• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

hepimizin bebişi olucak burda onların büyümelerini paylaşıcaz belkide okıla gidişerini. geçmişte yazılanlara bakıp gülücez

hiç sorma ya canım bende öyle zannederdim gerçi öyle olanlarda varda istisnalar onlar.Eşimle ilk korunmadan birlikte olduğumuzda o ay kesin hamileyimdir diyodum ama banada 10 ay oldu hala tık yoksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

aynen en kolay iş derler çocuk yapmak..arkadaşım hep derdi korunmayı bırak çocuk yapmak o kadar kolay değil 1 senedir istiyom olmuyo derdi..ama ben hep içimden 1 defada tutar benimki sanırdım sonuç negatif...:kedi:

anladım canım denemekte fayda var diye düşünüyorum ben bir detaylı araştırayım netten bakayım sonra sipariş veririm .
ben hiç anlamıyorum yumurtlama günlerimi bununla en azından tarihlerimi bilirim ona göre çalışmalar hızlanır kaydirigubbakcemile3

Bence de bunuda denemedim demeyelim aklımızda kalmasın en azından..Ateş falan ölçtüm ama anlamıyorum bende öyle..bu en garantili yöntem..gg 'da var,oraya yaz ovulasyon testi diye..

slm kızlarrr :teytey: ben geldımmm
hperi+, darkangellove58, karats, _dreamlike_+, Nimett07

kızlar haftaya salı doktor beni yanına çağırdı.ogün adetimin 11.günü olacak yumurtlamamı görürmü sizce

aynen en kolay iş derler çocuk yapmak..arkadaşım hep derdi korunmayı bırak çocuk yapmak o kadar kolay değil 1 senedir istiyom olmuyo derdi..ama ben hep içimden 1 defada tutar benimki sanırdım sonuç negatif...:kedi:

ayy bende aynı durumdayım canım yaaa..ılk seferde tutar dıyodum ama 14.denemedyız daha hep sonuclar negatıf :gitme: ama olsun ınatla hala calısıyoruz kaydirigubbakcemileŞeniz

hepimizin bebişi olucak burda onların büyümelerini paylaşıcaz belkide okıla gidişerini. geçmişte yazılanlara bakıp gülücez

Evet hepimizin bebişi olacak..Ben bazen başka topiklere bakarken taa 2008-2009 tarihinde yazılmış bizim gibi dertli anne adaylarını görüyorum, ama şu an hepsinin kucağında bebişleri var.Elbet bizimde olacak..

Back