay ınşlh canım goruruz nıye gormıyelımmboshayallersmile

hilalcm çok sevindim.herşey yolundaymış.yakında gzl haber bekliyz.

hılacım canım allah gonlune gore nasıp ettı ınşlh burdakı kızlarada nasıp olur ınşlh:Saruboceq:

evet tatlım bu topiği açtığımda hamile olduğumu bilmiyordum haziranda hamile olurum belki bir umut diye açtım inş. herkese hayırlı gelir hamiş haberlerimiz çoğalır bu topiğimizi bırakmayız bebiş haberlerimizi veririrz hamileliğimiz anlatırız sonra bebişlerimizn niye gazı var niye uyumuyo niye yemek yemiyor diye dert yanarız :) sizi hamile bırakmadan hiç burdan çıkacağımı düşünmüyorum hihoyyyt

valla benım bırakcak nıyetım yokk..hamılede olsam her fırsatta gırerım.sızlerle konusmadan edemem ben opuyorumnanaktan o yuzden ne olursa olsun sızı bırakmaya nıyetım yok kızlar ona gore:olmaz:

Valla korkuyorum psikolojik falan olmasından eyvahedigeldismile

canım akıldım kusura bakma:kedi:allah yardımcın olsun canım beklemek kadar kötü bişey yoktur..inşallah gerçek belirtiler olmasada yapacak bişey yok kendini üzme önümüzdeki maçlara bakcaz demi:kedi:kaydirigubbakcemile

canım akıldım kusura bakma:kedi:allah yardımcın olsun canım beklemek kadar kötü bişey yoktur..inşallah gerçek belirtiler olmasada yapacak bişey yok kendini üzme önümüzdeki maçlara bakcaz demi:kedi:kaydirigubbakcemile

CAnım ne kusuru :1hug: tabi canım hayırlısını versin Allah'ım.. :Saruboceq:

Kızlar karınım çok acıktı ama yemek yiyemedim midem bulandı ve 2 tabak karpuz yedim bilmiyorumkismile

şiddetle katılıyorum ....hamile kalanlar diğer topiklerle arkadaş oluyolar demmekkibilmiyorumkismile

ama biz öyle olmayalım..hem birlikte kalırsak hamile olan arakadaşlar olmayanlara daha iyi bilgi verir.. hem ayrılmamış oluruz olumunekankayizsmile

peki hamile olanlar niye girmiyo :oklava:

bencede yaa,işleri bitene kadarmış demekki!siz öyle olmayın kıslarrr

ah canım benımmm :teselli:

ay ayy benı ozleyenler bende sızı ozledım kızlarrr fırsat buldum an actım ıopuyorumnanaktannanın kı

sizler özlenmeyecek arkadaşar mısınız...eve gelir gelmez kendimi bilgisayarın başında buluyorum...

eğer hamileler başka topiğe gidipte buraya uğramamışsa listede olmalarının bir anlamı yok kızlar silin o zaman :olmaz:

Back