yabangulu07,CNNYSR kızlar günaydın niye suskunsunuz bu sabah nasıl gidiyor hamilelik varmı belirtiler
hilalcim benim günüm var daha boshayallersmile salı günü iyileştim, şimdi takvimi takip ediyorum, çalışmalara başlamak için bayanssulusmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yabangulu07,CNNYSR kızlar günaydın niye suskunsunuz bu sabah nasıl gidiyor hamilelik varmı belirtiler
canım ilk defa duydum bu ialacı bence kullanma derim ilaç kullanmayı pek sevmem sen yinede doktoruna danış derim
kızlarr bişey sorcam cyclo progynova kullanann varmı ben 4 aydır kullanıyorum adetlerimi düzenledi fakat hala hamıle kalamadım ben diyorum kı bu ilacı bırakıp deniyim bu ay fikri olan varmı
kızlar ben kahvaltı yapıp gelicem opuyorumnanaktan
gunaydın kızlar bende hıçbışey yok valla bazen hafı hafıf kasık agrısı oluyor okaar....
dr verdi zaten ama dr kızıyorum hiç ilgilenmedi verdi ilacı tamam gerçi ilaç çok ii regl düzene soktu tam günü gününe 28 günde bir adet olmamı sağladı fakat hamıle kalamadım 4 aydır bu ayda ilacsız deniyim diyorumm başka fikriniz varmı ?
günaydın kızlar dün gece mide bulantısından ve kusmadan mahvoldum 3de yattım şimdide çok bulanıyo bu kadar erken başlarmı mide bulantısıda desem psikolojık de olabilir psikolojim kuvetlidir benim birazsempatiksalakcinni sanki midemden hava çıkıyo napcam ben
canım yaa senın nekadarlık sımdı baktılarmı kanda fılan..ne dedi doktorun...
hoşgeldin özlemim çok mutlu ettin beni :) eklerim şimdi
kızlar ben kahvaltı yapıp gelicem opuyorumnanaktan
tebrik ederim yabangülü Allah tamamına erdirsin Allah büyük hayırlı evlatlar nasıp etsin inş herkese evet bencede ilaclar kımyasal 4 aydır kullandım bi ara vercem içime doğuyor ilaçsız dene diyor içimden sesler :) ne kadar zor hamıle kalmak bebği korumak allahım yardım et cümlemize duy sesimiziii
saglık ocagına gidicem gidebilirsem bugün sadece evde test yaptım :gitme:
canım amın umarım sende en kısa zamanda kavusursun bebişine...ilaçlar iyi gelmıyor bazen
insana...hayırlısı bakalım o kımyasalları vucudundan atınca kalırsın hemen ınşallah...