• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

sayende dahada iyiyim canım vazgeçmek yok temmuza da devammmmmmm
sen nasılsın hayatımm iyi misin ?

Aynen yola devam yılmak yok,sanırım benim kafam rahatladı artık,stres yapmadım hiç bu ay hastalanınca,o yüzden hormonlarım doğru çalışıyordur diye düşünüyorum :)) ovulasyon testi sipariş verdim bakalım bir denemek istiyorum bu ay..

Canım benim olumunekankayizsmile vallahi artık böyle bir olgunluğa erdim.İlk başlarda çok isyan ediyordum.Baktım ki isyan etmek bana hiçbirşey kazandırmıyor.Artık hep yaşadıklarımın benim için hayırlı olduğuna inanıyorum.Çocuğum olmadıysa ya da olmayacaksa hayırlısının böyle olduğunu biliyorum.İnanıyorumki doğru zaman geldiğinde Allah hepimize bu mutluluğu nasip edecek..

evet canım bende öleyim adetimi görür görmez başlıyorum isyana elimde dğil çok üzülüyorum olmuyo diye ama sonra seninde sayende toparlanıyorum brkaç gün isyanlardayım yani sempatiksalakcinni Bunu aşmaya çalışıyorum inş. başarırım bende senin gibi sağlam durabilirim olmadığında bu aralar sürekli dua ediyorum iyi geliyo bana hatta 41 yasin okumaya başladım 2 tanesini okudum regl bitince tamamlıcam canım
Allah dan başka sığınacak kimsem yok çare yine onda biliyorum...:Saruboceq: :Saruboceq:

Aynen yola devam yılmak yok,sanırım benim kafam rahatladı artık,stres yapmadım hiç bu ay hastalanınca,o yüzden hormonlarım doğru çalışıyordur diye düşünüyorum :)) ovulasyon testi sipariş verdim bakalım bir denemek istiyorum bu ay..

evet canım ya şu ovulasyon testi nasıl bişey hiç bilgim yok bu konuda biraz anlatır mısın ?
Nerden sipariş verdin canım fiyatı ne ?

Hayatım,ovulasyon testi idrardaki lh hormonu seviyesini ölçüp yumurtladığın zamanı gösteriyor.Tükürük ile yapılanı da var,ya da üşenmiyorsan hergün doktora gidip ultrasonla da baktırabilirsin.Bazı kadınlar adet dönemi yumurtlarmış,onu anlamak için de faydalı olur diye düşünüyorum.Siklusun uzunluğuna göre belirlenen bir zamanda başlıyorsun testi yapmaya.Tam sayıdan emin değilim ama mesela 28 günde bir adet oluyorsan 12.gün başlıyorsun galiba..Gebelik testi gibi,çubuk var onu idrar dolu kaba batırıp bekletiyorsun ççift çizgi çıkarsa yumurtlama gerçekleşiyor o günleri değerlendir demek. Ama ben o çizgili olanlar kafa karıştırıyor diye digital olanından getirtiyorum amerikadan,türkiyede de var ama çok pahalı.Türkiyede 7 lisi 75 Tl,Amerikada 20 lisi 40 dolar. Internetten bak ovulasyon testi diye,değişik markalar var...

ya kızlar şu hamile kalmak ne zor işmiş filimlerde dizilerde bikere yapıyolar aha kadın öğürmeye başlıyo hamilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 onlar yurta hesabı yapmıyolar bidekaydirigubbakcemile3 bende filimlerden öyle görünce şıpdiye kalınıyo sanıyordumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya kızlar şu hamile kalmak ne zor işmiş filimlerde dizilerde bikere yapıyolar aha kadın öğürmeye başlıyo hamilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 onlar yurta hesabı yapmıyolar bidekaydirigubbakcemile3 bende filimlerden öyle görünce şıpdiye kalınıyo sanıyordumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende öyle sanıyordum ne komik,korunmayı bıraktığım ay hamile kalacağımı sanıp herşeyi ona göre planlamıştım,aradan 15 ay geçti hala bekliyorum :roflol:

Hayatım,ovulasyon testi idrardaki lh hormonu seviyesini ölçüp yumurtladığın zamanı gösteriyor.Tükürük ile yapılanı da var,ya da üşenmiyorsan hergün doktora gidip ultrasonla da baktırabilirsin.Bazı kadınlar adet dönemi yumurtlarmış,onu anlamak için de faydalı olur diye düşünüyorum.Siklusun uzunluğuna göre belirlenen bir zamanda başlıyorsun testi yapmaya.Tam sayıdan emin değilim ama mesela 28 günde bir adet oluyorsan 12.gün başlıyorsun galiba..Gebelik testi gibi,çubuk var onu idrar dolu kaba batırıp bekletiyorsun ççift çizgi çıkarsa yumurtlama gerçekleşiyor o günleri değerlendir demek. Ama ben o çizgili olanlar kafa karıştırıyor diye digital olanından getirtiyorum amerikadan,türkiyede de var ama çok pahalı.Türkiyede 7 lisi 75 Tl,Amerikada 20 lisi 40 dolar. Internetten bak ovulasyon testi diye,değişik markalar var...

anladım canım denemekte fayda var diye düşünüyorum ben bir detaylı araştırayım netten bakayım sonra sipariş veririm .
ben hiç anlamıyorum yumurtlama günlerimi bununla en azından tarihlerimi bilirim ona göre çalışmalar hızlanır kaydirigubbakcemile3

hiç sorma ya canım bende öyle zannederdim gerçi öyle olanlarda varda istisnalar onlar.Eşimle ilk korunmadan birlikte olduğumuzda o ay kesin hamileyimdir diyodum ama banada 10 ay oldu hala tık yoksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Back