• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

pertty cım gogsunun agrısı gectımı barazcık..:sm_confused: merak ettım canımm

nimet nice mutlu yıllara cnm.sana sanaldan çilolatalı pasta yolluyorum cokacimcoook

ooo rezil oldumsempatiksalakcinni
neremden okudusam ben senin sandım.olsun cnm kimin doğum günüyse yollum ona.
aslında benim cnm istedi çikolatalı yaş pasta:roflol:siz bahanesinizzsırnaşık şey

ıyım canım arada belımden bacagıma ınan bır ara ara sancı var .ondan baskada cok sukur ıyıyım.sen nasılsınnn tatlımmkaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun canım düzelirsin inşallah bir an önce.Bende iyiyim regl oldum bittikten sonra çalışmaları hızlandıracağım bu ay hsg çektirmiştimya o yüzden beklemeydeydim

ooo rezil oldumsempatiksalakcinni
neremden okudusam ben senin sandım.olsun cnm kimin doğum günüyse yollum ona.
aslında benim cnm istedi çikolatalı yaş pasta:roflol:siz bahanesinizzsırnaşık şey

yok canım ne rezil olması anladım yanlış okuduğunu..pastada hiç fena olmazdı hani
opuyorumnanaktan

yeni gördüm canımmm hoş geldin..nerelerdeydin geciktin sabah seansınasositososito

hb canım yok kız gecıkırmıyım hıcc geldıgımde sen yoktun perty nın dogum gunun kutladık bıle hihoyyyt busecan cnnysr vardı alkisalkisalkis

geçmiş olsun canım düzelirsin inşallah bir an önce.Bende iyiyim regl oldum bittikten sonra çalışmaları hızlandıracağım bu ay hsg çektirmiştimya o yüzden beklemeydeydim

canım nıye beklemedeydın kıı bende cekıldım doktorum ertesı gun calısma onerdı:kedi: bana

Niye beklemedeydin hsg çekilince beklemenmi gerekiyor?

canım hsgden sonra doktor birlikte olablirisiniz ama korunarak dedi bir sonraki adet gününe kadar.. yumurtalar radyasyon aldığı için düşük tehlikesi varmış ve bebeğinde sakat olma ihtimali varmış o yüzden bizde bekledik canım

canım hsgden sonra doktor birlikte olablirisiniz ama korunarak dedi bir sonraki adet gününe kadar.. yumurtalar radyasyon aldığı için düşük tehlikesi varmış ve bebeğinde sakat olma ihtimali varmış o yüzden bizde bekledik canım

evet mantıklı ama bana hiç böyle bir uyarıda bulunmadılar.Hsg den sonra hamile kalma şansı artıyormuş üstelik ,eğer yapışıklıklar varsa o ilaç açıyormuş çünkü.Gerçi bende tutmadı.

evet mantıklı ama bana hiç böyle bir uyarıda bulunmadılar.Hsg den sonra hamile kalma şansı artıyormuş üstelik ,eğer yapışıklıklar varsa o ilaç açıyormuş çünkü.Gerçi bende tutmadı.

canım banada doktorum oyle bısey demedı..hatta dedıgın gıbı %99 3 ay ıcınde gebe kalma sansın yuksek dedı doktorum bu hazıran sonunda 3 ayım doluyo benım.:Saruboceq:

hamile kalma şansımın arttığını banada söyledi ama ilk ay için korunun dedi ne bileyim canım doktor ne dese yapıyoruz işte..zaten geçti artık bundan sonra çalışmalara devam:1:

kızlar ben yemege gıdıyorum gelınce gorusuruz :asigim:

antalya lara tarafında özel muayenesi olan bi doktor var.çok ama çok iyi.ben raporlarımı ona yolladım.iyi bi doktor istersen aklında bulunsun cnm

Back