canım banada doktorum oyle bısey demedı..hatta dedıgın gıbı %99 3 ay ıcınde gebe kalma sansın yuksek dedı doktorum bu hazıran sonunda 3 ayım doluyo benım.:Saruboceq:
hadi bakalım inşallah bu ay tutar canım :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım banada doktorum oyle bısey demedı..hatta dedıgın gıbı %99 3 ay ıcınde gebe kalma sansın yuksek dedı doktorum bu hazıran sonunda 3 ayım doluyo benım.:Saruboceq:
antalya lara tarafında özel muayenesi olan bi doktor var.çok ama çok iyi.ben raporlarımı ona yolladım.iyi bi doktor istersen aklında bulunsun cnm
antalya lara tarafında özel muayenesi olan bi doktor var.çok ama çok iyi.ben raporlarımı ona yolladım.iyi bi doktor istersen aklında bulunsun cnm
bende bu ay hamile olmak istiyorum artıııkmafoldumben
bende bu ay hamile olmak istiyorum artıııkmafoldumben
inşallah ya isyanda etmiyorum ama sabredemiyorum artık ilaç tedavisi gördüm hiçbi işe yaramadı bu pko beni yedi bitirdi
kızlar bende de bikaç gündür bi tuhaflık var..bugüne kadar psikolojik diye hep bişeylere bağladım..ateşim vardı biraz,üşüttüm herhalde dedim;yorgunluk vardı,çok ayakta kaldım herhalde dedim..
ama bu gün sanki adet olacakmışım gibi şişti karnım,göbeğimin çevresine sanki içerden biri baskı uyguluyor..normalde adet ağrım,adetten 1-2 gün önce olurdu..şimdi bu ağrı nerden çıktı bilmiyorum...yumurtlama dönemim geçen haftaydı,sat ise yaklaşık 10 gün sonra..ve akıntım var.bugün acaba kanamam mı var diye defalarca gittim lavaboya...
ben bişey anlaadım,bi fikriniz var mı??
inşallah ya isyanda etmiyorum ama sabredemiyorum artık ilaç tedavisi gördüm hiçbi işe yaramadı bu pko beni yedi bitirdi
hayırdır inşallah canım bi doktora görün istersen belkide hamişsindir:Saruboceq::CüvCüv:
denemediğin kaldımı desen daha doğru olur soğan kürünü yaptım çörekotu ısırganı yaptım hayıt tohumunu yaptım arısütü bal poleni yaptım 2 ilaç tedavisi gördüm ama olmadı
inş canım...ama kendimi çok da kaptırmak istemiyorum aslında..adetime 10 gün var daha..hamilelik olsada şimdi belli olur mu?
zaten adet tarihim biraz daha yaklaşsın kanda baktıracam.bu stresi çok fazla yaşamak istemiyorum,insanı yoruyor...
bide hamile olmak isteyen kişilere musallat plan gece rüya korkutmalarını yaşıyorum sonum nereye gitcek merak ediyorum