Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nimet nice mutlu yıllara cnm.sana sanaldan çilolatalı pasta yolluyorum cokacimcoook
slm kızlarrr :teytey: ben geldımmm
hperi+, darkangellove58, karats, _dreamlike_+, Nimett07
ıyım canım arada belımden bacagıma ınan bır ara ara sancı var .ondan baskada cok sukur ıyıyım.sen nasılsınnn tatlımmkaydirigubbakcemile2
ooo rezil oldumsempatiksalakcinni
neremden okudusam ben senin sandım.olsun cnm kimin doğum günüyse yollum ona.
aslında benim cnm istedi çikolatalı yaş pasta:roflol:siz bahanesinizzsırnaşık şey
geçmiş olsun canım düzelirsin inşallah bir an önce.Bende iyiyim regl oldum bittikten sonra çalışmaları hızlandıracağım bu ay hsg çektirmiştimya o yüzden beklemeydeydim
yeni gördüm canımmm hoş geldin..nerelerdeydin geciktin sabah seansınasositososito
geçmiş olsun canım düzelirsin inşallah bir an önce.Bende iyiyim regl oldum bittikten sonra çalışmaları hızlandıracağım bu ay hsg çektirmiştimya o yüzden beklemeydeydim
slm kızlar nasılsınız keyifler nasıllllllllllllllllllllllllllllllll
nimet antalyadamı oturuon cnm.hangi doktora gidiosun
Niye beklemedeydin hsg çekilince beklemenmi gerekiyor?
canım hsgden sonra doktor birlikte olablirisiniz ama korunarak dedi bir sonraki adet gününe kadar.. yumurtalar radyasyon aldığı için düşük tehlikesi varmış ve bebeğinde sakat olma ihtimali varmış o yüzden bizde bekledik canım
evet mantıklı ama bana hiç böyle bir uyarıda bulunmadılar.Hsg den sonra hamile kalma şansı artıyormuş üstelik ,eğer yapışıklıklar varsa o ilaç açıyormuş çünkü.Gerçi bende tutmadı.
evet mantıklı ama bana hiç böyle bir uyarıda bulunmadılar.Hsg den sonra hamile kalma şansı artıyormuş üstelik ,eğer yapışıklıklar varsa o ilaç açıyormuş çünkü.Gerçi bende tutmadı.