Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba herkese
Edamm sanada geçmiş olsun inşallah haziranda beraber hamile kalırız aynı ayda doğum yaparız:)bekleyelim bakalım neler olacak
yeni hamile kalan arkadaşlar hayırlı olsun sizede ...
heyecanınızı paylaşıyorum.
adet gecikmesinden 10 gün sonra tüm belirtileri başlamıştı bende.en çok göğüslerim değişmişti.
adetimden önce hiç başıma gelmeyen yumurtalıklarımda kasılma şeklinde kendini gösteren bir ağrım olmuştu.ani ve keskindi ağrı.hiç aklıma gelmemişti meğer hamile kalmışım.bendeki belirtileri öyleydi.
tabi sonrası kötü bitti ama bende tattım o duyguyu.inşallah tamamına eren bir hamileliğim olur.
herkese iyi günler.kendinize iyi bakın.hamile arkadaşlar sakin ve bol dinlenerek geçirin günüzü.
kendinize ii bakın
nalancım çok merak ediyoruz seni inş. hamişsindir şu testi hayırlısıyla bir yapsaydın :)
Günaydın canım dün akşam test yaptım ama kafa öle bir karıştı ki anlatamam.Sonuç negatif çıktı yani tek çizgi tabi ben yıkıldım o kadar heveslenmiştim hamileyim diye hatta kasık ağrılarımı göğüslerdeki hassasiyeti bun abğlamıştım ama değilmiş adetim de 10 geçti üstelik neyse atmadım testi bıraktım öle banyoda sabah kaltım bir baktım 2. çizgi hafif görünüyo ya ben napıcam hangisini dikkate alıcam bilemedim ..
Nolur bana bir akıl ver canım sence ne demek bu ?
Test çok bekleyince 2. çizgi çıkıyo mu öle bir bilgin var mı?
Selam canım,
daha önce gördünmü bilmiyorum ama hamilelik belirtileri bölümünde pozitif sonuç örnekleri var, bence bi test daha alıp yap.
bazı testlerin paketde yazan bi süre vardır. mesela 30 dk sonra çıkan çift çizgi geçerli değildir gibi.
ama adetinde çok gecikmiş, ben olsam dayanamazdım, kan testi yaptırıdım.[/QUOTE
bende dayanamıyorum aslında ama şu an işteyim canım öle yoğunum ki biara kaçabilirsem ki bugün çok zor kana baktırıcam yoksa içim içimi yiyip bitirecek benim ya
içimde bir his hamile olmadığımı sölüyo ama yinede bir umut işte..
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|hilal24|||
|eelifes|||
|yabangulu07|||
|||[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
mse121822|23.05.2010
pretty9217|23.05.2010
leguin|02.06.2010
banu77|02.06.2010
edammm|06.06.2010
CNNYSR|08.06.2010
karakaya|08.06.2010
japonica|09.06.2010
N_a_l_a_n|10.06.2010
cat27|10.06.2010
darkangellove58|12.06.2010
gizem.85|13.06.2010
civcivelek|13.06.2010
busecan|14.06.2010
cici_22|17.06.2010
ozpar|20.06.2010[/table]
cat27 canım ekledim seni ama 10 mayıs yazmışsın o son adette oldun demi hamilememisin yoksa o tarih geçtiği için ben onu 10 haziran olarak yazdım eğer farklı bir tarih ise sen doğrusunu yaz ben düzeltirim sonra tamammı canım.
merhaba arkadaşlar...
ben de anne olmak isteyenlerdenim...beni de eklermsiniz listeye...aranıza katılmak istiyorum..? 22 mayısta adet olmam gerekiyor.yani yarın...bekliyorum bakalım...galiba adet olcam..
nalancım çok merak ediyoruz seni inş. hamişsindir şu testi hayırlısıyla bir yapsaydın :)
Günaydın canım dün akşam test yaptım ama kafa öle bir karıştı ki anlatamam.Sonuç negatif çıktı yani tek çizgi tabi ben yıkıldım o kadar heveslenmiştim hamileyim diye hatta kasık ağrılarımı göğüslerdeki hassasiyeti bun abğlamıştım ama değilmiş adetim de 10 geçti üstelik neyse atmadım testi bıraktım öle banyoda sabah kaltım bir baktım 2. çizgi hafif görünüyo ya ben napıcam hangisini dikkate alıcam bilemedim ..
Nolur bana bir akıl ver canım sence ne demek bu ?
Test çok bekleyince 2. çizgi çıkıyo mu öle bir bilgin var mı?
Kızlaaaaaaaaarrrrrr niye kimse yok bugün? :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
ya nerdesiniz şekerler bugün neden kimse yokk
kızlar bugün mevlit okutucam demiştim okuttum o yüzden yoktum hepinize dua ettim Rabbim kabul etsin inş.
Amiiinnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu arada ben burdayım ama mesai bitti çıkıyorum artık. herkese iyi akşamlaarrr...:teytey::teytey::teytey:
hayırlı cumalar arkadaşlar benide eklermisiniz listeye 2 haziranda olcam (inşallah olmaz tabi)