günaydın..hoş geldin:hulya:
Hoşbuldum olumunekankayizsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın..hoş geldin:hulya:
hiç sorma ya canım bende öyle zannederdim gerçi öyle olanlarda varda istisnalar onlar.Eşimle ilk korunmadan birlikte olduğumuzda o ay kesin hamileyimdir diyodum ama banada 10 ay oldu hala tık yoksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hepimizin bebişi olucak burda onların büyümelerini paylaşıcaz belkide okıla gidişerini. geçmişte yazılanlara bakıp gülücez
anladım canım denemekte fayda var diye düşünüyorum ben bir detaylı araştırayım netten bakayım sonra sipariş veririm .
ben hiç anlamıyorum yumurtlama günlerimi bununla en azından tarihlerimi bilirim ona göre çalışmalar hızlanır kaydirigubbakcemile3
ayyy görecekmiyiz o günleri canım ya.Düşüncesi bile güzel inşallah olur Allahım duy sesimizi:Saruboceq::Saruboceq:
aynen en kolay iş derler çocuk yapmak..arkadaşım hep derdi korunmayı bırak çocuk yapmak o kadar kolay değil 1 senedir istiyom olmuyo derdi..ama ben hep içimden 1 defada tutar benimki sanırdım sonuç negatif...:kedi:
hepimizin bebişi olucak burda onların büyümelerini paylaşıcaz belkide okıla gidişerini. geçmişte yazılanlara bakıp gülücez
kızlar haftaya salı doktor beni yanına çağırdı.ogün adetimin 11.günü olacak yumurtlamamı görürmü sizce
Hg canımmmm nasılsın? :teytey:
neyse çıkıyorum ben kızlar görüşürüz öptümopuyorumnanaktan
kızlar bugün benim doğum günüm.unutmuştum.az önce hatırladım
slm kızlarrr :teytey: ben geldımmm
hperi+, darkangellove58, karats, _dreamlike_+, Nimett07
hoşgeldin canım.Nasılsın bu sabah?