• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

antalya lara tarafında özel muayenesi olan bi doktor var.çok ama çok iyi.ben raporlarımı ona yolladım.iyi bi doktor istersen aklında bulunsun cnm

canım kim o doktor lara tarafında nerde muaynanesi ?
Nasıl bir doktor sen ona mı gidiyosun ?
Muayne ücreti ne kadar bilgin var mı hiç?

kızlar bende de bikaç gündür bi tuhaflık var..bugüne kadar psikolojik diye hep bişeylere bağladım..ateşim vardı biraz,üşüttüm herhalde dedim;yorgunluk vardı,çok ayakta kaldım herhalde dedim..
ama bu gün sanki adet olacakmışım gibi şişti karnım,göbeğimin çevresine sanki içerden biri baskı uyguluyor..normalde adet ağrım,adetten 1-2 gün önce olurdu..şimdi bu ağrı nerden çıktı bilmiyorum...yumurtlama dönemim geçen haftaydı,sat ise yaklaşık 10 gün sonra..ve akıntım var.bugün acaba kanamam mı var diye defalarca gittim lavaboya...
ben bişey anlaadım,bi fikriniz var mı??

kızlar bende de bikaç gündür bi tuhaflık var..bugüne kadar psikolojik diye hep bişeylere bağladım..ateşim vardı biraz,üşüttüm herhalde dedim;yorgunluk vardı,çok ayakta kaldım herhalde dedim..
ama bu gün sanki adet olacakmışım gibi şişti karnım,göbeğimin çevresine sanki içerden biri baskı uyguluyor..normalde adet ağrım,adetten 1-2 gün önce olurdu..şimdi bu ağrı nerden çıktı bilmiyorum...yumurtlama dönemim geçen haftaydı,sat ise yaklaşık 10 gün sonra..ve akıntım var.bugün acaba kanamam mı var diye defalarca gittim lavaboya...
ben bişey anlaadım,bi fikriniz var mı??

hayırdır inşallah canım bi doktora görün istersen belkide hamişsindir:Saruboceq::CüvCüv:

hayırdır inşallah canım bi doktora görün istersen belkide hamişsindir:Saruboceq::CüvCüv:

inş canım...ama kendimi çok da kaptırmak istemiyorum aslında..adetime 10 gün var daha..hamilelik olsada şimdi belli olur mu?
zaten adet tarihim biraz daha yaklaşsın kanda baktıracam.bu stresi çok fazla yaşamak istemiyorum,insanı yoruyor...

kızlar ben geldımmm:dance: gec kaldım bırazz kusura bakmayınnn ne var ne yok topikte bakalımm

denemediğin kaldımı desen daha doğru olur soğan kürünü yaptım çörekotu ısırganı yaptım hayıt tohumunu yaptım arısütü bal poleni yaptım 2 ilaç tedavisi gördüm ama olmadı

denemediğin kaldımı desen daha doğru olur soğan kürünü yaptım çörekotu ısırganı yaptım hayıt tohumunu yaptım arısütü bal poleni yaptım 2 ilaç tedavisi gördüm ama olmadı

ay kıyamam sana canım yaa..nıye boyle umutsuzlasıyonkı bu dedıklerınden sadece ısırgan otunu yapmadım.bende tedavı goruyom hala 1 yıldır ama ınatla calısıyoz :kedi: umudunu yıtırme canım benım zamanı var demekkı daha ne zamandır bebek ıstıyosun :teselli:

inş canım...ama kendimi çok da kaptırmak istemiyorum aslında..adetime 10 gün var daha..hamilelik olsada şimdi belli olur mu?
zaten adet tarihim biraz daha yaklaşsın kanda baktıracam.bu stresi çok fazla yaşamak istemiyorum,insanı yoruyor...

evet canım kendini fazla kaptırma,hayırlısı olsun inşallah diye dua et.Çok kaptırıpta sonrası olumsuz olunca büyük hayal kırıklığı yaşanıyor.En iyisi fazla umutlanmayıp sürpriz olması..

bide hamile olmak isteyen kişilere musallat plan gece rüya korkutmalarını yaşıyorum sonum nereye gitcek merak ediyorum

kardelen :oklava: kızıcam ama yaa..sen sımdıden koyu vermısın ama canım yaa boyle yapmaa ne kadardır bebek ıstıyosun bılmıyorum ama ınankı kac yıldır bebek ozlemı cekenler var ama ınankı senın kadar umutsuz degıller yapma boyle ama :teselli:

iki yılım bitti sınanıyorum heralde diyorum çünkü çocukları çok severim yoldan geçen çocukları bile severim eşimi bıktırdım bu konuda ondan daha sabretmem gerekiyo galiba

Back