• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

nalan ne oldu canım ses yok merak ettik

canım dün tatil olduğundan heryer test alamadım heryer kapalı bu akşam test yapıcam artık h.sonu ev taşıyorum yeni ev aldık p.tesi izin alıcam dr a gidicem o gün bakalım sonuç ne olacak ama önce tekrar test yapmak istiyorum bitürlü denk gelmiyo malesef şimdilik sadece kasık ağrılarım oluyo arasıra başkada belirti yokk inş. hamileyimdir..

dr verdi zaten ama dr kızıyorum hiç ilgilenmedi verdi ilacı tamam gerçi ilaç çok ii regl düzene soktu tam günü gününe 28 günde bir adet olmamı sağladı fakat hamıle kalamadım :( 4 aydır bu ayda ilacsız deniyim diyorumm başka fikriniz varmı ?

canım eğer menun değilsen doktorunu değiştirebilirsin sadece 1 doktorda kalma bende çok doktor değitim şunaki doktorumdan memnunum

gunaydın kızlar bende hıçbışey yok valla bazen hafı hafıf kasık agrısı oluyor okaar....

canım çok stres yapıyosun bebkte etkileniyo bak kan tahlilin çok yüksek ve güzel çıkmış niye bu kadar teleş yapıyorsun gidip bebeğimizde görecez Allahın izniyle kalp atışınıda duyacaz cinsiyetinide öğrenecez bende 2 tane düşük yaptım ama hepsi geride kaldı eskileri düşünme artık iyi olki bebğinde iyi olsun canım

günaydın kızlar dün gece mide bulantısından ve kusmadan mahvoldum 3de yattım şimdide çok bulanıyo bu kadar erken başlarmı mide bulantısıda desem psikolojık de olabilir psikolojim kuvetlidir benim birazsempatiksalakcinni sanki midemden hava çıkıyo napcam ben

benimde sabahları aç karnına biraz miğdem bulanıyo sık idrara çıkıyorum daha erken ilerleyen günlerde belli olur artık

canım dün tatil olduğundan heryer test alamadım heryer kapalı bu akşam test yapıcam artık h.sonu ev taşıyorum yeni ev aldık p.tesi izin alıcam dr a gidicem o gün bakalım sonuç ne olacak ama önce tekrar test yapmak istiyorum bitürlü denk gelmiyo malesef şimdilik sadece kasık ağrılarım oluyo arasıra başkada belirti yokk inş. hamileyimdir..

nalancım çok merak ediyoruz seni inş. hamişsindir şu testi hayırlısıyla bir yapsaydın :)

arkadaşlar ben bu sabah regi oldum yeni tarihim 15 haziran...umarım bu defa olurrrr

canım üzülme bir dahaki aya inş. çok streste yapma diyeceğim ama oda insanın elinde değil ma sadece şunu söylelyiyim eşinle zevk için ilişkiye gir görev haline getirme

Taze anne mutlu olmak şuan ençok senin hakkın hayırlı olsun topiğin uğur getirsin hepimize inşallah.

inş. özlemcim saol güzel dileklerin için opuyorumnanaktan

meraba herkese

Edamm sanada geçmiş olsun inşallah haziranda beraber hamile kalırız aynı ayda doğum yaparız:)bekleyelim bakalım neler olacak
yeni hamile kalan arkadaşlar hayırlı olsun sizede ...
heyecanınızı paylaşıyorum.
adet gecikmesinden 10 gün sonra tüm belirtileri başlamıştı bende.en çok göğüslerim değişmişti.
adetimden önce hiç başıma gelmeyen yumurtalıklarımda kasılma şeklinde kendini gösteren bir ağrım olmuştu.ani ve keskindi ağrı.hiç aklıma gelmemişti meğer hamile kalmışım.bendeki belirtileri öyleydi.
tabi sonrası kötü bitti ama bende tattım o duyguyu.inşallah tamamına eren bir hamileliğim olur.

herkese iyi günler.kendinize iyi bakın.hamile arkadaşlar sakin ve bol dinlenerek geçirin günüzü.

kendinize ii bakın

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM................................................SAT :CüvCüv:

pretty9217..................................23 mayıs
ecrin87.......................................30 mayıs
ozlemyalçınkaya.........................1 haziran
leguin.........................................2 haziran
banu77.......................................2 haziran
edammm....................................6 haziran
CNNYSR....................................8 haziran
karakaya....................................8 haziran
japonica.....................................9 haziran
N_a_l_a_n.................................10 haziran
darkangellove58.........................12 haziran
gizem.85...................................13 haziran
civcivelek...................................13 haziran
busecan....................................14 haziran
mse121822................................15 haziran
cici_22.....................................17 haziran
ozpar........................................20 haziran

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Hilal24....................................................... :CüvCüv: :hooray:
eelifes....................................................... :CüvCüv: :hooray:
yabangulu07.............................................. :CüvCüv: :hooray:

meraba herkese

Edamm sanada geçmiş olsun inşallah haziranda beraber hamile kalırız aynı ayda doğum yaparız:)bekleyelim bakalım neler olacak
yeni hamile kalan arkadaşlar hayırlı olsun sizede ...
heyecanınızı paylaşıyorum.
adet gecikmesinden 10 gün sonra tüm belirtileri başlamıştı bende.en çok göğüslerim değişmişti.
adetimden önce hiç başıma gelmeyen yumurtalıklarımda kasılma şeklinde kendini gösteren bir ağrım olmuştu.ani ve keskindi ağrı.hiç aklıma gelmemişti meğer hamile kalmışım.bendeki belirtileri öyleydi.
tabi sonrası kötü bitti ama bende tattım o duyguyu.inşallah tamamına eren bir hamileliğim olur.

herkese iyi günler.kendinize iyi bakın.hamile arkadaşlar sakin ve bol dinlenerek geçirin günüzü.

kendinize ii bakın

teşekkür edrim canım hemencecik gittin :( adet tarihini 10 mayıs olarak vermişsin adet olacağın tarihi vermemişsin canım

ne kadar stresli bi iş anne olmak yaa...olana kadar olsun diye uğraş,olunca sağlıklı sıhhatli kucağıma alıyım diye düşün,doğduktan sonra kötülüklerden,tehlikelerden uzak güzel bi hayat geçirmesi için çaba sarfet...
ama bütün bunlara rağmen bi an önce hepsini birden yaşamak istiyorum..hamileyim diye bağırmak,gözyaşı dökmek istiyorum..onun bedenimde büyüdüğünü,nefes aldığını hissetmek,kalp atışlarına kulak vermek istiyorum
benimde bi bebeğim olsun çoooooooooooooooook istiyorum..

ne kadar stresli bi iş anne olmak yaa...olana kadar olsun diye uğraş,olunca sağlıklı sıhhatli kucağıma alıyım diye düşün,doğduktan sonra kötülüklerden,tehlikelerden uzak güzel bi hayat geçirmesi için çaba sarfet...
Ama bütün bunlara rağmen bi an önce hepsini birden yaşamak istiyorum..hamileyim diye bağırmak,gözyaşı dökmek istiyorum..onun bedenimde büyüdüğünü,nefes aldığını hissetmek,kalp atışlarına kulak vermek istiyorum

umarım yüce rabbim hepimizin gönlüne göre verir ve en yakın zamanda kucağımızı doldurur

SELAM KIZLAR
BENıDE ALIN ARANIZA DEYCEM AMA DAHA ADET BıLEM OLAMADIM KIZLAR ADET OLAYIM GELıCEM HıLALıM TOPıC AÇILDIĞI GıBı HAMıŞ HABERıNı ALDIN NE GÜZEL:)))opuyorumnanaktan

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
:nazar:|hilal24|||
:nazar:|eelifes|||
:nazar:|yabangulu07|||
:nazar:|||[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
mse121822|23.05.2010
pretty9217|23.05.2010
leguin|02.06.2010
banu77|02.06.2010
edammm|06.06.2010
CNNYSR|08.06.2010
karakaya|08.06.2010
japonica|09.06.2010
N_a_l_a_n|10.06.2010
cat27|10.06.2010
darkangellove58|12.06.2010
gizem.85|13.06.2010
civcivelek|13.06.2010
busecan|14.06.2010
cici_22|17.06.2010
ozpar|20.06.2010[/table]

cat27 canım ekledim seni ama 10 mayıs yazmışsın o son adette oldun demi hamilememisin yoksa o tarih geçtiği için ben onu 10 haziran olarak yazdım eğer farklı bir tarih ise sen doğrusunu yaz ben düzeltirim sonra tamammı canım.

slm hilal sanırım hamilesimn darısı bizim başımıza

amin canım

ama bütün bunlara rağmen bi an önce hepsini birden yaşamak istiyorum..hamileyim diye bağırmak,gözyaşı dökmek istiyorum..onun bedenimde büyüdüğünü,nefes aldığını hissetmek,kalp atışlarına kulak vermek istiyorum

canım bebişin olucak biraz sabır tabiki ben 2 sene sabrettim meleğim geldi :) hepimizin yüzü gülecek inş.

umarım yüce rabbim hepimizin gönlüne göre verir ve en yakın zamanda kucağımızı doldurur

amin canım inş.

SELAM KIZLAR
BENİDE ALIN ARANIZA DEYCEM AMA DAHA ADET BİLEM OLAMADIM KIZLAR ADET OLAYIM GELİCEM HİLALİM TOPİC AÇILDIĞI GİBİ HAMİŞ HABERİNİ ALDIN NE GÜZEL:)))opuyorumnanaktan

teşekkür ederim tatım inş. seninde bebişin gelicek en kısa zamanda adet olmazsan haberim olsun tabloma koyucam ona göre :)

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
:nazar:|hilal24|||
:nazar:|eelifes|||
:nazar:|yabangulu07|||
:nazar:|||[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
mse121822|23.05.2010
pretty9217|23.05.2010
leguin|02.06.2010
banu77|02.06.2010
edammm|06.06.2010
CNNYSR|08.06.2010
karakaya|08.06.2010
japonica|09.06.2010
N_a_l_a_n|10.06.2010
cat27|10.06.2010
darkangellove58|12.06.2010
gizem.85|13.06.2010
civcivelek|13.06.2010
busecan|14.06.2010
cici_22|17.06.2010
ozpar|20.06.2010[/table]

cat27 canım ekledim seni ama 10 mayıs yazmışsın o son adette oldun demi hamilememisin yoksa o tarih geçtiği için ben onu 10 haziran olarak yazdım eğer farklı bir tarih ise sen doğrusunu yaz ben düzeltirim sonra tamammı canım.

canım bir kaç tane daha arkadaşalr var da ben eklemeyi beceremiyorum o yüzden sana zahmet onlarıda eklersin demi :)

İSİM................................................SAT :CüvCüv:

ecrin87.......................................30 mayıs
ozlemyalçınkaya.........................1 haziran
leguin.........................................2 haziran
banu77.......................................2 haziran
edammm....................................6 haziran
CNNYSR....................................8 haziran
karakaya....................................8 haziran
japonica.....................................9 haziran
N_a_l_a_n.................................10 haziran
darkangellove58.........................12 haziran
gizem.85...................................13 haziran
civcivelek...................................13 haziran
busecan....................................14 haziran
mse121822...............................15 haziran
pretty9217................................15 haziran
cici_22.....................................17 haziran
ozpar........................................20 haziran

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Hilal24....................................................... :CüvCüv: :hooray:
eelifes....................................................... :CüvCüv: :hooray:
yabangulu07.............................................. :CüvCüv: :hooray:

Son düzenleme:
Back