• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

kızlar az önce acayip kasıklarım ağrıdı.
hemen WC ye koştum kırmızılar gelmiş.... kötükedihüso
gelecek tarih 8 temmuz. senağlama

Allahım en yakın zamanda hayırlısını ver.... :Saruboceq:

Herşeyin hayırlısı canım bak bende oldum regl benimde 7 temmuz inşallah birlikte haber veririz önümüzdeki ay bebişlerimizi tamammı sıkma canını opuyorumnanaktan

hoşbulduk cnmcımm cnan hamıle değilmiş ohaoldumsmile neyse inş önümüzdeki ayy inşşş
allah duyacak sesimizi

evet canım cok uzuldum testde cıft cızgı gıbı ney cıktı dıyınce sevınmıstı vallahı ama olsun dedın gıbı dualarımızla ınşlh bırgun bızede nasıp olcak hamıslık:Saruboceq::lepi:

evet canım cok uzuldum testde cıft cızgı gıbı ney cıktı dıyınce sevınmıstı vallahı ama olsun dedın gıbı dualarımızla ınşlh bırgun bızede nasıp olcak hamıslık:Saruboceq::lepi:

inş cnm allahım duy sesimizi perşembe günü yüzü suyu hürmetine duy ne olur yarabbim bizi bu duygudan mahrum eyleme hayırlı ise bize tez günde tez saatte mucizelerimizi ver yarabbimmm

benimde bugün karnımda bi şişkinlik var ki sorma..bide akıntım var...neye işarettir bilemeyecem..hayırlısı inş hepimiz için

ay kız benımde karnım sıs bı gorsen halımı :sinifsinif: akıntım yok daha benımm akıntım ıcın doktr hap vermıstı ondanmı acaba kesıldı benımkı CADIARZU

gercı her ınsan farklı bunyesı ney ama ınşlh rabbım dualarımızı kalbul edıp nasıp eder

inş cnm allahım duy sesimizi perşembe günü yüzü suyu hürmetine duy ne olur yarabbim bizi bu duygudan mahrum eyleme hayırlı ise bize tez günde tez saatte mucizelerimizi ver yarabbimmm

AMINN.....AMIN....AMINNN :Saruboceq: INŞLH ALLAHIM

ay kız benımde karnım sıs bı gorsen halımı :sinifsinif: akıntım yok daha benımm akıntım ıcın doktr hap vermıstı ondanmı acaba kesıldı benımkı CADIARZU

gercı her ınsan farklı bunyesı ney ama ınşlh rabbım dualarımızı kalbul edıp nasıp eder

inşşş cnm inşşş ilk gebeliğinde çok belirtisi olupta ikinci gebeliğinde hiç anlayamayn insanlar duydum neler var belirtilerde 4-6 haftayken çıkıyor bence
inş hayırlı haberler alırızzz

aaaaammmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet herkeste farklı olabiliyormuş belirtiler..başka birşeyibde belirtisi olabilir bunlar...umutlanmamaya çalışıyorum bende zaten..son düzlüğe girdik sayılır, geriye doğru saymaya devam..20 haziran günü bizim günüm:dance::sm_cool:üz olur inş..

evet herkeste farklı olabiliyormuş belirtiler..başka birşeyibde belirtisi olabilir bunlar...umutlanmamaya çalışıyorum bende zaten..son düzlüğe girdik sayılır, geriye doğru saymaya devam..20 haziran günü bizim günüm:dance::sm_cool:üz olur inş..

ua27 ve senden güzel haberler bekliyoruz hadi bakalım kızlar

inşşş cnm inşşş ilk gebeliğinde çok belirtisi olupta ikinci gebeliğinde hiç anlayamayn insanlar duydum neler var belirtilerde 4-6 haftayken çıkıyor bence
inş hayırlı haberler alırızzz

valla canım dunden berı belımle bacagım arası sancım oluyo . karnım şiş.. akıntım olması lazımdı bu aralar hap ıcıyorum ondanmı olmadım acaba CADIARZU baskada bı belırtım yok suan canımm ınşlh hapımızın duaları kabul olur

evet canım gerı sayıma basladıkk..ayy heycan yaptım vallahıııkaydirigubbakcemile3eyvahedigeldismile kızz ınşlh ıkımızde kızlara mujdelı haberler verırız.hihoyyyt

evet canım gerı sayıma basladıkk..ayy heycan yaptım vallahıııkaydirigubbakcemile3eyvahedigeldismile kızz ınşlh ıkımızde kızlara mujdelı haberler verırız.hihoyyyt

inş cnm ama sıraya girin bakıyım önce ben varım hep beni unutuyosunuzzz aaaakaydirigubbakcemile3

Back