Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNŞ GÜZEL HABERLER VERİRSİN CNMya bişeyler oluyor bana ama hastalanacağımdan da olabilir..işte akşam ateşin var diyodu eşim..bide gece biraz mide bulantısı vardı..şimdi de başım ağrıyor..bi de kasıklarım bazen ağrıyor bazen geçiyor..öyle işte..eyvahedigeldismile
evet tatlım bu topiği açtığımda hamile olduğumu bilmiyordum haziranda hamile olurum belki bir umut diye açtım inş. herkese hayırlı gelir hamiş haberlerimiz çoğalır bu topiğimizi bırakmayız bebiş haberlerimizi veririrz hamileliğimiz anlatırız sonra bebişlerimizn niye gazı var niye uyumuyo niye yemek yemiyor diye dert yanarız :) sizi hamile bırakmadan hiç burdan çıkacağımı düşünmüyorum hihoyyyt
kaplıca ii değil sıcak su kanama yaptırabılır ve düşük tehlikesi dikkat et sen girme dışarda otur canım ya riske atmaGebelik olduktan sonra bi sorun olmaz herhalde canım ne bileyim yinede sen bir bilene danış
Amin o günleride görürüz inşallah :Saruboceq: görürüz değilmi arkadaşlar?
hilalcm çok sevindim.herşey yolundaymış.yakında gzl haber bekliyz.
evet tatlım bu topiği açtığımda hamile olduğumu bilmiyordum haziranda hamile olurum belki bir umut diye açtım inş. herkese hayırlı gelir hamiş haberlerimiz çoğalır bu topiğimizi bırakmayız bebiş haberlerimizi veririrz hamileliğimiz anlatırız sonra bebişlerimizn niye gazı var niye uyumuyo niye yemek yemiyor diye dert yanarız :) sizi hamile bırakmadan hiç burdan çıkacağımı düşünmüyorum hihoyyyt
Valla korkuyorum psikolojik falan olmasından eyvahedigeldismile
canım akıldım kusura bakma:kedi:allah yardımcın olsun canım beklemek kadar kötü bişey yoktur..inşallah gerçek belirtiler olmasada yapacak bişey yok kendini üzme önümüzdeki maçlara bakcaz demi:kedi:kaydirigubbakcemile
evwttttttttttttttttt:teytey:
Hoşgeldin canım..çok özledikopuyorumnanaktan
peki hamile olanlar niye girmiyo klava:
şiddetle katılıyorum ....hamile kalanlar diğer topiklerle arkadaş oluyolar demmekkibilmiyorumkismile
kızlar ben geldımmm:dance: ozledınızmı benıı :1rolleyes: ben sızı ozledım :1hug:
peki hamile olanlar niye girmiyo klava:
ah canım benımmm :teselli:
ay ayy benı ozleyenler bende sızı ozledım kızlarrr fırsat buldum an actım ıopuyorumnanaktannanın kı
ama biz öyle olmayalım..hem birlikte kalırsak hamile olan arakadaşlar olmayanlara daha iyi bilgi verir.. hem ayrılmamış oluruz olumunekankayizsmile